نقل قول:ممنون میشم راهنمایی کنید . این قانون مهلت یک ساله شامل تمامی افراد میشه ؟ ( یک جا نوشته بود متولدین 72 نمیدونم مثال بود یا خیر . من 71 هستم )نقل قول:
Printable View
نقل قول:ممنون میشم راهنمایی کنید . این قانون مهلت یک ساله شامل تمامی افراد میشه ؟ ( یک جا نوشته بود متولدین 72 نمیدونم مثال بود یا خیر . من 71 هستم )نقل قول:
دادش شما بعد از پایان تحصیل یک سال فرجه دارید یعنی تو یک سال باید دفترچه رو بفرستیدنقل قول:
اما شما که انصراف دادید اطلاع ندارم
Sent from my ST25i using Tapatalk 2
تشويقي گرفتن واسه زير آب زني توي يگانا زياده.
چون خودم دفتري بودم آمار زير آب زنا رو داشتم كه مي اومدن پيش فرمانده. سر تسويه حساب اذيتشون كردم كه حالشون بشه زير آب زدن هم خدمتي در هر شرايطي كار خيلي مزخرف و نامرديه .
دیروز رفتم 5 - 6 روز مرخصی دادن:8: ، + صحبت کنیم ناظم های انجمن در کمینن:31:
فکر نکنم الان بشه یگان به یگان انتقالی زد !! چون بنده اقدام کردم !نقل قول:
شما اگه آذر 89 اعزامتون باشه میشید دوره 166 یا همون ( D : 166 ) که روی در و دیوارهای 100 دستگاه کچویی ام زدن :دی
من دوره 173 ام . برج 8 ترخیص میشم . ( انشاءا... :-S)
راستی شما کجا خدمت کردی که این چیزا رو نشنیدی ؟!! چون تو سازمان زندان این چیزا خیلی مهمه !! می دونی که چی میگم ؟:21:
دوست عزیز انتقال یگان به یگان اگه منظورت اینه که از سازمان زندان ها بری جایه دیگه مثلا رسته خدمتی ت رو تغییر بدی که میشه اما پارتی میخوادنقل قول:
اما اگه منظورت اینه که از ناجا بری سپاه غیر ممکنه اما با پارتی درحد فرمانده نیروهای مسلح شدنی هست :دی
کی گفته اصلا من تو زندان خدمت کردم ؟؟ :31: من تو پلیس فرودگاه بودم
نقل قول:نقل قول:راستش کسایی صحبت از [مثل مرد خدمت کردن] میکنند که واقعاً 18 ماه فیکس رو خدمت دارن یا شایدم زیاد بهشون سخت نگذشته !!نقل قول:
ولی اگه ببینی که مثلاً رئیس زندانتون جیره غذای شما رو کم میکنه ولی حتی حاضر نیست یه قطره آب از جیره ی مددجو ها یا همون زندانیا رو کم کنه یا به عنوان مثال لامپ های [مثلاً] اضافی رو از آسایشگاه شما و دیگر سربازان بر میداره و داخل هواخوری بند میذاره که زندانیا استفاده کنند (درحالی که بالای سرشون شاید بیشتر از 10 تا پروژکتور داره می سوزه) و اینکه لوازم ورزشی همه جوره واسشون فراهم میکنه ولی حتی یه برنامه سالن یا استخر بصورت اردویی واسه سربازان نمیذاره ، شاید شما هم حرف از مثل مرد خدمت کردن نمیزدید !
کاری با دیگر یگان ندارم ولی هر چی از امور محوله ای که کارکنان زندان به شما میدن جیم بزنید یعنی زرنگی کردید ! شاید تک و توک تو یگانهای دیگه هم همچین اتفاقاتی بیفته !
می بخشید دوستان :)
میبخشی زود قضاوت کردم آخه یطوری گفتی فکر کردم تو زندان خدمت کردی !! :دینقل قول:
یعنی میگی آخر خدمتی بریم دست به دامن رهبری بشیم : دی
دوستان دیگه خرید سربازی وجود نداره ؟؟
دوستان فوق دیپلم به بالا حواستون باشه من 1/6 اعزام بودم رفتم سرمو نمره 4 زدم ولی روز 5ام که تو پادگان بودیم یه جلسه توجیهی با فرمانده پادگان داشتیم که خودش گفت یه بخشنامه جدید برامون اومده که فوق دیپلم به بالا موهاشونو قسمت بالا با نمره 12 و کنار با 8 بزنن.الانم چند بار فرمانده گروهان به چند تا از بچه ها واسه موهاشون گیرداد ما هم رفتیم به فرمانده گردان گفتیم بنده خدارو توجیح کردن که دیگه به موهای ما کار نداشته باشه.البته ما آموزش مرزبانی ناجا هستیم بقیه جاهارو خبر ندارم