منظور من كاربرها بودن كه تو تاپيك تست اين سرعتا رو ميزارن من توي چند تا منطقه مختلف تست كردم هيچ وقت دانلودش بيشتر از ١١ مگ نشده ولي اينجا تست هايي با دانلود ٩٠ مگ و اپلود ٦٠ مگ هم قرار داده ميشه.نقل قول:
Printable View
منظور من كاربرها بودن كه تو تاپيك تست اين سرعتا رو ميزارن من توي چند تا منطقه مختلف تست كردم هيچ وقت دانلودش بيشتر از ١١ مگ نشده ولي اينجا تست هايي با دانلود ٩٠ مگ و اپلود ٦٠ مگ هم قرار داده ميشه.نقل قول:
یعنی هر دفعه برا دو سه هفته میان باید باج بدن؟ یا فقط یکبار؟نقل قول:
کجا باید مراجعه کرد، خودشون خبر میدن؟
یکبار برای هر گوشی!نقل قول:
- - - Updated - - -
کسی اطلاع نداشت که طرحی هست با نه؟نقل قول:
- - - Updated - - -
کسی اطلاع نداشت که طرحی هست با نه؟نقل قول:
اگه از این سیم قدیمی ها باشه نمیشه پانچ کرد وباید عوض کرد ( البته نانو باید تعویض بشه )نقل قول:
واسه تعویض هم دفاتر خدمات ارتباطی برید عوض میکنن ( واسه من که جفت سیم کارت ها رو عوض کردم رایگان بود ولی دوستان میگن 5 تومان از شارژ کم میکنه - صفحات قبل برید یه گفتگویی بین دوستان هست در این زمینه :n02: )
فقط حواستون باشه اگه گفتن پول بدید اینکار رو نکنید و بگید از شارژ سیم کارت کم کنن
سیم دایمیه :))نقل قول:
با میخوام میکرو شه نه نانو و بله قدیمیه!
پس طرح رایگانی واسه تعویض به ۴ جی نیست؟
اگه حدود 1 هفته یا 10 روز تو گوشی 4g باشه رایگانه تعویضشنقل قول:
ولی در صورتی که تو گوشی 4g نباشه حرفا ضد و نقیضه :n01:
واسه خودم تو گوشی 4g نبود و رایگان تعویض شد !
بعضی از دوستان هم میگن 7 تومان میاد رو قبض !( اعتباری 5 تومان از اعتبار کم میشه )
دفاتر پیشخوان دولت ( خدمات ارتباطی ) یه سر برید مسیرتون خورد شاید رایگان عوض شد !
با این وصف، اول پانچ میکنم ، اگه سوخت میرم :)نقل قول:
یه جاهایی میگفتن سیم خام ۴ جی میدن، گفتم شاید کسی اطلاعی داشت
حالا یه سوال، اگه سیم خام ۴جی داشته باشی، کد فعال سازیش چطوریه؟
*10*45* شماره 19 رقمی روی سیم کارت # (از راست به چپ )نقل قول:
اینو با سیم کارت فعلی شماره میگیرید
در مرحله بعد پین 1 رو وارد میکنید در صورت تطابق بعد از یک ساعت سیم فعلی غیر فعال و سیم چدید فعال میشه و سیم جدید رو جایگزین میکنید
نقل قول:
برای من حدود یک ماه هم توی گوشی فورجی بود ولی وقتی رفتم 7 هزار تومان هزینه تعویض گرفت گفت توی سیستم رایگان ثبت نشده
من چند روز پیش تو متروی دروازه دولت فورجی کردم هیچ پولی نگرفتن! شارژ هم هزار تومن بیشتر نداشت سیمکارتم که همونطوری هم موند چیزی کم نشد! سیمکارتمو دو هفته پیش اعتباری خریدم چند ساعت بیشتر تو گوشی نبود اصلانقل قول: