بپا تو تله نیفتی نگی به من نگفتی!!!!!!!:n09:نقل قول:
نقل قول:عزیزم اون چیزی که میترکه بادکنک هست!سخت افزار یک عمر مفیدی داره در صورت استفاده صحیح و نگهداری و رسیدگی میتونه خیلی بیشتر هم بشه و مشکل خاصی وجود نداره البته با فشار مضاعف میتونه کاسته هم بشه مثلا جای 15 سال بشه 10 سال اینکه بعضی نوابغ میفرمایند با روشن موندن زیاد نمیدونم مودم میترکه یا هارد خراب میشه جوک های بامزه ای هست که رایج شده!:n08:چیزی که هارد رو خراب میکنه فرمت زیاد ضربه فیزیکی(مخصوصا هنگام کار) نوسان و کافی نبودن برق و کار کردن تو دماهای بسیار بالا و پایین و سایر نواقص فنی دیگه هست نه روشن موندن 24/7 و یا دانلود با ریت 120 کیلوبایت مودم هم که جز معدود قطعاتی هست که خرابی بسیار پایین داره در صورت حفظ دمای مناسب و عدم نوسان و قطعی های مکرر برق مشکل خاصی براش پیش نمیاد :n26:نقل قول:
حرف زدن بلد نیستید حرف نزدن که بلدید!:n06:
برای اطلاع برخی نوابغ عرض میکنم وگرنه مخاطبم شما نبودید تا وقتی از قطعه با کیفیت بالا تو شرایط استاندارد استفاده میکنید نیازی نیست خیلی نگران میزان استفاده باشید:n16:
اگه منظورت اینه که ملی میشه یعنی فقط به سرورهای داخلی دسترسی داری و از اونها حداکثر سرعت میتونی استفاده کنی آره این مشکل حداقل یک بار برای همه پیش اومده!کاری هم از دست شما برنمیاد در واقع تو این ساعات شرکت محترم مخابرات داره از شما دزدی میکنه یعنی پول اینترنت از شما میگیره و عملا سرعت یک دهم یا کلا اینترانت به شما ارائه میده!این همه از شما دزدی میشه تو شبانه روز اینم روش :دی مشکل هم البته از dns هستش!:n09:شما بهتره آرامش خودت رو حفظ کنی و با مدیریت معقول کامپیوترت رو خاموش کنی که یک وقت هاردت نترکه و بری بخوابی!ساعت خاصی هم نداره بیشتر از 12 شب به بعد تجربه کردم در هر صورت هر زمانی که بود مدیریت کن!نقل قول:
اگه هم لینکت میپره کلا نتت قطع میشه اینو دیگه باید با پشتیبانی (2020) بررسی کنی ...
آخرین باری که 2828 رو گرفتم کلا تعطیل بود :دی فقط یک پیغام صوتی بود که هی تکرار میشد هیچ کلیدی هم کار نمیکرد!2020 هم که صفش معمولا طولانیه ولی زنگ بزن با پشتیبانی صحبت کن که پروفایلت رو درست کنه ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشنهاد میکنم یک شعار درست کنن مخابرات و سایر شرکتها و نهادها و کلا!:
دزدی از ما مدیریت از شما :n08: