سلام
دوستان اواسط مهر عروسی یکی از اقوام نزدیک هستش و مختلط هم هست,اون موقع هم احتمالا هوا خنک میشه,لطفا یه ادکلن خوشبو کت شلواری با پخش بوی جذب کننده و با قیمت مناسب معرفی کنید.
ممنون
Printable View
سلام
دوستان اواسط مهر عروسی یکی از اقوام نزدیک هستش و مختلط هم هست,اون موقع هم احتمالا هوا خنک میشه,لطفا یه ادکلن خوشبو کت شلواری با پخش بوی جذب کننده و با قیمت مناسب معرفی کنید.
ممنون
هرچند بنده تو زمینه ی معرّفی برند خیلی وارد نیستم امّا بنظر آزارو کروم انتخاب بدی نیست.نقل قول:
دوتا عطر معرفی میکنم جفتش عالیهنقل قول:
بلک XS از برند پاکو رابان
و عطر بینظیر لانویت از برند ایو سن لورن (ورژن پرفیوم)
عطر توسکان لدر رو از برند ریو داشتم اوایل واقعا بوش عالی بود و از بوی تلخ و چرم مانندش لذت می بردم ولی بعد از 2 ماه بنظرم دیگه اون رایحه اولیه رو نداره و بیشتر بنظرم شیرین میاد.
تقریبا برای همه ادکلنها این اتفاق میافته با اینکه اوایل عاشق بوشون بودم اما بعد از یک سال حتی دیگه از بعضیاشون خوشم نمیاد. بنظر تون واقعا رایحه این عطرها تغییر می کنه یا مشام ما دیگه اون
رایحه ها رو درک نمی کنه. مساله اینه که حتی اطرافیانم هم نظر من رو دارند
نظر دوستان چیه؟
سه تا مسله هستنقل قول:
اول اینکه ذائقه بویایی به مرور زمان دستخوش تغییر میشه با توجه به حس و حال! مثل تمایل و ترجیح دادن به رنگ ها مثلا من یک دوره رنگ بنفش خیلی دوست داشتم ولی الان سورمه ای رو ترجیح میدم چه بسا از بنفش بدم هم بیاد!
دوم وابسته به فصل هم میتونه باشه مثلا یک عطر خیلی گرم و سنگین عاشقش هم که باشی فصل تابستون ممکنه ادمو زده کنه چون مناسب فصل نیست ولی همون عطر در سرمای زمستان بسیار خوشاینده
سوم و از همه مهمتر کیفیت ساخت عطر هست! عطرهای اصل به مرور زمان تغییر رایحه ندارند یا خیلی کمتر و این اثر هرچقدر میزان خالی بودن شیشه عطر بیشتر باشه به دلیل اثر بیشتر هوای درون شیشه بدتر خواهد بود.حالا اگر عطر اصل نباشه یا کیفیت پایین باشه به دلیل درصد بالای الکل موجود تغییر رایحه شدیدتر خواهد بود!
بنظر من بیشتر باید مورد اخری رو علت دونست.نقل قول:
یه نکته ریزی هم که وجود داره (البته شاید در مورد من باشه) اینه که اون رایحه ای که ازشون میمونه معمولا نت اخر عطر و ادکلن هست. مثلا برای توسکان لدر نت اخرش که شیرین هست باقی می ماند یا
ادکلن لوتوس از اسمارت رایحه ای که ازش مونده نت اخرش بوی سبزه و چمن هست و نت های اولشون یا از بین میره یا من دیگه متوجه اش نمی شم که البته بنظر علت اولی است.
دوستانی که تست کردن می تونن بگن تفاوت کاپتان بلک اسپشیال با نوبل تو چی هست؟
دوستان تفاوت کالکشن اسمارت با ریو چیه؟ بخاطر اختلاف قیمت شون می گم چون ریوها در حجم یکسان بیشتر از دوبرابر گرون تر هستند با اینکه هردو های کوپی هستند.
دوستان عطر مردانه با رایحه گل رز داریم؟
کسی از رایحه و قیمت این عطر اطلاعی داره؟
shirley may gold wings
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشابه این عطر چی پیشنهاد میکنید؟
سلام.
دوستان این عطرهای که تو مترو میفروشن در چه حده ؟ اصل که نیست ولی کلا چطوریه؟