اینا و انصراف:n15: احتمالا میخوان همون یک سوم را هم بردارن کلا پولیش کنننقل قول:
Printable View
اینا و انصراف:n15: احتمالا میخوان همون یک سوم را هم بردارن کلا پولیش کنننقل قول:
اره حذفش کردن ، فکر کنم میخوان بزنن از فردا شبانه برداشته شد دیگه خودشونو راحت کنن !!نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
خودم خواستم ببینم دقیقا از کی شروع میشه، سر زدم به پیج اخبار که متوجه شدم پاک شده !نقل قول:
پس 1 آذر بود و هنوز شروع نشده دیگه ؟
نقل قول:
از این بعد توجه نکرده بودم ! :n27:
امیدی نیست حالا که حذفش کردن نظرشون عوض شده باشه !؟
شما به مجعزه تو این شبای عزیز اعتقاد داری ؟؟!نقل قول:
یه چیزی تو این مایه هاس اگه منصرف شده باشن
فکر کنم گفتن برش داریم که اعتراض ها کم بشه ، یه دفعه همون آذر ماه همراه با عملی شدنش خبرشم میزنیم
خودشونو دارن خراب دارن میکنن با این کار با اینترنت های محدود چی کار دارین سقف بزارین کسی که زیاد دانلود میکنه محدود شه تو ساعات شبانه نه این که شبا دانلود هم کنیم از حجم ما بره بابا زشته خدایی این همه زحمت کشیدین مشتری داری کردین خرابش نکنید خواهش میکنم بچه ها خواهشن قرار دادتون تمدید نکنید یا اگه میکنید یک ماه تمدید کنید تا ببنیم چی میشه که اگه اجرا شه خط تخلیه من به شخصه اگر برم 5 نفرم با خودم خط تخلیه میکنن دوستان دنبال کنید پیج و
آقا برید تو پیج فیستوک اعتراض کنید اقلا اعصابتون یکم آروم شه :|
من که هم براشون ایمیل فرستادم هم تو اینستاگرامشون پیام دادمنقل قول:
شاید به خاطر همین اعتراض ها فعلا برش داشتن !
فکر کنم این سیاست رو میخوان تغییر بدن... حاجی فیروز!!! جاسوس عزیز بگو ساعت شبانه رو کمتر کنن!!! وگرنه یک هزارم دانلود هم از حساب کم کنی تخلیه رو شاخشه
ولی اینا بی دلیل یه چیزی رو پاک نمیکنن... فکر کنم میخوان یه تغییری تو این سیاست کثیف بدن... چرا که برا نامحدودها هنوز رو سایت هست....
هم اکنون 28 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (25 کاربر عضو شده و 3 مهمان)
همه دوستان منتظر خبر هستن
زندگی درست کردن برامون , همه اش استرس , حرص و جوش حتی سر هرچیز پیش پا افتاده ای.
من الان یکماه هم نگذشته از قراردادم 6 ماهه بستن حدود 150 با رانژه و نصب زوری گرفتن , اگر آذر انصراف بدم کسی میدونه چقدرش روبر میگردونن ؟
بیشتر حجم باقیمونده براشون ملاکه یا تعداد روز ؟
اون مقدار گیگی رو که روزانه مصرف کردی حساب میکنن ما بقی رو بهت میدننقل قول:
پارس آنلاین برداشت اطلاعیه رو کلا از سایتش فکر کنم دیده اعتراضها زیاده ! برداشتن فعلا !
