مودم تی پی لینک تو فروش ویژه دیجی کالا صدتومن ارزونتر شده مودم خیلی خوبیه و باطری خیلی خوبی داره.نقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk
Printable View
مودم تی پی لینک تو فروش ویژه دیجی کالا صدتومن ارزونتر شده مودم خیلی خوبیه و باطری خیلی خوبی داره.نقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk
مودم ثابت بدون باتری که 3G 4G ساپورت باشه هم توی بازار هست ؟ یا 3G که HSPA+ ساپورت کنه به عنوان جایگزین مودم ADSL ؟ (دانگل usb وایرلس مد نظرم نیست)
سرعت خیلی بالا پایین میشه
یه شب زیر 1.5 مگ نمیاد
یه شب بالای 300 نمیره
و همچنان مشکل اینترانت داره سرعت سرور های داخلی خیلی کمه
شما تشریف ببرید اینجا مشخصات هر کدوم رو که میخوایی چک کن ببین کدومش نسل چهارم ساپورت میکنهنقل قول:
در ضمن چندین مدل لومیا که خیلی وقته وارد ایران شدن 4G ساپورت فول باند هستند مثل لومبا ۸۲۰ بطوری که کمتر گوشی 4G از برندهای دیگه فول باند هست.کد:http://www.microsoft.com/en/mobile/phones/lumia/
چه جالب. اگه تا دو سال قبل کسی میگفت بزودی توی وبسایت مایکروسافت مشخصات گوشیها نوشته میشه هیچکس باور نمیکردنقل قول:
با تشکرنقل قول:
اطلاع دارم کدوم مدل ها 4چی رو ساپورت می کنند. همونطور که تو سوالم پرسیدم می خوام بدونم کی وارد ایران میشن. با اگه شدن از کجا میشه تهیه کرد
دقیقتر بگم منظورم 635، 735 و 830 هست
دوستان 3g رو سرعتشو محدود کردن؟
چون من حتی ساعت ۴ صبح هم سرعتم بالای ۱ مگ نمیره
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
دوستان چرا پولتون رو برای خرید گوشی 4g حروم میکنید؟
تو ایران 4g و 3g اصلا با هم فرقی ندارن.
اینترنت ایران مثل یه لوله آب به قطر 1 متر هست که فقط از کف این لوله یه آب کم فشار رد میشه. حالا ما اگر قطر لوله رو 100 برابر هم بکنیم, تاثیری تو حرکت آب نداره و سرعت آب همون سرعت قبلیش هست.
این مثال دقیقا مصداق 3G و 4G هست.
شما در بهترین شرایط در حالت 4g, ماکزیموم سرعت 3g رو خواهید گرفت.
نا گفته نماند که من خودم گوشی 4g دارم یعنی از قبل داشتم.
دوستان چرا پولتون رو برای خرید گوشی 4g حروم میکنید؟
تو ایران 4g و 3g اصلا با هم فرقی ندارن.
اینترنت ایران مثل یه لوله آب به قطر 1 متر هست که فقط از کف این لوله یه آب کم فشار رد میشه. حالا ما اگر قطر لوله رو 100 برابر هم بکنیم, تاثیری تو حرکت آب نداره و سرعت آب همون سرعت قبلیش هست.
این مثال دقیقا مصداق 3G و 4G هست.
شما در بهترین شرایط در حالت 4g, ماکزیموم سرعت 3g رو خواهید گرفت.
نا گفته نماند که من خودم گوشی 4g دارم یعنی از قبل داشتم.
دوستان من از دو روز پیش های وب فلان فلان شده رو کلا گذاشتمش کنار
یه طرح شبانه یک روز نامحدود گرفتم و خداییش دمش گرم تا صبح ده گیگ برام دانلود کرد
تازه یه روزه هم نبود و دیشب هم باز با همون طرح قبلی باز ده گیگ دانلود کردم
حال سوالی که دارم این هست
آیا میشه کاری کرد که هم تو ی روز یه بسته مثلا سه ماهه 8 گیگ 25 تومنی داشت و هم در شب طرح نامحدود ؟؟؟
یا باید یکی ش رو داشته باشم؟؟؟
و مسئله دیگه این هست که من دانگل یو اس بی تری جی دی لینک خریدم به قیمت 70 تومن
آیا مثل همین دانگل ، فور جی ش هم گیر میاد؟؟؟
تو مایه های مثلا 15 تا نهایتا 200؟؟؟
الان خود ایرانسل یه دونه این مدلی داره که گذاشته به قیمت 270 تومن و لاک خود ایرانسل هست
آنلاکش گیر نمیاد؟؟؟