میهن دانلود
اندیشه
256
محدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
میهن دانلود
اندیشه
256
محدود
نقل قول:
آره فقط زایکسله .لابود همه مودماشون و فروخته بودن . تو که میخواستی d-link بگیری دیگه چرا از اونجا گرفتی؟ خوب میرفتی پاساژ یا لاکانی دیگه . این مودل که میگیو من 49 میتونستم بخرم برات لاکانی. مودم خوبیه اما نه در حد زایکسل. :20: در هر صورت مبارکت باشه دادا :46:
من همچنان با میهن دانلود مشکل دارم ارور تایم اوت میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم مشکل دارم سایتش زده مشکل تیر حل میشه :27:نقل قول:
اندیشه به لجن کشیده شده: خط4
4.2.2.2 پینگ 700:2:
سرور ایرانی 500 :2:
سرور اکراین 800 :2:
توروحشون
گوگل هم بعضا باز نمیشه
نقل قول:
مشکل داره مگه؟ من هر روز ازش دانلود دارم که! راستی دیشب او ن یارو نا مردی کشت من و ها! چون تو گفتی دهن به دهن نشدم باش!:13:
آره مشکل داره بعضی لینکاش!نقل قول:
اینو تست کن خبر بده سوسکمار عسل:31:
نقل قول:
کد:http://dl5.-------------.com/2011/Farshad/July-2011/John%20Cooper%20in%20Helldorado-SKIDROW-%5Bwww.-------------.com%5D.rar
سوسکمار تو دچار سوقه تفاهم شدی دیشب :27: اولا چون دیر اومدی خبر نداشتی که توافق شد اصلا بیس نگیریم و همه اسنایپر باشیم و فرمانده ما دید داری میگری جو گیر شد توپ زد :31:
دوما توپخونه رو رضا نزد :46:
سوما اگه یه نفر تو این بچه ها بامرام تر باشه همین رضا هست:10: من خیلی وقته میشناسمش
اون به جای کسه دیگه از تو معذرت خواهی کرد(مرامو داشتی):31: بهش حرفم زدی جوابتم نداد :20:
خلاصه بچه عقده ای هم داریم که باید حالشونو گرفت ولی رضا نه خیلی بچ ه خوبیه :10:
این ماله همون موقه هستش که پهنای باند مشکل داشت دیشب من رفتم خوب بود اگه تونستم یه تصویر ازش می زارم با همه بچه ها هم تست کردم 3 هفتست همه تو رشت مشکل دارن این دوروز خیلی خوب شده اونم باز همه با هم خوب شدن نتیجه= پس قضیه باید کلی بوده باشه:5:نقل قول:
نامحدود مگه نباید روی 30 تا 40 باشه؟ :8:نقل قول:
اگه اینجوریاست پس از طرف من به آقا رضا بگو خیلی اوچیکتم فرمانده! :5: امشب میخوام خون به پا کنم :31:نقل قول:
---------- Post added at 12:05 PM ---------- Previous post was at 12:01 PM ----------
نقل قول:
آره مشکل داره . 1 دقیقه هم منتظر موندم اما شروع نشد و تو حالت کانکتینگ موند.
[QUOTE=soosmar_asl;6361468]اگه اینجوریاست پس از طرف من به آقا رضا بگو خیلی اوچیکتم فرمانده! :5: امشب میخوام خون به پا کنم :31:
---------- Post added at 12:05 PM ---------- Previous post was at 12:01 PM ----------
آره مشکل داره .