یعنی پارسی ها قویتر از صبانتی ها اعتراض کردن ؟
- یا مدیر عامل پارس دلرحم تر از سایر روسای دیگه است؟
- یا پشتیانی دیگه دودش بلند شده گفتن چندروز بردارید یه نفسی بکشیم؟
- یا وب مسترشون شب تعطیلی گفته یکم صفحه رو برسم بهش نمیدونسته ما اینجا مشتاقانه زیرنظر داریم و داریم امیدوار میشیم؟
اینکه اون اطلاعیه رو برداشتن دو حالت داره
یا اینکه دارن فکر میکنن یه مقدار این قانون رو تغییر بدن و به نوعی دیگه مطرحش کنن که یوزرهاشون رو از دست ندن
یا کلا بیخیالش شدن
مورد اول احتمالش بیشتره چون اگه قرار بود بیخیال بشن باید اطلاعیه سرویس های نامحدود رو هم حذف می کردن
جواب به نظرم گزینه یک یا دو هست
مثل صبانت میخوان غافلگیر کنندنقل قول:
دیدید این دزد هم مثل دزد قبلی شرف نداشت
ممکنه بخوان ملت رو گول بزنن که اعتراض نکنن ولی کور خوندن ادامه بدید تا مطمئن بشیمنقل قول:
هیچ کدوم
من تو پشتیبانی آشنا دارم گفت میخوان طرح رو عوض کنن یه جور دیگه سر ملتو کلاه بزارن که کمتر صداشون در بیاد
احتمالا یا مثل صبانت میشه یا شبانه 10% از ترافیک کم میشه
هرچی بشه که باعث بشه شبانه محدود بشه بازم وضعیت همینه و کسی راضی نیست ، دست گذاشتن روی تنها نقطه مثبتشون و کوچکترین تغییری توش بدن یعنی تخلیه شدن کلی از پورت های مشتریان ( که البته عین خیالشونم نیست )نقل قول:
الان اومدن روی سرویسهای نامحدود مانور میدن.
بابا اینا بدجوری با سیاست هستن.میدونن که خیلی از کاربرانشون(یکی خودم) فقط دنبال دانلود هستن طرح تشویقی نامحدود گذاشتن.خدایا خودت به حق این روز عزیز به داد اینترنت ایران برس...
مسلمه عین خیالشون نیست.نقل قول:
چون وقتی بقیه isp ها هم این قانون رو اجرا کنن مشترک مجبوره بین بد و بدتر, بد رو انتخاب کنه و دوباره مجبوره برگرده.
==========
در مورد این که قانون رو از سایت برداشتن شک کنید!
چون اگه قرار بر برداشتن بود تصویرش رو هم از صفحه اصلی هم برداشتن.
فقط میخوان یه مقدار تغییرات بدن و ملت رو از الان اماده بکنن و بار اعتراض به پشتیبانی رو کم کنن.
پس گولشون رو نخورید! همه این کارا سیاستشونه
اخه بازم بین بد و بدتر پارس آنلاین آخر میشه !! با این وضعیت حتی صبانت بهتر از پارس آنلاینه ، یه محاسبه کنید متوجه میشیدنقل قول:
درسته , منم خواستم حواس برخی دوستان خوش بین باشه , یه وقت بی جهت امیدوار نشن .نقل قول:
فعلا با تمام قوا مخالفت میکنیم .
من برم یه اکانت اینستا دیگه بسازم .
(ps. عجب تاپیک داغی شده ! تا اومدم جواب این دوستمونو بدم 10 تا پست رفت جلوتر !! همینجور ادامه بدید تو فیس و اینستا هم بیایید . )
خدا کنه از جلب رضایت مشتری منصرف شده باشن... :23:
دوستان کوتاه نیان.... شبانه پر = بازی.... فیلم... سریال.... و از همه مهم تر نرم افزارهای مهندسی پر
جلب رضایت مشتری :n08:عجب سوژه ای شده !
