بله باید مدرکتون در سیستم ثبت بشه ...نقل قول:
Printable View
بله باید مدرکتون در سیستم ثبت بشه ...نقل قول:
راه اومدن عامل فروش = عدم تخصیص پورسانت به عامل فروش که مشترک را بدون مدرک برای دریافت سرعت 512 ثبت نام کرده ...نقل قول:
سلام من تمام صفحات مربوط به وایمکس مبین نت رو خوندم در کل دو سوال داشتم:
1- مبین نت در کل خوب هستش یانه
2-من یک مودم دارم میخوام سرعت 2مگ رو بخرم با کارت دانشجویی میشه یا نه
لطفا با جواب های تون به من در خرید اشتراک اینترنت کمک کنید
با تشکر
سلام...یک ماه پیش من 512 یک ساله گرفتم و قدرت سیگنال من 60% و cinre بین 15تا 25 هست...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی مشکل من اینه که نمی تونم مسابقات فوتبال رو بطور مناسب ببینم...چیکار کنم؟
برای بار سوم میپرسم.آیا من وکیلم؟نقل قول:
مبین نت گرامی میشه جواب منو بدین.با پشتیبانی تماس گرفتم.تایید کردن سرعتم کمه.بعد گفتن ارجاع میدن. نمیدونم منظورش چی بود:31: ولی هر چی بود بدرد ما نخورد.نقل قول:
از این قضیه 4 ماه میگذره.
خوزستان اندیمشک، از عصر چهارشنبه نتم شده مثل 10 روز اول، نت پرسرعت یادمون رفته بود، خدا کنه اینطور بمونه....
در كل نه , ولي براي بعضي ها خوبه.نقل قول:
اره ميشه با كارت دانشجويي.
سلام ... من 1024 دارم .. سزعت روزانه من 130 تا میده تا 150 هم میره ... ولی شبانه افتضاح ... قبلا اینجوری نبود ... شبی 2.5 گیگ میتونستم دانلود کنم ولی الان 10 درصد یک فیلمم نمی تونم ... من شیراز هستم ... چرا اینجوری شده ؟؟؟ کسی شرایطش مثل من هست ؟؟؟؟ راه چاره ای نداره ؟؟؟ کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــک
من الان پست های قبل و خوندم .... خدا لعنتت کنه مبین نت .... خوب مگه مرض داری اینجوری میکنی ... همه مثل آدم داشتن کارشونو میکردن ... سرعت هارو پایین میاری که چی ؟؟؟؟؟ مگه از تو کم میشه لعنتی ... چیزی هست که انگولش نکنن ... همه عشق ما این بود دو تا فیلم بگیریم ببینیم و 4 تا برنامه که نیاز داریم دانلود کنیم ، با این افتضاحی که بار اوردی که حتی نمیشه یک پهن دانلود کرد د د د... حرومتون باشه..... (مبین نت:2:)
مشکل اصلی شرکت هایی مثل مبین نت و شرکت های دیگه اینه که ثبت نام بیرویه رو ادامه میدن
البته من همه مشکلات رو به گردن این شرکت ها نمیدازم مشکل بزرگتر محدود کردن اینترنت توسط د و ل ت ......
چون این شرکت ها میگن ما خصوصی هستیم ولی تماما تحت کنترل د و .. میباشند مثلا محدود کردن کاربران خانگی
تنها راه ، جلوگیری از ثبت نام بیرویه هست و باید ظرفیت واقعی خودشونو بسنجن