نقل قول:
نه ممنون بلدم کار کنم باهاش اما میخواستم همین رو بدونم که کم میکنه یا نه چون دیشب نیم ساعت اضافه کار کرد و کم نکرد.حالا میمونم ببینم امشب کم میکنه اونو یا نه/نه هر حال ممنون از شما که جواب دادید
Printable View
نقل قول:
نه ممنون بلدم کار کنم باهاش اما میخواستم همین رو بدونم که کم میکنه یا نه چون دیشب نیم ساعت اضافه کار کرد و کم نکرد.حالا میمونم ببینم امشب کم میکنه اونو یا نه/نه هر حال ممنون از شما که جواب دادید
واقعا ایرانیه:18:نقل قول:
سرعت ما هم روز به روز بدتر میشه ساعات ترفند هم در عین ناباوری زیر 15 کیلوبایت بود فقط 10دقیق به 7 رو 40 میرفت قبلا که 230 میرفت دارن کاری میکنند که قدر سرعت قبلی رو بدونیم:31:
همون زیر عکس زده لندن
---
I am here:Sent from my iPhone using Tapatalkکد:http://maps.google.com/maps?ll=35.030518,50.337478
وایرلسه اما هزینش خیلی بالاستنقل قول:
قیمت آنتن 100 الی 300 هزارتومن بسته به منطقه شما+هزینه نصب40000 تومن+هزینه کابلکشی و ارتباط داخلی جداگانه حساب میشه...آخه ببینید صرف میکنه؟؟؟کد:www.i-net.ir
نقل قول:
درسته جدیدا ساعت های ترفند هم دیگه سرعت مثل سابق نیست و خیلی کم شده
قبلا من بین 6 تا 7 سرعتم 194 ثابت بود ولی الان شده 40
نقل قول:
به نسبت بقیه نرم افزار ها بهتر هست ولی ممکنه 100 مگ اختلاف داشته باشه. فقط توی تنظیماتش باید تیک "نادیده گرفتن ترافیک داخلی شبکه" رو بزنید که ترافیک رد و بدل شده بین مودم و سیستم (Lan) حساب نشه.
وقتي جار ميزنيد و توي پست اول ميذاريد ، همينه ديگه.نقل قول:
انتظار ديگه اي داشتيد ؟!! :5:
نقل قول:
دقیقا منم به همین داشتم فکر میکردم هرچند پست اول برای راهنمایی دوستان ارائه شد + اینکه در کل تاپیک و صفحات اون این مسائل سوال پرسیده شده و کاربران هم جواب گرفتند که ساعات ترفند چیه و روش استفاده به چه صورته
البته باید چند روزی صبر کرد چون ممکنه موقتی باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینهم از شاهکار پارس آنلاین: ترافیک مصرف شده و باقی مانده جاشون عوض شده.
2 روزه زنگ میزنم میگن تیک زدیم درست میشه ولی هنوز درست نکردن.
نمی دونم شما مشکلتون چیه و چرا انقدر مشکل دارین. ولی واسه من فقط 3 4 روز افت سرعت داشت و الان درست شده. سرعت دانلودم 230 هست. :21::27: