مطمین بودم بهم می خندی :( خوب من چه میدونستمنقل قول:
تازه گفتم اگرمعدلای شماست ک دیگه پامواینجا نذارم:دی
اینارو از کجا بایدیدست بیارم اونخت ؟؟؟
Printable View
مطمین بودم بهم می خندی :( خوب من چه میدونستمنقل قول:
تازه گفتم اگرمعدلای شماست ک دیگه پامواینجا نذارم:دی
اینارو از کجا بایدیدست بیارم اونخت ؟؟؟
اینا رو فقط کسانی که دانشجو پیام نور هستن بهش دسترسی دارن هر کسی رشته خودش.نقل قول:
سیستم گلستان/قسمت اطلاعات جامع دانشجو/
تمدید مهلت ثبت نمرات میان ترم دانشجویان کارشناسی در نیمسال اول ۹۳-۹۲ پیام نور
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : پیگیری های پبام نورنا نتیجه داد و طی بخشنامه صادر شده از سوی سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور و با توجه به اینکه تعدادی از اساتید نمرات میان ترم نیمسال اول ۹۳-۹۲ برخی از دانشجویان را در سامانه گلستان ثبت نکرده اند ، مهلت ثبت نمرات میان ترم نیمسال جاری تمدید شد.
با توجه به درخواست مکرر مراکز استانی و اساتید محترم مبنی بر تمدید مهلت ثبت نمره میان ترم نیمسال اول ۹۳-۹۲ در مقطع کارشناسی ،پردازش مربوطه از تاریخ ۲۳ دی ماه ۹۲ الی ۲۴ دی ماه ۹۲ در سیستم گلستان فعال خواهد شد.
پس از تاریخ های تعیین شده ثبت نمره میان ترم تحت هیچ شرایطی امکان پذیر نخواهد بود.
لذا امکان ثبت نمرات میان ترم در سیستم گلستان دانشگاه پیام نور در روزهای دوشنبه و سه شنبه مورخ ۲۳ و ۲۴ دی ۱۳۹۲ برای دانشجویان مقطع کارشناسی فراهم خواهد شد.
فرصت ثبت نمره میان ترم برای دانشجویان کارشناسی ارشد در این نیمسال تا ۳۰ دی ماه ۱۳۹۲ تعیین شده است.
+
تصمیمات جدید پیام نور برای امتحانات پایان ترم استانهای دارای برف و باران
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : علیرضا دل افکار با اشاره به جزئیات این تصمیمات، گفت: امتحانات پایان ترم در تمام مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور حتی در استانها و شهرهای دارای بارش شدید برف و باران همچنین تردد سنگین، برگزار می شود؛ در صورتی که دانشجویی امکان حضور در دانشگاه محل تحصیل خود را ندارد می تواند به نزدیک ترین واحد دانشگاهی برای شرکت در امتحان مراجعه کند.
وی ادامه داد: سئوالات امتحانی در تمام واحدها و مراکز یکسان است و واحد پذیرنده این دانشجویان، موظف است یک پاسخنامه سفید در اختیار دانشجو به منظور شرکت در امتحان، قرار دهد.
معاون آموزشی دانشگاه پیام نور درباره آن دسته از دانشجویانی که در ساعت امتحان به هیچ عنوان امکان حضور در جلسه را ندارند، تاکید کرد: برای این دسته از دانشجویان پس از پایان امتحانات، تصمیم گیری خواهد شد.
دل افکار ادامه داد: این دانشجویان با تصمیمات دانشگاه می توانند در یک امتحان دیگر شرکت کرده یا در ترم آینده بدون پرداخت شهریه و حضور در کلاس درس، همراه با سایر دانشجویان در امتحان درس مورد نظر شرکت کنند.
به گفته این مقام مسئول دانشگاه پیام نور، نمره درسی این دانشجویان برای نیمسال تحصیلی جاری لحاظ می شود.
معاون آموزشی دانشگاه پیام نور درباره آن دسته از دانشجویانی که در ترم آخر تحصیل می کنند و به علت بارشهای فصلی امکان حضور در امتحان را ندارند، تاکید کرد: با این دانشجویان برای شرکت در امتحان همکاریهای لازم صورت می گیرد.
معدل دانشگاه : 13.11 معدل دانشکده : 12.78 معدل رشته : 12.75
عجیب نیست چقدر شبیه به هم هستیم؟ فکر کنم سیستوم از پیش خودش یه چیزی رو نشون میده؟
بهله...اتفاقا نمیدونستم سیستم گلستان چیست ک الان پی بردم.مرسینقل قول:
امروز زبان 2 یه امتحان سخت داشتیم 40 تا سوال بود میانترم هم 6دارم چندتا درست زده باشم قبول میشم؟
چون میان ترم 6 دارید پس اگر 3.6 در ورقه بگیرید قبولید با این حساب اگر حدود 11 سوال رو درست بنویسید قبول میشید ( هر سوال میشه 0.35 )نقل قول:
سلام به همگی
وای پسر مبانی فناوری اطلاعات چه سوالاتی داده بودن ... چقدر ریز و نزدیک به هم :n28:
آقا نحوه اعتراض به نمره تشریحی چطوریاست و کی میتونم انجام بدم؟ (الان اعتراض دارم)
تستی رو هم میشه اعتراض کرد؟ آخه نوشته یکی از تستی ها رو جواب ندادم در حالیکه به نظر خودم همه رو جواب دادم و چندین بار هم چک کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا قسمت خونه رو کمرنگ پر کردی واسه همین دستگاه نتونسته بخونه.