درغ نمیگی.:n02:نقل قول:
غیر مستقیم نمیشه:n08:
نسبت به بقیه شرکت ها الان اوضاع خوبی داره در مورد قیمتنقل قول:
4مگ = 67 هزار تومان
6مگ = 80 هزار تومان
8مگ = 94 هزار تومان
همه ي اينا سه ماهه و حجمشونم 6گيگه .
Printable View
درغ نمیگی.:n02:نقل قول:
غیر مستقیم نمیشه:n08:
نسبت به بقیه شرکت ها الان اوضاع خوبی داره در مورد قیمتنقل قول:
4مگ = 67 هزار تومان
6مگ = 80 هزار تومان
8مگ = 94 هزار تومان
همه ي اينا سه ماهه و حجمشونم 6گيگه .
آخه مشکل یکی دوتا نیست!:n14:نقل قول:
مثلا 512 بستم اما شبانه سرعت حدود 50 میچرخه و دانلود کردن داستانی داره برای خودش...
4 مگ شاتل شبانه تا چقدر برای دانلود سرعت میده؟ برای دانلود میشه روش حساب کرد؟
بعد اینکه شرکتی بهتر از شاتل هست برای دانلود شبانه یا همشون مثل هم سرعت پایینه و بعد یه مدت دانلود محدود می کنند؟
مخابرات محدود نمی کنه.آسیاتک سرعت واقعی رو میده هر چه قدر دلت خواست شب دان کن.شاتل 128:n09:شبانه که قبلا داشتم تا70بود بعد از 2و3 شب محدود میشی بهترین راه اینه که از3ونیم شب به بعد دان کنی یا یک شب در میون.4مگ شبانه تا200میره ولی یک شب در میون دان کن تا محدود نشی.نقل قول:
واسه چی میخوای انقدر هزینه کنی که 4 مگ بگیری؟
شرکتای دیگه سرویس 256 رو 4 مگ میبندن با مثلا 10 گیگ 25000تومن شما یه مگ بخری رو 5 مگ میبندن
تمام شرکتها دزدن فعلا معلوم نیست اوضاع شرکتا چطور میشه
نه درست میگم یه بار امتحان کن تمامی کاربرا این کار رو میکنننقل قول:
دروغ درستهنقل قول:
چون شما شاتل داری و آرت 1 بهت سرعت میده 150 میگی اوضاعش خوبهنقل قول:
تمام شرکت اوضاعه بدی دارن حتی مخابرات که پهنای باند دستشه
چون شما شاتل داری و آرت 1 بهت سرعت میده 150 میگی اوضاعش خوبه
تمام شرکت اوضاعه بدی دارن حتی مخابرات که پهنای باند دستشه[/QUOTE]
تمامی شرکت ها نه فقط مخابرات که آبروی خودشو بردهاوضاعش بده.:n07:
چه فایده داره که خطت 4مگ باشه ولی محدود باشی.نقل قول:
میگم که بچه های شاتلی نه مخابراتی شما افت سرعت دارین؟ممنون میشم جواب بدین.فقط شاتلی
سلام
دوستان یکی از speedtest تست سرویس 4مگ یا 6 مگ شاتل رو میتونه بزاره ؟ سرعت شبانه اون چطوره ؟
میخای بدونین کدوم شرکت بهترینه تو این یه سری بزنید.خوشتون می یاد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما یه سری بزنید.
:n05:
بعضی ها میگن مخابرات کو؟
:n12:
این شرکت مخابرات رو چک کردم تو هر مرکز مخابرت مختلف مرکز شلوغ سرعت بالا پایین می باشد و حتی اسم پیشگامان در لیست با تمامی شرکت ها کار کرده که تو این شرکت ها عصر انتقال و پیشگامان به بهترین سرعت و نویز کم در مراکز شلوغ بهترین کیفت را دارند.بهترین شرکت ها رو از نظر سرعت و نویز طبقه بندی می کنن.که متا سفانه مخابرات در مراکز شلوغ هیچ حرفی برای گفتن نداره.در اون نظر سنجی میبینید که شاتل در همه زمینه ها و در همه سرعت ها پیشتازه چون سرعت و کیفیتش در مراکز شلوغ بالا هستش.
