دوستان شنیدم کسی که یک جزء از قرآن رو حفظ کنه میتونه انتقالی بگیره (مثلا از جایی که افتاده به شهر خودش)
آیا این موضوع صحت داره؟
Printable View
دوستان شنیدم کسی که یک جزء از قرآن رو حفظ کنه میتونه انتقالی بگیره (مثلا از جایی که افتاده به شهر خودش)
آیا این موضوع صحت داره؟
راستش توی پادگان ما اگه اشتباه نکنم اعلام کردند هر کسی ۱۰ جز حفظ کنه یک درجه بالاتر بهش میدن.جای خدمتش رو هم خودش مشخص میکنه و نمیدونم چقدر هم مرخصی تشویقی میگیره.نقل قول:
برای ۲۰ جز و ۳۰ جز هم یکسری مزایا گذاشته بودند.
دقیق یادم نیست ۱ جز بود یا ۱۰ جز
ما هم رفتیم امروز صبح میدون سپاه فردا ساعت 5 ظهر اعزامیم کرمان. :19:
مثل مرد برید خدمت کنین ، این کارا بخدا لازم نیستنقل قول:
من دارم میرم توی ماه 16 ام خدمت ، باورم نمیشه چطوری گذشت ! با همه سختی هاش گذشت و به آخرش رسیدم
هیچکاری هم نکردم جز استفاده از تخصص ام
به نظرم اگر بتونی اینکارارو کنی هم حافظه تو قوی کردی هم ثواب دارهنقل قول:
خدمت همش الافیه حالا اگر بتونی کنارش یه همچین کارایی کنی یا درستم بخونی برای مقطع بالاتر
نه برای سودش برای خودت خیلی خوبه :31:
به سلامتی منم سه ماه و نیم دیگه اگر خدا بخواد تمومهنقل قول:
یزن به افتخار سرباز
دوستم از مسئول نیروی انسانی سپاهمون در مورد مدت خدمت پرسیده بود ، بهش گفته که کسایی که تا برج 3 اعزام شدن 18 ماه خدمتن ، بزودی خودم ازش می پرسم تا مطمئن شم ، اگه مسئولمون تأیید کنه این قضیه رو ، پس حتماً صحت داره ، چون از قوانین و تبصره ها اطلاع کامل داره . :34:
من که به شخصه دارم مثل مرد خدمت میکنم.نقل قول:
بعضی روزا از بس کار سرمون ریخته بعد از اینکه میریم آسایشگاه هنوز درست و حسابی ناقص نکردیم که خوابمون میبره:31: دیگه نه وقت داریم برای حفظ کردن قرآن و نه کار دیگه.:12:
خدمت یا ... ؟نقل قول:
کلا هر کس هر طور بتونه وقت و زندگیش رو از دست اینها نجات بده خیلی هم خوبه
حالا میخواد معاف بشه (واقعی یا غیر واقعی) یا اصلا با رشوه و رابطه و ...
البته من این سوال رو برای خودم نپرسیدم و در واقع برای کسی هست که قراره صدها کیلومتر دورتر از خانوادش باشه
امیدوارم درک کنید که شرایط همه یکجور نیست اگر چه برای همه ناعادلانه است اما با درجات مختلف
دوست عزیز آدم باید یا نره خدمت یا وقتی رفت دیگه مثل مرد خدمتش رو بکنه خلاصنقل قول:
بله تویگان ما بعضی ها بودن هر روز خونه بودن و مدام براشون تشویقی رد میشد اما به چه قیمتی؟؟؟ شاید منش و اخلاق هر کس متفاوت باشه اما من خودم به شخصه حاضر نیستم به خاطر جایگاه بهتر یا یک امتیاز هر کاری بکنم به صورتی که من تو خدمت یه روز هم تشویقی نگرفتم والبته یه روز هم اضاف نحوردم !! خیلی ها بودن که . ....فرمانده رو میکردند و یه تشویقی
میگرفتند و اسمش رو میگذاشتند زرنگی اما. . .
Sent from my ST25i using Tapatalk 2