مال من که 75 رفت این 380 مگیه نزدیک 130مگش مونده مگه تموم میشه :n14:
Printable View
مال من که 75 رفت این 380 مگیه نزدیک 130مگش مونده مگه تموم میشه :n14:
بله و اینست بدشانسی و چی بگم !!
وسطاش نتم تموم شد رفتم 128 4 گیگ شارژ کنم پول از حسابم کم کرد و شارژ نشد . زنگ زدم گفتن طی 24 ساعت آینده پول بر میگرده اگه بر نگشت از بانک پیگیری کنید .
ایندفعه رفتم فقط 1 گیگ شارژ کنم واسه همین آپدیت اینقدر میترسیدم که ارور بده ولی ارور نداد و شارژ شد حالا که شارژ شد باید مودم رو خاموش روشن کنم موقعی که خاموش روشن کردم چراغ اینترنتش قرمز بود و سبز نمیشد نزدیک 30 دقیقه دهنمو سرویس کرد :n04:
و این بود داستان ما :n28:
فک کنم الان بابت این قطع شدن باید نزدیک 470 مگ دانلود کنی :n02:نقل قول:
منم همین بلاها سرم اومده2 بار 70 مگ رو دانلود کردم تا حالا الان بار سومش دانلود شده (بار سوم شد 110 مگ) و ممکنه موقع شروع پارت بعدی همون ارور قبلی رو بده
در این صورت می بندمش تا بعد
اووووووووههه بعد تقریبا 9 ساعت واسه ما اپدیت شد :n02: پدرم درومد، همش سرعت دانلود 6kb ,11kb,20kb بود :n04: تازه واسه من step2 خیلی بیشتر بود 380 مگ بود :n04: ولی خوش بختانه ارور و ازین حرفا خبری نبود
247 مگ مونده سرعت دانلود 10 کیلوبایت!:n03: این آپدیتای لول ما رو پیر کرد.:n28:
آره داش میثم دهنم سرویس شد ی بارم خطا داد الانم کامل شده و اینکه اگه نمیتونی دان کنی بیا از خودم بگیر :n12:نقل قول:
بله ، بالاخره آپدیت ما هم تموم شد. :n19::n20::n10:
فقط نکته قابل تامل اینجا بود که وقتی ساعت از 8 صبح رسید به 8 و 1 ثانیه ، سرعت به طرز ناباورانه ای از 60 کیلو بایت به 250 کیلو بایت (بلکه هم بیشتر در مواردی) رسید(!) اونم با نت 128 که از شاتل دارم! :n13:
یعنی این دانلود رایگانشون صاف تو پانکراسم! :n08:
اینرنت من که کلا دیروز هنگ کرد سرعتش پایین بود , من رفتم از گیم نتمون آپدیت lol روگرفتم
سلام !
ببخشید اینجا پست می دم ! (In Advance :دی)
اومدم مشهد ... کسی گیم نت می شناسه که توش لول بازی کنن ؟
پ . خ بدین گیر ندن :دی !
(thanks In Advance :دی)
-------------
به یاد پست اول ! :
نقل قول:
حجم بازی هم حدود 1 گیگ هست و گرافیک قابل قبولی هم داره
دوستان حرفه ای یکی راهنمایی کنه من اومدم آپدیت کنم زد 80Mb دانلود که تموم شد یهو ارور داد میزنه UPDATE FAILED چیکا کنم؟