سلام نظرتون درباره این کتاب برای ریاضی پایه چیه؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام نظرتون درباره این کتاب برای ریاضی پایه چیه؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دی وی دی های منتظری خوبه ولی کتابش رو نمی دونمنقل قول:
این کتابا همش تبلیغات بیخوده!نقل قول:
شما یه کمک آموزشی خوب بگیر و تکرار و تمرین داشته باش از همه چی بهتره
کتاب عبدالرضا منظتری بهترین کتاب آموزشی در بازار هست و همینطور محصولات آموزشیش برای ریاضی فوق العاده هستن.
من کتاب و DVD هاشو دارم و مطمعنم اگه پارسال اینا دست من بودن ریاضی رو بالای 70 میزدم
مفاهیم رو با استفاده از انیمیشن ها و به زبان کاملا ساده طوری توضیح داده که اصلا نگرش آدم به ریاضیات عوض میشه
میتونین قسمت های از تدریسش رو از سایتش دانلود کنین. کتاب زرد رنگش هم بسیار عالیه مخصوصا تو قسمت هایی مثل مثلثات عالی کار کرده
من رو هم دريابيد
والا طی این چندسالی که این تاپیک ایجاد شده؛ تا حالا کسی به جز کتابهای کنکور سراسری برای مورد دیگه ای راهنمایی نشده. زیاد پیش اومده که کسی برای کتب دانشگاهی و متفرقه راهنمایی خواسته ولی هیچکدوم راهنمایی درست حسابی دریافت نکردن.نقل قول:
کلا توی فروم تعداد کسایی که پیام نور میخون خیلی کم هستن و از همون تعداد کم هم عده بسیار پایینی اهل درس و مطالعه هستن که بتونن بهتون کتاب معرفی کنن.
این کتاب منتظری که مثلا نوشته پاسخ به سوالات مثلثات در کمتر از 15 ثانیه منظورش همه تستهای مثلثات هستش یا فقط یه سری تست خاص ؟
اگه واقغا اینطوره که رو تبلیغش نوشته بگین که بریم بگیریم .
ینی سر جمع حداقل با خریدن این کتاب حدود 4 تا تست رو تو یک دقیقه میزنیم ؟
خیلی به نظرم بعیده
خیلی
بعدشم خدایی خیلی گرونه .
DVD هاش قابل رایت هستن ؟
با چند نفر باهم بگیریم ؟
............................
کتابش چطوره ؟
کتابش رو تنها بخوام بگیرم چیزی نصیبم میشه یا DVD هاش فقط خوبه ؟
کتابش تا مثلثات رو داره فقطنقل قول:
شامل حد و پیوستگی و مشتق و انتگرال و ... نیست !
از مثلثات طوری تدریس کرده که اون مفاهیم اولیه که خیلی ها باهاش مشکل دارن رو خوب یاد میگیری.
DVD هاش قفل دارن دوست عزیز
رفقا و رقبا کتاب خوبی واسه هندسه 1 و 2 هست؟
دریافت و فار چطورن؟
واسه ریاضیات پایه کتاب خوبی نیس؟
واسه معارف چی؟
این درسارو تا الان خوب نخوندم،لطفا زود راهنماییم کنین