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: بهترین شرکت های ارائه دهنده سرویس پر سرعت اینترنت
رأی دهندگان 535.
- ADSL pars online | اینترنت پرسرعت پارس آنلاین
8515.89%- اینترنت پرسرعت ADSL انجیر anjir
162.99%- داتک تلکام datak
5911.03%- اینترنت پر سرعت مبین نت
417.66%- همراه اول
478.79%- شرکت پرداز گستر ارتباطات برلیان
142.62%- اینترنت پرسرعت ADSL آسیا تک
438.04%- اینترنت پرسرعت صبا آنلاین ( صبانت )
366.73%- اینترنت پرسرعت شاتل
12022.43%- ایرانسل
7814.58%- مخابرات
8716.26%- اينترنت پرسرعت ارتباط گستر صبا
152.80%- امپراطور::ارائه دهنده اینترنت پرسرعت بیسیم و وایمکس
132.43%- اينترنت پرسرعت ندا ارتباط افرانت
122.24%- اینترنت پرسرعت پیشگامان توسعه ارتباط
9016.82%
اینم یه نظر سنجی معتبر
یعنی الان 8 مگ 96 هس؟:n04:3 ماه 96 تومان خیلی خوبه که؟
اگر 8 مگ سرور خارج و داخل یکی باشه وشبانه هم همین باشهنقل قول:
خوبه
حالا کلا با توجه به سرعت شبانه دانلود، کدوم شرکت بهترین هست؟ شاتل؟ آساتک؟ پارس آنلاین؟ یا...؟
جدیدا که کلا سرعت نت هم افتضاح تر شده! همین یکی دو هفته هم باید سرویس شاتل را تمدید کنم. حالا نمی دونم کلا بیخیال شاتل بشم؟ یا مثلا 1 مگ کنم سرویس 512 الانم را؟
برو تو سایت مخابرات رتبه دوم رو تو دیتا کشور و همینطور از نظر درآمد زایی زدهنقل قول:
در ضمن شما خودت داشتی با هزار تا بدبختی از شاتل میمومدی مخابرات حالا چی شده اینطوری میگی؟
شما برو مرکز شیخ فضلله نوری شلوغترین مرکز هست برو یه تست بزن اگه کمتر از 2 مگ دانلود کردن من از نت خداحافظی میکنم در ضمن شما که تو اون مرکز 1 نفر هستی سرعت رو بهتی 150 میده وایسیا چند نفر بشین اون موقع بهت میگم
نامردا منو محدود کردن.اومدرو20.:n28:نقل قول:
بهت گفتم شاتل قابل پیش بینی نیست اگه باز زیاد دانلود کنی سرعت رو میارن رو 10 یا با تعویض سرویس خوب بشهنقل قول:
یعنی 128 دوباره بخری همین 20 رو بهت بده
وای منم بعد از یکسال مشترک شاتل بودن الان برای اولین بار محدود شدم ، حجم مصرفی رایگانم 13 گیگ بود . الان این محدودیت تا کی ادامه داره با توجه به اینکه سرویسم سه ماهست نکنه تا آخر دوره محدود بشم ؟ :n15: :n29:
منم بعد از 3 سال برای اولین بار محدود شدم سرویسم اکو 128 هست 12 گیگ دانلود رایگان داشتم به پشتیبانی هم که میگم میگه بخاطر اشتراکی بودن سرویس هست فقط در شب اینجوریه و روز مشکلی ندارم
چقدرطول میکشه درست بشه؟
معمولا بین 1تا 2هفته طول میکشه.
من آرت 4 دارم این ماه حدود 10 روز محدودم کرده بودن و سرعتم رو از 500 آورده بودن رو 57 تقریبا.
