تیکت چیه ؟نقل قول:
Printable View
تیکت چیه ؟نقل قول:
توجه شما را به قسمتی از پست قبلیم جلب میکنم:نقل قول:
نقل قول:
بعد از دو سال هنوز نمیتوان تعرفه را اینترنتی انتخاب کرد.
دوستان یه نفر ما رو راهنمایی، من میخوام مودم وایمکس ایرانسلم رو تغییر بدم بشه باهاش مبین نت گرفت، دوستمون "مبین نت" گفتند میشه.
- خب بابات این کار مبین نت چه قدر میگیره؟ و چند روزه مودم رو تحویل میدند؟
اول راستش فک نمیکنم که مبین نت از ایرانسل بدتر باشه اما خب اگه پشیمون شدم از مبین نت قابل بازگشت هست؟
- یعنی میشه دوباره باهاش ایرانسل گرفت؟ اگه میشه به چه صورته ؟ خودم میتونم این کارو انجام بدم؟ چون واقعا فک نمیکنم که نه مبین نت برام برشگردونه نه ایرانسل!!!
- بعد اینکه برای اینترنت خونگی چه پهنایی رو میشه گرفت؟ البته کارت دانشجویی و کارمندی هم دارم. اما بدون ارایه اونها تا چه قدر میشه گرفت؟
- سوال بعد اینکه شب ها رایگانه؟! آخه جز ای دی اس ال تو سرویس دیگه ایی ندیده بودم
من میخوام 1024 یا اگه بدن دو مگ رو بگیرم برا دانلود نیست برای بروزینگه، جواب میده یا مثل ایرانسله؟ ایرانسل 128 همون 15تا رو برای دانلود میده اما بروزینگش افتضاحه
ممنون میشم از دوستان کسی کمک کنه. ببخشید سوالا زیاد شد یکی از دوستان بزرگواری کنه و وقت بذاره اطلاعاتش رو در اختیارمون بذاره. سپاس
Sent from my GALAXY S using Tapatalk 2
ًنقل قول:
شما با کارت دانشجویی به راحتی میتونی هر سرعتی بخوای بگیری. قبلاً از هر نظر عالی بود. شب و روز فرقی نمی کرد. اما الان مدتیه که شبا سرعت کم میشه. اگر این مسأله رو فاکتور بگیریم، کلاً عالیه. چه برای دانلود، چه وبگردی. من1 مگ داشتم، روز سرعت دانلودم از 120 کیلوبایت پایین نمیومد. پینگ سرور تهرانشم زیر 100 هست، یعنی صفحات خیلی سریع باز میشن.
بله توی اهواز چنین خبری نیست اما الان اومدم مسافرت و نمی گم کجا که یه وقت چشش نزنن، روزا سرعت عالی شب ها هم سرعت عالی هست بدون کوچکترین افت سرعتی!نقل قول:
راحت شبی 2.5 گیگ دانلود می کنم حتی خیلی بیشتر
بله مشکل دقیقا پهنای باند اختصاصی یک منطقه هست، منطقه فاز 1 پادادشهر پهنای باندش خیلی پایین هست.نقل قول:
این در حالی هست که من وقتی مودم رو چهار راه نادری می برم سرعت عالی میشه
لطفا رسیدگی بکنید و یا حداقل اطلاع بدین
دوستان کسی نیست کمک کنه؟؟نقل قول:
سرویسم 2 مگ هست که روی 3 بسته شده ساکن غرب تهرانم (مرزداران) وضعیت پینگ بالاست سرعت حدود 30 می چرخه با دانلود منجیر بعضی وقتا بندرت 100 رو رد میکنه خوب رسیدیم به جای جالبش تو ساعت رایگان شبانه با 200 تا کانکشن ناقابل سرعت به 384 میرسه و هفت هشت گیگ می تونی دانلود کنی خوب یکی این رو برام توضیح بده یعنی چی؟
دوست عزیز مرسی از راهنماییت. لطف کردی. در مورد تعویض کاربری مودم چی؟ در اون مورد هم اطلاعات داری؟ اگه بشه مبین نت قابل بازگشت هست؟ برای این کار چند میگیرند و چند وقته تحویل میدند؟ شاید به صرفه باشه یه مودم جدید بخرم!
ضمنا از دوستان کسی از شیراز هست؟ من ساکن شیرازم میخوام ببینم کیفیتش اینجا چه طوره؟ ممنون دوستان
Sent from my GALAXY S using Tapatalk 2
سلام
دوستان شرمنده ام ، یکی میتونخ بهم بگه دانلود رایگانش کیه ایا صبح جمعه هم رایگان دانلود میکنه ؟؟