این گزینه مربوط به هوش مصنوعی هستش بزار فعال باشه با غیر فعال کردنش هوش مصنوعی انتی ویروس از کار میفته و سیستمت در مقابل ویروسهایی ناشناخته اسیپ پذیر میشهنقل قول:
Printable View
این گزینه مربوط به هوش مصنوعی هستش بزار فعال باشه با غیر فعال کردنش هوش مصنوعی انتی ویروس از کار میفته و سیستمت در مقابل ویروسهایی ناشناخته اسیپ پذیر میشهنقل قول:
به جای این که این گزینه رو غیرفعال کنید و از هوش اون برای شناسایی کم کنید گزینه ای که فایلهای فشرده رو دیگه بررسی و اسکن نمیکنه رو کم کنید تا از سرعت سیستم کم نکنه ؟نقل قول:
نقل قول:
Using heuristic analysis
During File Anti-Virus operation, signature analysis is always used: Kaspersky compares the object found with the database records.
To improve protection efficiency, you can use the heuristic analysis (i.e., analysis of activity that an object performs in the system). This analysis allows detecting new malicious objects which are not yet described in the databases.
نقل قول:
سلام
دوست عزیز من روش کلید دادن رو بصورت تصویری براتون میزارم و امیدوارم که مفید باشه
ابتدا ارتباط اینترنت رو قطع کنید
آنتی رو اجراکنید و طبق مراحل پیش برید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این مرحله با استفاده از ضربدر قرمز کلید قبلی رو حتما باید پاک کنید
در قسمت بعد و در محیط کامپیوتر و جایی که کلیدها رو دانلود و سیو کردید برید و ادامه راه
در این قسمت باید تک تک کلیدها رو وارد کنید تا اونی که فعال هستش رو پیدا کنید
و کار تمومه ، موفق باشید
سلام
این علامت سوال چی میگه ؟؟
بله من هم این مشکل رو دارم یه بار خود به خود درست شدنقل قول:
با اینکه همیشه آپدیته ولی تا یه فلش مموری ویروس دار میندازی خودش رو گم میکنه و سریع کل سیستم رو هم اسکن میکنه و در نهایت نمیتونه سریعتر ویروس ها رو پاک کنه ، به خصوص زمانی که نیاز سریع به باز کردن فلش ویروسی داری عملا این آنتی ویروس نا کار آمد میشه
به دنبال یه جایگزین هستم ، منتظر بیزینس ادیشن نود هستم ورژن 5
مرسی دوست خوبمنقل قول:
من این اقداماتو انجام دادم اما باز دیتابیس اوت آف دیت هستش و آپدیت نمیشه.بعد از دانلود کردن آپدیت ها میگه آپدیت نیست و این حرفا:
ببین تاریخ سیستمت تنظیم هست کسپر به تاریخ سیستم خیلی حساسهنقل قول:
تاریخ سیستمم 2011/16/10 هستش یعنی امروز 16 ام هستش دیگهنقل قول:
امروز 15 ـمه.نقل قول:
نقل قول:
مرسی دوست خوبم
من این اقداماتو انجام دادم اما باز دیتابیس اوت آف دیت هستش و آپدیت نمیشه.بعد از دانلود کردن آپدیت ها میگه آپدیت نیست و این حرفا:
سلام
خواهش میکنم عزیز
اگه با تنظیم تاریخ هم درست نشد یکبار ریمو و مجددا نصب کنید و موقع نصب با گزینه تریال فعالش کنید و بعد از اتمام دوره 30 روزه از کلید
استفاده بفرمایید .