من زنگ زدم باهاشون حرف زدم. گفتن که بله مشکل داریم و حل میشه. گفت ما هم اینترنت رو از جایی میگیریم و به ما تحویل میدن و اون مشکل داره.نقل قول:
منم همین مشکل رو دارم ولی شب ها حدود ساعت 11 شروع میشه ولی روز هیچ مشکلی ندارم.
Printable View
من زنگ زدم باهاشون حرف زدم. گفتن که بله مشکل داریم و حل میشه. گفت ما هم اینترنت رو از جایی میگیریم و به ما تحویل میدن و اون مشکل داره.نقل قول:
منم همین مشکل رو دارم ولی شب ها حدود ساعت 11 شروع میشه ولی روز هیچ مشکلی ندارم.
من از شاتل تخلیه کردم به همین دلیل و با پر رویی هم کتمان میکردن که پهنای باند خارجشون داغون میشه شب ها ..نقل قول:
حجم کم منصفانه و سرعت افتضاح شب ها ...واقعا شاتل یکی از اشغال ترین شرکت های اینترنتی هست ...
از کدوم شرکت الان سرویس دارید و اینکه اون چطوره؟نقل قول:
فعلا نت همراه اول دارم استفاده میکنم ولی از دیده بان سرویس گرفتم هنوز وصل نشده وقتی وصل شد تو تاپیکش تست میزارم ....نقل قول:
دیده بان نت اینترنش رو از آسیاتک میگیره ولی پنل اختصاصی خودش رو داره. من باهاشون صحبت کردم خودشون این رو گفتن.نقل قول:
نقل قول:
فقط پورتش رو میگیره ، پهنا مال خودشونه!
پورتم که مهم نیست مثل دکل های موبایل هست که اپراتورها مشترک استفاده می کنن با هم .
شاتلند هم پوکیده
اخوی سانسورچی شاتل، لطفا دست از انگولک پورتها بردار . آره برادر شمایی که داری می خونی . با شما هستم :n18:
چند روزه دیگه گندش رو در آوردی . شما هر کار کنی ما از یه راه دیگه دورت می زنیم، ولی زشته این حرکات اونم با کروات ....
سلام.نقل قول:
برای من تقریبا یکسالی هست که اینجوریه , با سرور ایران 1.8مگ دانلود میکنم با سرورخارجی نهایت 500کیلو !!....
پیشنهاد ویژه فروش ترافیک تا 21 اردیبهشت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشنهاد ویژه فروش بسته ترافیکی زمان دار:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]