سلام دوستان
من 2 ماه پیش از هاردم عکس گذاشتم که سلامتش شده بود 2 % و دیگه بیخیال اون هارد شدیم
و الان رفتیم یه هارد SSHD برای لپ تاپ خریدیم با ظرفیت یک ترا !! ولی متاسفانه هارد وقتی بدستم رسید متوجه شدم از هارد یه سری صدا میاد !! صدا ها ضعیف هستند
ولی وقتی همه ساکت میشن صدا شنیده میشه وقتی که اول هارد شروع به خوندن میکنه و یا فایل های زیر 1 مگابایت رو میخونه صدا میاد !!
و وقتی هارد رو با نرم افزار ها چک کردم دیدم هارد 92% سالم هست !! درسته !! با کمال تعجب هاردی که هنوز یک روز هم کار نکرده مشکل داره !!
فرستادم گارانتی و برگشت و گفتن که سرویس کردن ولی متاسفانه هنوزم 92% میزنه !! گاهی اوقات روی کامپیوتر مغازه ای که خریدم 100% میزد و بعد دوباره 92% !! و می نوشت که
8 عدد بد سکتور ضعیف روی سطح هارد هست !! و الان که بعد از گارانتی برگشته میزنه 8 بدسکتور روی سطح هارد است
یک بار با نرم افزار Regenerator اسکن کردم و 70 تا Dely Sector پیدا کرده و چیزی رو تعمیر نکرد و بد سکتور هم پیدا نکرد !! و الان هم دوباره گذاشتم ببینم چی میشه
وضعیت الان هارد رو ببینید!! ببینید که مشکل هارد جدی هست ؟ و دوباره گارانتی بفرستم ؟ یا چطوری حل میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]