شما اخطار نگرفتین باسه این مورد؟( حجم شما از مال من هم بیشتره که:n02:)
من می خواستم ازمایش کنم و نتیجه اش رو بدم که بقیه بدونن.:n06:
من زنگ زدم فعلا گفتن با ریز مصرف مقایسه کن ببین فرق داره یا نه اگر داشت مجدد تماس بگیر تا موضوع رو ارجاع بدیم به واحد فنی - الان ماشین حساب دستم گرفتم دارم تک تک ساعت روز هارو دارم جمع می کنم تا یک ماه رو بدست بیارم و مقایسه کنم ببینم درسته یانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( چند بار هم چک می کنم که دقیق در بیاد کجا و چی حجم رو خورده - امروز فول تایم وقتم رو می زارم روش
)
باسه کسایی که می خوان محاسبه کنن یک ماه رو تو پروفایلشون برن بخش : خدمات مشترکین> جزئیات تماس/مصرف
از انجا یک محدوده زمانی رو مشخص کنند ( دو ماه قبل بهتره مثلا از مهر تا ابان یا شهریور تا مهر بر اساس دوره سرویستون ) بعد ساعت به ساعت مصرف رو کنتور انداخته می توانند جمع کنند.( البته برای من مشکل داره فقط 1 هفته 1 هفته میده ولی من با عوض کردن محدوده زمانی هفته های مورد نیاز رو در میارم.
+
تاپیک بحث جدا که موازی بحث تاپیک استاندارد باشه طبق قوانین ممنوع هست ولی می تونیم یک تاپیک اطلاع رسانی با یک پست که این قضیه به طور شفاف و کامل اعلام کنه ( بدون توهین و لحن نامناسب ) رو در بخش اصلی اینترنت بسازی و اخرش هم لینک تاپیک اینجا رو بزاری که کاربرایی که چک می کنن نتیجه اش رو همینجا بگن و بعد من ان تاپیک رو ببندم و بالای صفحه به صورت مهم در بیارم باسه این مورد که کاربرا خبر دار بشن. ( تاریخ امروز رو هم تو عنوان بزار )
اگر وقت داری این تاپیک رو با جزئیات کامل بزن و من رو خبر کن که ببندم و مهم کنم ( اگر دیر رسیدم و پستی بجز مال شما توش بود قبل از بستن پست های دیگر را منتقل می کنم اینجا)
باید تا میشه کاربرای ایرانسل رو خبردار کرد.
دوستان عزیز پایین همین ریز مصرف یک سری شماره زده که ماه های قبل رو هم می تونید برید ببینید.
ماهای قبلتر رو هم با این روش چک کنید ببینید فقط همین سه ماه است یا بیشتر. چون برای من تا سال 91 اینطوری شده.
+
من هم در کل پیشنهاد می کنم اگر باسه دسترسی به همه جا اینترنت می خواید مودم همراه تهیه کنید که دردسرش کمتره ( اگر هم می خواهید به گوشی ، تبلت و سیستم های غیر ویندوزی وصل کنید که توصیه اکید من هم همراه است نه usb
اگر ثابت در یک مکان می خواهید مودم رومیزی رو استفاده کنید.:n06:( البته نمی دونم 130 شبکه N رو پشتیبانی می کنه یا نه - اگر می کنه که چه بهتر )