آره همسایه ما هم به پیشنهاد من پارس یکساله گرفتنقل قول:
سعی میکنم زیاد دور و برش آفتابی نشم :n02:
Printable View
آره همسایه ما هم به پیشنهاد من پارس یکساله گرفتنقل قول:
سعی میکنم زیاد دور و برش آفتابی نشم :n02:
خوب دیگه یعدش شاتل(همین الانم نداره) و فن اوا و های وبو مخابرات و.......
یادمه همین حرفها تو تاپیک صبانت هم بود ولی اوضاع درست نشد که هیچ به پارس آنلاین که الان داره آفلاین میشه هم سرایت کرد:n09:نقل قول:
اینجور اگه پیش بره، کم کم به جای عوض کردن ISP اگه اینترنت درست درمون میخوایم باید به فکر عوض کردن محل زندگی باشیم:n02: ( اگه بتونیم:n26: )
من بدبختی که یک ساله خریدم دقیقا باید چه شکری بخورم؟:|O_O
یه بار مخابرات شهر ما این کار رو کرد اما افرادی که قبلا اینترنت خریده بودن هنوز رایگان داشتن که بعدا باز طرح های رایگان همه رو برگردوندن:|
این یکی عین یزید میمونه میخواد همه رو بسوزونه پولی که دادم حلالشون نباشه;)مجبورم تخلیه کنم 10 مگ مخابرات بخرم:|
هیچ رضایتی هم وجود نداره به فکر جیب مبارکشونن فقط
انقدر لوتی هستن از 1 ماه قبل خبر دادن که اره قراره 1 ماه دیگه ترتیبتون داده بشه... فکر کنم از امشب سرعت برسه به کیلوبایت.... !!!!! فکر میکنم دیگه باید بریم سمت اون بشقابای گرد و گنده و زنگ زده که زیر بارون داره زنگ میزنه
همه میان فقط اینجا ناله میکنن ولی هیچ کس حتی حاضر نیست یه کامنت توی صفحه فیسبوکشون بذاره :n21:
صفحات رسمی پارس آنلاین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه وزیر :
خدا رو شکر که مخابرات اعتقادی به مصوبات رگولاتوری و تنظیم مقررات نداره:n20:
رفیق طاقت بیار مرد باش! دیگه کار از کار گذشته خود وزیر اعلام کرده بود حدود 1 ماه پیش که این یه مصوبه هست!!! بیاین با تمام وجود دست و پا زدن رو بزاریم کنار و بخندیم به بدبختیای مسخرمون.... ولی خداوکیلی تا اخر عمر دیگه پامو تو هیچ صفی نمیزارم...نقل قول:
خواهیم دید:n05:نقل قول:
آخه خود مخابرات چند وقت پیش اینو گفته بود خبرش هم گذاشته بودم با منبع یعنی دروغه:n13:نقل قول:
به زودی زود در سراسر isp های کشور 100 درصد تصمینی فقط جهت افزایش راضایت کاربران:n08::n08:نقل قول:
عزیز دل این تجربه رو از من داشته باش و الکی خودت خسته نکننقل قول:
مگه یادت نمیاد ما پدر خودمون 1 ما پیش در آوردیم نتیچه اش چی شد
دوستان تنبل تر از این حرفا هستند
فقط اگر روزی 10 تا کامنت تو صفحه وزیر بود یقین بدونید این قانون اجرا نمیشد
اما.....