سرویس های نامحدود رو از محدودیت در می یارن؟ یا تا آخر سرویس با همون سرعت محدود باید حال کنند؟:41:
کسی جواب من رو نمیده؟؟؟؟نقل قول:
بستگی به میزان استفاده قبل از محدودیت و بعد از محدودیت داره اگه کم استفاده کنی از محدودیت در میارن!نقل قول:
شاتل هنوز شبانه محدود میکنه؟نوع اشتراکت رو محدودیتت تاثیر داره؟مثلا یک مگ بگیرم بیشتر میزاره دانلود کنم؟
آره هنوز محدودمیکنه ربطی به سرویس نداره اگه دو شب پشت سر هم دانلود کنی گریتو در می یارن من رو یه شب محدودو محدود کردن حتی به اینترنت متصل نمی شدم.بعد از 3 شب خوب شد. می خای محدودت نکنن یک شب در میون دانلود کن.نقل قول:
محدود می شی سرعت واقعی میشه؟نقل قول:
یا کمتر؟
کسی اینجا lol بازی می کنه تو طی روز و مشکلی نداره ؟
سرعت از واقعی خیلی کمتر میشه.اگه باز ول نکنی به اینتر نت وصل نمیشی.
چرا نمیده. سرعتش اگه میخای ART3بگیری از200تا250میره حجمش هم فکر کنم24gbباشهنقل قول:
ای بابانقل قول:
بهترین سرویسش با ماهی 25 تا 30 تومن چیه؟که هم سرعت خوب باشه و هم بشه زیاد دانلود کرد؟
سلام.ازشاتلی هاکسی بازی انلاین انجام میده واینکه برای گیم چطوره؟
دانلود؟شاتل؟:n09:نقل قول:
حق با اهریمنه با هاش موافقمنقل قول:
سلام
یک راهنمائی میخواستم من آسیاتک دارم به خاطر کیفت بد می خوام به شاتل کوچ کنم دانلود زیادی ندارم هر از گاهی شاید فیلمی دانلود کنیم جدود 10 گیگ در ماه کدام سرویس را پیشنهاد میکنید؟سرعت روزانه سرویسها چنده؟ وسرعت شبانه انها چند هست؟من تهران و مرکز مخابراتی سلمان فارسی هستم
با تشکر
دوستان سلام . من از سال 85 دارم با صبانت کار میکنم . بیشتر هم World of warcraft بازی میکنم ولی به دلایلی میخام isp رو عوض کنم . فقط یه زحمتی واستون داشتم اگه امکان داره در ساعات روز که رایگان نباشه یه ping از 4.2.2.3 واسم بگیرین و بزارین .
سوال بعدی هم ساعات رایگان از جند تا چنده ؟ و ایا امکان داره طوری شارژ کرد که شبها سرعت خراب نشه و تقریبا تا درصدی بهتر باشه .
اگه از مشهدی که بهتر اخه اوضاع هر شهر با شهره دیگه فرق داره.
سلام دوستان ....يكي از دوستام ميخواد ADSl بگيره ...دنبال يه نتيه كه وبگردي اذيتش نكنه ..
سرعت وبگردي شاتل توي ساعات غير رايگان هنوز مثل قبل خوبه ؟
آره عالیههههههههههه ! من سرویس 128 یا همون ART1 رو دارم باورت میشه دیروز تا 290 تا دانلودم بود ؟ خیلی کیف داد :n09:نقل قول:
خواب دیدی خیر باشه عزیز من هم آرت1 دارم بیشتر از19 گیگ رفتی اونور گریتو در می یارن من خودم می خام فسخش کنم .یه نصیحت تو شاتل نیاین.نقل قول:
خواب دیدی خیر باشه عزیز من هم آرت1 دارم بیشتر از19 گیگ رفتی اونور گریتو در می یارن من خودم می خام فسخش کنم .یه نصیحت تو شاتل نیاین.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم بهت گفتم انقدر از شاتل تعرف نکن میزنن نابودت میکنن ولی تو باور نمیکردی
این شاتل خیلی محدودیت گذاشته
این قیمتاش چه قدر گرونه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من که می خام برم مخابرات ارزششو نداره اینقدر پول بدم اگه محدودیت نداشت از همه شرکت ها بهتر بود حیف:n28:حیف:n28: