من 3 ساله پیوسته یک تا 3 شب دایل آپم ! هرچقدر هم گفتم این محدودیت زجر آور رو بردارین گوش نکردن
حتی گفتم اون 2 ساعت رو از شارژ خودم کم کنین ولی اسپید داشته باشم اما دریغ از یه جو شعور !
موندن تو شاتل = روانی شدن
Printable View
من 3 ساله پیوسته یک تا 3 شب دایل آپم ! هرچقدر هم گفتم این محدودیت زجر آور رو بردارین گوش نکردن
حتی گفتم اون 2 ساعت رو از شارژ خودم کم کنین ولی اسپید داشته باشم اما دریغ از یه جو شعور !
موندن تو شاتل = روانی شدن
کاملا تایید میشه دقیقا همینجوریهنقل قول:
دوستان من در ماه حدودا 40 گیگ دانلود شبانه دارم که با 512 شاتل 25 گیگ رو هم به زور میشه دان کرد
الان نظرم رو پارس آنلاینه سرویس 256 میده پورتش تا 2 مگ بازه شبانه هم حدود 80 سرعت داره تا 40 گیگ میتونی با 80 دان کنی بعد از اون سرعت محدود میشه رو30 (نه مثل این شاتل دزد که سرعت میشه دایل اپ تازه در حالی که 20 گیگ دانلود کردی)
البته من اینا رو از دیگران شنیدم به نظرتون صحت داره کوچ کنم از شاتل یا نه ؟
پینگم یه 100 تایی رفته بالا تایموت هم زیاد شده واسه شما چجوریاست
برو اکو آفیسنقل قول:
من دشمن شاتل نیستم و تو منطقه ما تو شهر قم شاتل بهترین سرویس رو نسبت به کیفیت میده و 2 ساله بیشتره دارم ازش استفاده میکنم :n05:
ولی نامردی اینه که سایت *های وب* فقط با قندشکن باز میشه و این اصلا رویه خوبی برای رقابت شاتل با های وب نیست.:n25:
بیشتر از 18 گیگ محدود میشی
:n05:
فرق اکو آفیس با بقیه چیه؟
اکو افیس شبانه رایگان ندارهنقل قول:
فکر کنم شبانه نداره .:n13:نقل قول:
مثلا اکو آفیس 3 ماهه با 1 گیگ بدون شبانه میده 13000تومن فکر کنم///
اکو میده 14000یا 15000تومن با شبانه یکماهه 3 گیگ
اکو آفیس چون شبانه رایگان نداره ، سرعت همیشه رو یه اندازه هست
:n09::n09:واقعا نمی دونین فرقش چیه فرقش اینه که هر چه قدر ترافیک تو یک ماه باست موند منتقل میشه به ماه بعد.:n02::n02:
من الان سرویس آرت1از 9تیر تا الان دارم تاپنجم ماه بعد مهلت دارم و14.5گیگ دان کردم به نظر شما تا چقدره دیگه میتونم دان کنم؟:n13::n13:
(:n23:(یه مشورت کنیم)) ارزششو داره 30 تومن بدم؟یا برم یه شرکته دیگه؟
یعنی پینگ کمتر نیست؟نقل قول:
دوستان سرویس نامحدود شاتل خوبه؟! سرعت 256 را مدنظر دارم... الان هم 512 شاتل دارم اما نامحدود نیست!... سرعت 265 برای پخش فیلم آنلاین مشکل نداره؟؟؟
اگه دانلود دارید سمتش نرید ...نقل قول:
بعد از فکر کنم 25 گیگ محدود میشید .
پس چی کار کنم؟
سرویس های دیگه چی؟ از چه شرکتی بگیرم؟
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
نامحدود واقعی ، مخابرات میده .نقل قول:
خوش بحالتون! مخابرات اصفهان نامحدود نداره... نمیشه از تهران بگیرم؟!!! :n02:نقل قول:
آخه این چه مدلی هست که نامحدود شاتل محدود هست؟!!! گفتم نامحدود میگیرم خیالم راحت میشه و دیگه مجبور نیستم شب تا صبح شب زنده داری کنم! :n03:
زنگ زدم شاتل میگه نمیتونیم بگیم چه مقدار که دانلود کردید محدود میشید! و به بازه زمانی و دانلودتون بستگی داره! این یعنی چی؟
نقل قول:
داش حساب کتاب نداره کارشون فقط نباس چند شب متوالی پشت سر هم دان کنی همین
من بیشتر می خوام آنلاین فیلم ببینم! کاری به کارم ندارند؟:n02:نقل قول:
بعد یه مطلب دیگه:
من الان 512 شاتل دارم. برای پخش فیلم ای بد نیست! می خوام بدونم 256 نامحدود بگیرم سرعت خیلی پایین نمیاد؟ اعصاب خوردی نداره برای پخش فیلم؟( 5 ثانیه پخش، 10 ثانیه مکث مثلا)
این سرویس نامحدود سرعت روز و شبش که فرقی نداره احیانا؟؟
سرعت دانلود برای سرویس 256 نامحدود چقدر هست؟
سپاس:n16:
اما شما که تو اون تاپیک نوشتید نویز باعث کاهش سرعت نمیشهنقل قول:
الان این تست سرعت منه (آرت 128 دارم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا تایموت اینقدر زیادش شده دوباره چه خبره DNS ای چیزی ندارین از این وضعیت در بیاد شاتل یا اسیاتک یا بقیه فرقی نمیکنه . من 8.8.8.8 و 8.8.4.4 گذاشتم
نویز می تونه باعث کاهش سرعت بشهنقل قول:
ولی در بعضی موارد باعث قطعی لینک میشه و در بعضی موارد قطع نمیشه و لینک برقراره ولی کاهش دان استریم و سرعت رو به همراه می یاره
اون تستی که گداشتی تست مرجع نیست
اطلاعات مودم رو بزار ببینیم دان استریم چه قدره
سلام من آرت1دارم نویز خطم 50 کیفیت30ولی سرعت150تا 180میره.سرعتت دسته شرکته اگه پهنای باند رو برات بیشتر ببندن یا به قول خودمون آزادتت کنن سرعت میره به آسمون البته به سیم تلفن خونه و سیمی که از اسپلینتر به مودمت وصل میشه بستگی داره سیم رو تمیز کن ببین چی میشه؟باز خبر بده:n06:
آقا مهندس این چه آوارتایی گذاشتی؟نقل قول:
پس از سیم میتونه باشه درسته؟
من سرویس 128 نامحدود دارم سرعتم 300 هست خوبه؟سرعتمو محدود کردن؟
Nocturne
دوست عزیز تنظیمات مودمت رو اینجا بزار تا ببینیم مشکل از کجاست
از وقتی که از شاتل سرویس گرفتم احساسه عذاب وجدان دارم، الان 2 ماهه سرویس گرفتم ازشون بی صاحب مونده هیشکی جواب اعتراضای ادمو نمیده!!!
یک ادم مسولیت پذیر توش پیدا نمیشه خسارت اینهمه قعطیارو بده...
خدا بیامرزه پدر مادر اسیاتکیارو....یک قسمت دارن تماس مستقیم با مدیران...یک روز ما 1 ساعت قطع بودیم رفتیم تو همون قسمت هرچی از دهنمون دراومد گفتیم در عوض مدیرش واسه مشکلی که از کابل برگردون مخابرات بود عذرخواهی کردو خسارتم دادن...
ای .... تو سر این شاتلیا!!!!!!!!!!!!!!!:n14:
به به می بینم که هم زمان با شروع دور جدید تحریم های شاتل ! در بخش تنویر افکار عمومی هم فعال تر شدن که بگن شاتل بهترینه !
اون دوست عزیزی که پول گرفته بیاد اینجا بگه شاتل بهترینه و شاتل عالیه بدونه که این بچه بازی ها دیگه جواب نمی ده !
شاتل هر روز بدتر از دیروز !
شاتل اکو لایت قم
اکو لایت چیه؟نقل قول:
دوستان از دیشب ساعت 11 شاتل هی قطع و وصل میشه از شما هم همینطوره؟
من اصفهانم
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
سلام
دوستان مشكل سرويس جديد 8مگ شاتل برطرف شد . اين تست ها هم از همين سرويسه :
شبانه اش چجوریه ؟نقل قول:
شنیدم رو 2 مگ می بندن شبانه رو .:n13:
نقل قول:
سلام
دوست عزيزم من دو شب پيش تست گرفتم شبانه روي 3مگ بود و راحت تا 390 تا دانلود ميداد، تستشم توي تاپيك اسپيدتست گذاشتم .
قیمتش چه جوریه؟نقل قول:
شبانه محدود هم می شی؟
سلامنقل قول:
محدود كه بله و اين قانون براي همه سرويس هاي شاتل هست كه شبانه زياد دانلود كني محدود ميشي و مزخرفترين مورد شاتل به نظر من همينه . قيمتشم سه ماهه با 6گيگ حجم 94000 تومان گرفتم .
یعنی تقریبا ماهی 30 تومن دو گیگنقل قول:
4 و 6 مگ چه قدره؟
4مگ = 67 هزار توماننقل قول:
6مگ = 80 هزار تومان
8مگ = 94 هزار تومان
همه ي اينا سه ماهه و حجمشونم 6گيگه .