بعضی از مواقع دستگاه من قفل میکنه مشکل از کجاست؟
Printable View
بعضی از مواقع دستگاه من قفل میکنه مشکل از کجاست؟
از این راها نمیشهنقل قول:
مگر از طریقه دستور بالا که دوستمون گفت انجام بدی
نقل قول:دوستان اون قیمت 120،120 تومن نیست،120 دلاره که مربوط به قیمت خارج از کشور هستش که PS Move+نویگیشن+شارپ شوتر داخل پکش هستش.....................نقل قول:
فعلا چندتا بازی بیشتر برای موو نیومده که بشه با شارپ شوتر بازیش کرد ولی انصافا تو بازی مثل Socom یه دنیایه دیگرو تجربه میکنید با شارپ شوتر،خیلی جالبه.........................
داشتم بازی میکردم یاد اون بازی میکرو افتادم که کلاغارو باید با تفنگ از بیرون TV میزدی....................
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن رویه قیمت های پایتخت حساب نکنید،گرچه فکر نکنم دیگه اینقد اختلاف قیمت داشته باشه..............
من 3 یا 4 ماه پیش گرفتم،دقیق یادم نیست............
دوست عزیز سیوهای پاک شده از رویه هارد رو به هیچ وجه نمیشه برگردوند و توصیه من به شما اینه که به هیچ وجه هارد کنسول رو به PC متصل نکنید،چون کوچکترین تغییری در اون باعث میشه کنسول اونو نشناسه و باید فرمت بشه که در این صورت کل اطلاعات پاک میشه...............نقل قول:
همین طور که دوستان گفتن شما میتونی اسم بازی رو بگی تا اگه سیوش هست براتون بذارن............
:46:
سلام.کسی بازی WWE raw vs smack down 2011 رو تونسته اجرا کنه؟؟؟؟؟؟برا من صفحه سیاه میاره:41:
باید پچشو بگیری بریزینقل قول:
لینک پچشو دارید؟
برو اینجا:نقل قول:
ps3iso .com
دوستان پچ وebootهارو چه جور میشه نصب کرد؟
ebootباید جیگزینeboot کنینقل قول:
ptach ریختنی