برای من خوبه که... 512 نامحدودنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما کجایین؟نقل قول:
من که دزفولم.
همین 3 ساعت پیش 512 نامحدود شارژ کردم دوباره. حضوری.
Printable View
برای من خوبه که... 512 نامحدودنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما کجایین؟نقل قول:
من که دزفولم.
همین 3 ساعت پیش 512 نامحدود شارژ کردم دوباره. حضوری.
خوش به حالت. از کدوم شرکت سرویس میگیری پاس ماناماد؟نقل قول:
من تا اونجا که میدونم اکسین. شماره ی اهواز 06113372525 وقتی سرویسم تموم میشه، این شماره بام تماس میگیره برای یادآوری تمدید. دیروز هر چی زنگ میزدم، مشغولی میزد.:n19:نقل قول:
یعنی واقعا کسی از دوستان نمیدونست جواب این سوال رو بدهنقل قول:
دانلود رایگان شبانه دقیقا از ساعت چند تا چنده
من نامحدود دارم برام فرقی نمیکنه-ولی از بعضیا شنیدم از ساعت 2 تا 6 و بعضیا میگن مخابرات دانلود رایگان شبانه نداره خودت محدود داری تست کن :n05:نقل قول:
ازساعت2 صبح الی 6 صبح یکبار ساعت 2 باید مودم رو روشن خاموش کنید
چطور نامحدود شارژ کردی؟:n13:نقل قول:
اخرین گفته های پشتیبانی:تنظیم مقررات سرویس های نامحدود را ممنوع کرده و به همین خاطر حذف شدند
دانلود شبانه فعلا فعال است اما ممکن است حذف شود
نقل قول:نیازی به خاموش کردن مودم نیست خدش اتوماتیک میره توی حالت رایگان...نقل قول:
من شرکت کیش اوسیس هستم تا 7 صبح رایگانه باقی هم ساعت 6 فکر کنم شما خودتون ی صبح بلند شید نماز بخونید:n02:اینترنت هم تست کنید:n02:
ولی قطع وصلی خیلی زیاده...من دیشب گذاشتم دانلود شه صبح بلند شدم دیدم 26 مگ دانلود کرده:n13::n04:دیگه چه اتفاقاتی میتونه افتاده باشه خبر ندارم
متاسفانه ساعت رایگان خیلی افتضاحه اصلا ی شب درست حسابی نیست یکم دانلود کنیم:n23::n27:
یعنی چی سرویس شبانه هم حذف بشه...:n27:...رو به دیوار گلاب به روتون بلا نسبت.. پ گ ی ش ویسا:n24:نقل قول:
تهرانی ها نامحدود دارن سقف دانلودش 108 گیگ فقط واسه ما حذف شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n23: