نقل قول:
پروفایل 512 اصولا باید 576/160 باشه کم بستن برات هرچند مثلا اینجا که 1152 هست 1 مگ فقط چند ساعت در روز تک کانکشن واقعا 120 رو میده! ...
Printable View
نقل قول:
پروفایل 512 اصولا باید 576/160 باشه کم بستن برات هرچند مثلا اینجا که 1152 هست 1 مگ فقط چند ساعت در روز تک کانکشن واقعا 120 رو میده! ...
منم چند روزی میشد که اینترنت روی اعصاب بود و هی قطعی و باز نشدن بعضی سایت ها و ... . چون دفعات قبل پشتیبانی گفته بود که مشکل از مخابراته دیگه صبر می کنم یه چند ساعتی تا یکی دو روز ( صبر ایوب! ) تا خودش درست می شد!
ولی ایندفعه جوش آورده بودم و هرچی لیچار بلد بودم آماده کردم و رفتم سراع پشتیبانی :n24: زنگ زدم و با راهنمایی پشتیبانی چند دقیقه بعد وصل شد!!!:n04: حالا بگذریم که چه بر سر پشتیبانی اومد:n10:
اول آی پی آدرس و دی ان اس کانکشن رو تغییر دادم که وصل نشد! و بعد مودم رو ریست کردم یعنی WAN Setup رو از اول انجام دادم و بعد روشن خاموش و اینترنت اومد و بقول دوستان مثل بنز کار میکنه:n19:
dns:
217.218.127.104
4.2.2.4
امیدوارم که اینترنتتون هیچوقت قطع نشه
سلامنقل قول:
من این dns رو وارد کردم ولی جواب نداد...
نقل قول:منم زنگ زدم همین dns رو بهم داد اما بازم سرعتم واسه باز کردن آی پی های خارج پائینهنقل قول:
بازم خراب شد:|
خیلی حیف شد چون چند تا کار جـــاسوسی داشتم باید انجام میدادم:n09:
پیش پای شما، رفتم چند تا ویدیو بدون lag از یوتیوب بدون دق دق ای از تمام شدن حجم و این مزخرفات با کیفیت نه حالا HD همین 360 دیدم،
به من که بسیار چسبید ! انشا... به شما هم قسمت شود !:n01:
امروز dns ها بهم ریخت یه بنچمارک گرفتم با dns bench ...بهترین امروز واسه من اولی 8.8.8.8 و دومی 4.2.2.3
همه چیز دوباره درست شد :n11:
وقتی dns ها خراب میشه اولین چیزی که واسه من تابلومیشه بازی آنلاین steam که یه سرورهاش کانکت نمیشه واسه همین سریع یه بنچمارک میگیرم dns جدید میاره با دسترسی بالا و سرعت بیشتر و کش بیشتر..
من تو این هفته هر روز قطعی داشتم از یک ساعت بگیر تا 10 ساعت! به نظرتون امروز از چه ساعتی قطع میشه:n13::n09:
یکی توضیح بده ست کردن این dns بجز بازی آنلاین به چه درد میخوره؟
سرعت شبانه به شما چند میده ؟
هر چی هم دی ان اس عوض کنید فایده نداره وقتی تایم اوت شروع شه بهترین دی ان اس هم ست کنید بار هم مشکل داره
فعلا وضعیت فقط تا ظهر خوبه
بعد از ظهر شدیدا تایم اوت میده