دوستان برین پیج اینستاگرام پارس انلاین ادمینش جواب میده ولی جواب منو نداد هرکس ایدی داره بیاد من که یکی الان ساختم واسه دعوا:n02:
همانا ما از مخابراتیم و به سوی او باز میگردیم
من که این یه ماهو تا میشه دانلود میکنم ماه بعد هم بازگشت به مخابرات 2 مگ نامحدود
خوب پس فاتحه پارس رو هم باید بخونیم
فقط از دوستان خواهش میکنم مرد باشید و تخلیه کنید تا اینا یه مقدار بهشون فشار بیاد
خودم کلنگ اول رو میزنم از همین الان تو فکر مخابرات هستم
منم حتما تخلیه میکنمنقل قول:
فقط بین مخابرات و فن اوا موندم
یه شرکت پیشگامان هم هست قیمت سرویس 2 مگش شبیه پارس
پیشگامان هم شنیدم فایده نداره:n01:نقل قول:
شبانش داغونه خونه داییم از پیشگامان سرویس گرفتن روزانش عالی 512 رو روی 16 بسته بودن وسرعت 1.7 1.8 مگ بود ولی شبانش مطابق انتطار 50تا70نقل قول:
اين شرکتای خصوصی فایده نداره دیر یا زود همه این شرکتا قوانین مشابهی برای شبانه از خودشون در میارننقل قول:
زیرش هم می نویسن در راستای افزایش رضایتمندی کاربران عزیز یعنی رسما کاربرا خرن فرق افزایش سود دهی رو با افزایش رضایتمندی نمی فهمن
این سیاستیه که از زیر ساخت بهشون اعمال میشه حالا امیدوارم مخابرات مقاومت کنه
اگه دو مگ شبی 256 بده خوبهنقل قول:
قیمتهاش نزدیک پارس
کاش حداقل خطم میکشید و مشکل پهنای باند نداشتیم تو این مرکز مخابراتی خراب شدهمون، تا این 4 هفته باقیمانده رو یه دل سیر دانلود میکردیم. حالا هر چی گیرمون میاومد.
من سال پیش همین موقعها از آسیاتک تخلیه کردم اومدم پارسآنلاین. یعنی هفته اول آذر ماه خطم وصل شد. مجبور شدم یه سرویس 1ساله بگیرم. حالا هم درست سر موعد اتمام قراردادم به نظر میآد که مجبورم تخلیه کنم برم یه شرکت دیگه.
گر چه بعید میدونم با این وضعیت اون شرکتهای دیگه هم به همین وضعیت دچار نشن.:n28:
فعلاً بین آسیاتک و فنآوا باید تصمیم بگیرم.
راستی، مخابرات تهران، کدوم سرویسهاش شبانه رایگان دارن؟ کسی میدونه؟
تا جایی که من فهمیدم یه جشنواره هایی داره که سرویس هاش شبانه رایگان هم دارن الان جشنواره تابستانی تموم شده و پاییزی رو زدن ولی نگفته شبانه هم داره یا نهنقل قول:
-----------------------------
از دوستان مخابراتی اگه یه آمار درباره شبانه مخابرات بدن ممنون میشم
چرا فرهنگ دانلود ندارید
یه فیلم یک گیگ با شبی سه گیگ میشه 3 تا فیلم گرفت
دیگه چقدر فیلم میخواین که ده گیگ ده گیگ دانلود میکنید؟
به خاطر عدم امنیت
به خاطر اینکه ماهی 60 گیگ می شه
12 گیگ
مخابرات تهرانو نمیدونم ولی بچه های کرمانی سرعت دوبرابر یعنی 2 مگ سرعت 500تا 550 شبانه هم همینقدره.
هه هه به همه شما میخندم به جای که اینجا بیان حرف بزنین وعمل نکنین من حدود دو ماه پیش از پارس با شکایت تخلیه کردم حالا هم از یک سرویس دهنده دیگه دارم خیالم راحت :n07:
اینم نتیجه 9 مگ و 16 مگ خط کردن و افزایش بیش از حد مشتری = سیاست دزدی رایج در ایران برای تمام سرویس دهنده ها
آقا من سه ساله پارس دارم خیلی هم راضی از شبانش ، یعنی عملا از پارس فقط واسه شبانه گرفتم ، تازه هم خط تلفن واسه خونه ی دانشجوییم گرفتم و میخواستم هفته ی بعد برم از پارس بگیرم که یه دفه امشب با این خبر جدیدشون که میخوان شبانه رو داغون کنن مواجه شدم ، اعصابم خرابه اصن.
به نظر شما تو شهر بابل از کدوم شرکت سرویس بگیرم ؟ فقط واسه دانلود شبانه میخوام
ویرایش : راستی اگر تاپیک بخصوصی واسه این سوال من هست راهنمایی کنین ممنون میشم.
ای بابا !! عجب بساطی شده ! من با این قرم دنگ ها طی کردم که شبانه رایگان برقراره , نمیخوایین کنسلش کنین گفتن نه . حیف که باید کتبی ازشون تعهد میگرفتم .
هنوز یه ماه نشده و سرویس 6 ماهه دادن بزور, حتی کفتم سه ماهه قبول نکردن . چه کنیم حالا ؟ 6 ماه از صبانت باقی مونده بود که پرید . 150 هم اینا گرفتن بابت
قرارداد یعنی یکماه استفاده کنم بعد تخلیه و این 150 هم دود بشه ؟؟
این چه مسخره بازیه اون جناح داره سر این جناح میاره؟
قانون جاسوس کردن همسایه ها علیه هم برای لو دادن دیش
حذف شبانه تدریجی و یکی یکی و زجرکش گونه
5 برابر کردن هزینه اینترنت همراه .
....
بابا صد رحمت به کفن دزد اولی
منم اسیاتک دارم الان میخوام بیام پارس انلایننقل قول:
ولی امروز زنگ زدم اول که گفت پورت خالی نداریم تو منطقتون بعد یه دقیقه گفت چرا داریم ولی باید یکساله ثبت نام کنید ! گفتم نه
به زور میخوان ملت رو یکسال نگه دارن
راه دیگه ای نداره ازشون مثلا 3 ماهه بگیرم ؟ روشی ، اشنایی ، چیزی؟
من اسیاتکم که الان هشتمین ساله مشترکش هستم به غیر از یه بار که3 ماهه تمدید کردم همیشه یه ماه یه ماه تمدید میکردم
تغییر در هدیه شبانه سرویسهای حجمی
عجب رویی دارن، الان برداشتن دانلود رایگان شبانه و ارائه به این صورت رو هدیه هم میدونن فقط تغییر ایجاد شده درد نوعش:n13::n21:
منم دیروز رفته بودم که پارس آنلاین بگیرم، ولی گفتن فعلا منطقه مخابراتی شما رو ساپورت نمیکنیم تا 2-3 هفته دیگه که راه میوفته، حالا هم که اینطوری شد:n29:
نه عزیز منم مثلا آشنا داشتم , بزور 6 ماهه بستن . هنوز یه ماه نشده .نقل قول:
تازه با این وضع باز میخوای بیای پارس ؟؟ پول دور ریخته که .
این که پارسآنلاین میگه به ازای هر 3 گیگ دانلودی که تو ساعت 2 تا 7 صبح انجام بشه 1 گیگ از حجم سرویس کم میشه ظاهراً همون کاریه که صبانت کرده. یعنی به ازای هر 1 گیگ حجم روزانه، دو برابر اون که 2 گیگ میشه رو واسه شبانه رایگان در نظر گرفته.
من که اولش اینو دیدم با خودم گفتم اینام همون کار صبانت رو کردن اما با یه زبون دیگه میگن. ولی یه کم که بیشتر فکر کردم دیدم که بازم روش صبانت خیلی بهتر از این کاریه که پارسآنلاین میکنه. با قاعده صبانت، شما اگه 10 گیگ روزانه داشته باشی، 20 گیگ هم شبانه بهت میدن. اما این دو تا از هم جدان. یعنی شما 10 گیگ روزانهات رو هر جور که دوست داری و هر وقت که بخوای ازش استفاده میکنی، اون 20 گیگ شبانه رو هم جدا و هر وقت که خواستی. این جوری تو یک ماه 30 گیگ میتونی سر جمع دانلود کنی.
اما با روش پارس آنلاین که در ظاهر خیلی شبیه همین قاعده صبانته، شما اگه 10 گیگ حجم داشته باشی روزانه، به شرطی میتونی 30 گیگ در ماه دانلود کنی که کل این دانلود رو شبانه و تو ساعتهای رایگان انجام بدی. اما اگه مثلاً 4 گیگ روزانه مصرف کنی و بقیه 6 گیگ رو بخوای تبدیل به شبانه کنی، شبانه حداکثر میتونی 18 گیگ دانلود کنی و در کل ماه جمعاً 22 گیگ بیشتر نمیتونی دانلود کنی.
با این وصف، من دارم به این نتیجه میرسم که اگه کسی بخواد بین صبانت و پارسآنلاین برای دانلود شبانه انتخاب کنه بهتره بره سراغ صبانت. چون روشش بازم بهتر از این پارسآنلاینه.
تو رو خدا نگاه کن ببین به کجا رسیدیم که اگه بخوایم بین پارسآنلاین و صبانت انتخاب کنیم، صبانت ارجحیت پیدا میکنه.:n27::n27::n27::n27:
دوستان من به پارس آنلاین ایمیل زدم شاید جواب بدن
شما هم بزنید حداقل تلاشمون رو بکنیم که بعدا نگیم تقصیر خودمون بود که حرف نزدیم اونها هم زدن تو سرمون
دوستان این موضوع حقیقت داره
اطلاعیه جدید شرکت پارس آنلاین :
در راستای افزایش رضایتمندی کاربران عزیز و بهبود کیفیت اینترنت پرسرعت در تمامی ساعات شبانه روز، سیاست شبانه شرکت از تاریخ دهم آذر ماه 93 به شرح زیر تغییر خواهد نمود:
به ازای هر گیگابایت مصرف ترافیک از ساعت 2 بامداد تا 7 صبح، یک سوم میزان ترافیک مصرف شده از حساب کاربری سرویس شما کسر خواهد شد.
به عنوان مثال اگر قبل از شروع ساعات مذکور، ترافیک باقیمانده شما 10 گیگابایت باشد و در این ساعات 3 گیگابایت مصرف نمایید، بعد از ساعت 7 صبح، ترافیک باقیمانده شما 9 گیگابایت خواهد بود.
بله دیگه. امروز نقل صحبتهای این تالار همین بوده.نقل قول:
نکته اینجاست که یه تصمیمی میگیرن نمیان مثل آدمیزاد از طریق خبرگزاری یا کانال های رسمی اعلام کنن . حداقل تصمیم اگر ظالمانه است سر پیاده سازیش
دیگه مردم زجرکش و آواره این شرکت واون شرکت نمیشدن و ضرر مضاغف نمیکردن .
نخیر حتما باید بدون اعلام و تدریجی کارو پیش ببرن اول صبا بعد پارس بعد مردم همینجور میرن اینجا و اونجا و آخرشم میرن مخابرات که اونجاروهم می ... بهش .
والا سادیسم دارن . جنون مردم آزاری که دیگه شاخ و دم نداره .
خدا وکیلی من توی پیج شون اینقد سرو صدا کردم :n10::n10::n02::n02:نقل قول:
مشکل مردم کشور من اینه متحد نیستن:n03::n03::n03:
فقط فیلم نیست. :n01:نقل قول:
بازی ها بعضی هاشون حجم زیادی میخوان.( الان باید گفت دیگه اکثرشون )
خصوصا اگه اورجینال بخری دیگه بلک باکس و این داستان ها نیست:n02:
همراه شو عزیز :n12:نقل قول:
آقا من هم توی پیجشون خیلی سر و صدا کردم نوبت بقیست که ایمیل بزنن کامنت بذارن اعتراض کنن ..........
یک دست صدا نداره :n16:
وزیر میگه تا 94 خوب میشه یعنی یه روز خوب میاد؟ :n28: