بچه میشه یه چندتا dns خوب بدین که pingesh خوب باشه؟
Printable View
بچه میشه یه چندتا dns خوب بدین که pingesh خوب باشه؟
سلام دوستان . من تازه اومدم مشهد. میخوان نت بگیرم به نظرتون از کدوم شرکت بگیرم که قیمتش مناسب باشه؟ دانلود رایگان شب هم واسم مهمه
دوست عزیز مخابرات دانلود شبانش خوبه بد نیست ولی اصلا کیفیت سرویس نداره قطعی افزایش ناگهانی قیمت برداشتن ناگهانی شبانه و..... همه اینارو دارن سرمون میارن دیگه خود دانینقل قول:
از هر کی میگیری بگیر. ولی از مخابرات نگیر. درضمن شاتل خوبه ولی دیگه توی خیلی از مناطق مشهد سرویس نمیده.نقل قول:
تنها مشکل اینترنت در ایران انحصار مخابرات است.
باور کنید اگر این انحصار برداشته بشه سرعتها هم خوب میشه.
نمیدونم مخابرات در آینده به تور من ممکنه بخوره از سر بلای اجباری یا نه برای همین میخوام خودم رو از الان آماده کنم، کسی از دوستان اطراف هفت تیر میشینه ؟ میدونه وضعیت اونجا چطوری هست ؟ فیبر است ؟ باید فقط از مخابرات گرفت یا نه ؟
تنها دلیل موندنم تو سرویس مخابرات، قیمتش بود که با تعرفه های جدید منتفی شد. با این قیمت 45 تا 50 تومن در ماه مگر مغز... خوردم، میرم آسیاتک یا پارس آنلاین یا فن آوا.
شاتل و صبانت هم همین مبلغ در میاد ولی بابت شبانه، سیستم مصرف منصفانه داره که عملا فاتحه دانلود شبانه رو میخونه...:n22:
عرض ادب به دوست خوبمنقل قول:
امین جان فعلا که وضعیت سرویس طلایی من خوبه من همون مرکزفرشچی هستم شبانه دومگه
ولی خب دیگه مخابراته تا کی ثبات داشته باشه با خداست
خوش به حالت منم فرشچي امنقل قول:
شبانه ام رو 95 بسته شده
جدی می گی این دیگه اوج بی نظمی مخابرات رو نشون می ده دیگه طلایی که فرقی نداره همه باید یکی باشننقل قول:
من همین طرح کمپین رو گرفته بودم قبلش بعثت بود
یک اکانت دیگه هم مال داداشمه شهرستانه اونم طلایی صباست که بازم دومگه
مال شما نباید این جوری باشه