کسایی که دسترسی دارن توی پیج فیسشون هم نظر بذارن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو کشورها ی دیگه از اینترنت استفاده میکنن و ما فقط در مورد خودش بحث میکنیم کجا زندگی میکنیم
فقط رفتن متنش رو عضو کنن ! بعد تعطیلات با یک متن دیگه بر می گردن. چون خیلی تابلو بود که افت سرعت از عصر تا شب اتفاق میفته و نه نصفه شب ! رفتن یجوری عوض کنن متن رو که کمتر ضایع باشه. احتمال میدم در متن جدید دیگه خبری از این جمله نباشه : بهبود کیفیت اینترنت پرسرعت در تمامی ساعات شبانه روز
حالا رفتن فکر کنن ببینن متن چی باشه، مثلا بنویسن به منظور کاهش بار ترافیکی شبکه ! :n02: یا به منظور رعایت عدالت :n08:یا در راستای بهبود کیفیت خدمات و ... خلاصه اصل قضیه ابدا عوض نخواهد شد شاید شکلش یخورده عوض شه مثلا بگن دو برابر حجم خریداری شده.
{من به عنوان رئیسجمهور از شرایط پهنای باند اینترنت در کشور راضی نیستم. قرار ما با وزارت ارتباطات این است که هرچه زودتر به نسل سوم و چهارم برسیم و پهنای باند نه تنها برای منازل و تجارتخانهها بلکه حتی برای موبایلهایی که در دست مردم است، افزایش پیدا کند و این کار باید با مشارکت شرکتهای خصوصی انجام شود. در بحث محتوا نیز باید همه بخشهای مختلف وارد شوند.
حق ارتباط با شبکه اطلاعات جهانی را به عنوان یک حق شهروندی در کشور به رسمیت میشناسیم.
اگر روزگاری سواد به مفهوم خواندن و نوشتن بود و روزگار دیگر داشتن سواد به معنای ورود به دبستان و دبیرستان بود و در دورانی به مفهوم ورود به دانشگاه بود، امروز سواد به معنای ورود آسان به جامعه بزرگ اطلاعاتی و اینترنت است.}
واقعا که حقمون داره به رسمیت شناخته میشه:n28:
آقا همه فیس بوک دارین که.....اگه به درست شدن اینترنت اهمیت میدین برید به پیج پارس انلاین تو فیس بوک و اعتزاض کنید خواهشا......:n16::n16::n16:
https://www.facebook.com/Parsonline.net
حالت های مختلف :
1- انصراف از اجرایی کردن طرح (عمرا مگه خوابش رو ببینید :n02:)
2- تغییر محاسبه هزینه از یک سوم به یک پنجم حجم دانلودی :n10:
3- برداشتن کل دانلود شبانه !!! :n24:
4- اضافه کردن بسته های شارژ مثلا 10 یا 20 یا n گیگی با شرط مصرف در بازه ای مشخص !!!! :n13:
5- نیم بها کردن دانلود شبانه ..:n19:
6- عذر خواهی از مشتریان عزیز به خاطر دزدی های قبل و درخواست توبه و باز کردن شیر دانلود شبانه :n09:
و جدایی از شوخی فکر کنم میخوام زود تر از موعد مقعر اجراییش کنن !!!!!!!!!
دوستان برید قسمت صدای مشتریان پارس انلاین . از اینجا تهدیدشون کنید که تخلیه میکنید .
روی عکس کلیک کنید تا به صفحه فرم ارسال پیام وارد شوید .
ساده اید ها.... دیدن دیشب همه ریختن رو دانلود گفتن از همین امشب اجراییش کنیمممممممممم
دوستان پارس انلاین اگهی برای سرویس های محدود رو برداشته فکر کنم منصرف شدن و همون حالت اول هست !
2 تا 7 رایگان :n09:
جلب رضایت مشتری نخواهیم ، باید چیکار کنیم؟
اگه این طرح کثیف اجرا بشه ، من تخلیه میکنم
موافقم ، از امشب رفتند برای اجرای این طرح کثیفنقل قول:
نقل قول:
نه فکر نکنم از امشب اجرا بشه....چون اگه از امشب اجرا بشه دیگه همه مشنریا به خاطر دروغ گویی و هم به خاطر برداشتن دانلود شبانه جمع اوریشون قطعی تر میشه