دوستان برای شما هم که از شاتل نت دارین.......س....ا..یفون کار نمیکنه؟
Printable View
دوستان برای شما هم که از شاتل نت دارین.......س....ا..یفون کار نمیکنه؟
میگم شما هم این اینترنت 4.6.8مگ شاتل رو شنیدید،قیمتا چطوره؟
قیمتش رو تو سایتش ندیدمنقل قول:
ظاهرا تو بعضی شهرها نمی ده
من طبقه 5 هستم . می خوام با طبقه 1 share بشم. خط 512 اکو شاتل دارم. باید چکار کنم ؟
اره میشهنقل قول:
اگر به صورت بی سیم می خواهید این کار بکنید باید اکسس پوینت داشته باشید یا یک مودم وایرلس قوی
به صورت سیم هم که باید کابل خریداری کنید
ممنوننقل قول:
اگه بخوام سیم بکشم چه کابلی بگیرم ؟ اونوقت بلد نیستم چطور دوتا خروجی از مودم ایجاد کنم. الان یه سیم که فکر کنم usb هست
از مودم به پشت کیس وصل شده.
ببین چند راه واسه شبکه کردن هستنقل قول:
می تونی pc رو تبدیل به سرور کنی که این راه یک عیب داره که اونم اینه که هر کاربر واسه وصل شدن نیاز داره که pc روشن باشه
اگر مودم شما تک پورت هست می تونید یک hub تهیه کنید با این وسیله شما می تونید که چندین کاربر به hub وصل بشن و و اینترنت share میشه
دوستان شما هم با شاتل برای اسکایپ مشکل دارید ؟؟؟ راه حلی داره ؟؟؟
خبر خوش برای مشتریان در سراسر کشور
29 خرداد 1392خرسندیم به اطلاع برسانیم که به مناسبت میلاد امام زمان (عج) شرکت شاتل جشنوارهای را با سرویسها و شرایط ویژه برای مشتریان برگزار میکند که شرایط استثنایی را برای خرید سرویسهای اینترنت پرسرعت فراهم آورده است.
در این جشنواره، شاتل برای نخستین بار نسل جدیدی از سرویسهای اکو را با سرعتهای بینظیر ۴، ۶ و ۸ مگابیت در ثانیه، با قیمتی باورنکردنی و تخفیفات ویژه، بسته به وجود امکانات مخابراتی در شهرها و مراکز مخابراتی مختلف، در اختیار علاقهمندان در سراسر کشور به جز شهرهای تهران، بندرعباس، بندرلنگه، یاسوج، گچساران، بروجن و شهرکرد قرار خواهد داد. گفتنیست، فروش این سرویسها به همراه مودم و با تخفیف کامل هزینه نصب و راهاندازی در صورت خرید مودم همراه خواهد بود.
افزون بر این، چنانچه مشتریان در بازهی زمانی جشنواره برای خرید دیگر سرویسهای شاتل اقدام کنند، بسته به نوع سرویسی که خریداری میکنند، در صورت خرید مودم از تخفیف بین ۴۰ تا ۱۰۰ درصدی هزینه نصب و راهاندازی برخوردار خواهند شد.
این بخش از شرایط ویژه خرید شامل تهران و کلیهی شهرها در سراسر کشور به جز شهرهای بندرعباس، بندرلنگه، یاسوج، گچساران، بروجن، شهرکرد خواهد بود. این فرصت استثنایی از تاریخ ٢v خرداد تا پایان روز ٢۰ تیر ١٣٩٢ در اختیار مشتریان خواهد بود. برای دریافت اطلاعات بیشتر در این باره میتوانید با کارشناسان فروش شهر تهران با شماره ٢۳۰۹۹ و یا نمایندگان شاتل در سراسر کشور تماس حاصل فرمایید. برای دریافت اطلاعات تماس دفتر نمایندگان شاتل در سراسر کشور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید.
امید است این شرایط، بتواند رضایت خاطر مشتریان جدید خانوادهی بزرگ شاتل را فراهم سازد.
با سپاس
امور مشترکین شاتل
قیمتش مهمهنقل قول:
چه قدره؟
تو سایت چیزی نگفته!نقل قول:
برای دریافت اطلاعات بیشتر در این باره میتوانید با کارشناسان فروش شهر تهران با شماره ٢۳۰۹۹ و یا نمایندگان شاتل در سراسر کشور تماس حاصل فرمایید. برای دریافت اطلاعات تماس دفتر نمایندگان شاتل در سراسر کشور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید.
البته توی تهران که فروخته نمیشه :n02: بیچاره تهرانی هانقل قول:
قم هم فروخته نمیشهنقل قول:
میگه خطها جواب نمیدن:n02:
پس به کی میدن؟
خودشون میدون توی تهران دیگه مشتری ندارن حتی اگه 10mb سرویس بدن :n02:
به نظر من که تا زمانی که دانلود شبانه نداشته باشه خوب نیست
من سرویس آرت 4 دارم
از دیروز تا حالا سرعت سرویسم به بالای 4مگ افزایش پیدا کرده و سرعت دانلودم از 130 رسیده به بالای 500.
کسی هست که این افزایش سرعت رو تجربه کرده باشه؟
اینم عکس از دقیقا سرعت دانلود همین لحظم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعتت مثه بردیا بشه صلواتنقل قول:
:-D
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
دوست عزیز زیاد دانلود نکن. یک بار این بلا سر من هم اومد. بعد از کلی دانلود کردن ماه بعد به خاطر دانلود زیاد سرعتم به 4 کیلوبایت رسیدنقل قول:
من هم ارت 1 دارم الان با سرعت 300 دانلود میکنم
نمیدونم چه خبره!!! عجیبه
من زنگ زدم گفتن که تو قزوین میدن 8 مگ .اما قیمتش خیلی گرونه 8 مگ 3 ماهه 6 گیگ 97 تومن البته از 1 تا 8 شبانه داره.
نه حواسم هستنقل قول:
من یه بار تو ماه مهر پارسال محدود شدم سرعتم از 90 رسیده بود به 16
مصرفم از بعد اون تا وقتی آرت 1 داشتم بالای 22 گیگ نرفت
الانم که آرت 4 دارم بالای 30گیگ مصرف نکردم تو ماه
مث اینکه کلید شیخ حسن قفل اینترنتم میخواد باز کنه!!
دوستان خواهشا به این سوالم جواب بدید.من امروز رفتم به مخابرات بابلسر (مازندران) درخواست ای دی اس ال بدم.وقتی شماره ام چک کرد گفت فیبر نوری هست نمیتونیم بدیم.و گفتش برو از شاتل بگیر
4 تا سوال دارم.خواهشا به هر تعداد سوالی که میدونید پاسخ بدید
1:امکان تعوضی خط وجود داره؟؟؟
2:امکان داره با پارتی بازی مخابرات به من روی همین فیبر نوری ای دی اس ال بده؟؟؟
3:ایا شاتل ای دی اس ال روی فیبر نوری ارائه میده؟؟؟
4:ایا شاتل اینترنت نامحدود داره؟حدود قیمت 512 یا 1 مگ نامحدود چقدر هست؟پینگش در وضعیتی هست که بشه انلاین بازی کرد؟؟
سلام دوستان...من جدیدا عضو شاتل شدم..الان سرویس 128 یک ماهه 3 گیگ دارم...خواستم بدونم ترافیک اضافی به دوره بعد انتقال پیدا میکنه یا میسوزه؟
الانم گفتن با خرید 1 گیگ ترافیک یک گیگ دیگه رایگان میدن مصرف نکنم میسوزه؟
نیازی نیست رسما ارائه بشهنقل قول:
همین الان پسر خاله من که اسما سرویسش 512 اکو هستش،داون استریمش رفته روی 8مگ و داره با سرعت بالای 900 دانلود میکنه
ولی خب حجمیه دیگه
قبلنا نمیشد ولی پارسال قوانینشونو عوض کردن و اجازه دادن که ترافیک رو به دوره بعدی انتقال بدینقل قول:
ارت 1 سرعت دانلودش چنده من حدود 5 سال پیش داشتم سرعتش 60 بود.
بعد پینگش از خارج برا بازی انلاین خوبه؟
تا ماه پیش 90 بود ولی الان رفته بالای 200نقل قول:
پینگش رو نمیدونم من راستش
من آرت داشتم 1
ماهه پیش از 19 گیگ به بالا سرعتم از 95 شد 45 دیگه تمدیدش نکردم حالا اگه بخوام از نو بگیرم آرت 1 روی چنده؟
و محدودیت دانلود رو چنده؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
همونه فرقی نکرده
چند باشه خوبه>؟
تو چند میخوای؟بگو برات درست کنم:n08:
خوب برو مخابرت:n07::n07:نقل قول:
خوب گرونه نگیر:n16:نقل قول:
آره دیگه هر شرکتی یه نوع خصوصیات دارهنقل قول:
کسی نیست جواب بده؟سرویس آرت1سرعتش چنده؟
هیچکسی نیست جواب بده.:n03:
چطوری؟خوبی؟با(خال)بود:n09:
سرعت سرویس آرت1 چنده؟9گیگ اول تا 200میره؟بعد 9گیگ سرعت چنده؟
سرعت آرت1چنده؟
100به بالا میره؟:n13:
چی میخوای بهت گفتم
9 گیگ اولش 100 بعدش 16
تو مخابراتی هستی.برو تو مخابرات:n08::n08:
اینطوری که تو میگی نیست.:n23:
حالا تو بیا مخابرات حسابتو میرسم:n09:
شاتل میگه باید یکی از مودم های زایکسل رو بگیرید تا بهتون سرعت های 4 و 6 و 8 مگ رو بدیم.قیمت مودم های زایکسل که خدا بده برکت.تک پورت 65 تومن و وایرلس هم 120 به بالا. قیمت سرعت های ماهانه با 3 گیگ ترافیک هم برای 4 مگ 30000 و برای 6 مگ 36000 و برای 8 مگ 42000 تومن هست.
سلام دوست عزيزم . شما چه شهري هستيد ؟نقل قول:
فروش مودم اجباري نيست . يه جشنواره گذاشته براي اونايي كه ميخوان مودم بخرن با تخفيف ويژه ميده ولي اجباري نيست و ربطي هم به ارائه سرويس هاي 4و6و8 مگ جديد نداره . شما دوباره با يه كارشناس فروش ديگه صحبت كنيد نشد به دفتر مركزي تهران تماس بگيريد و موضوع رو بهشون اطلاع بديد چون اين كار غير قانونيه .
اين سرويس ها رو اگه بخواهيد قيمتش به صرفه در بياد بايد 6 ماهه يا يكساله خريداري كنيد كه اونم با اين وضع كنوني اينترنت ايران اعتمادي بهشون نيست .
دو نکته اینجاست:نقل قول:
1.حالا یکی مودم وایرلس داره یکی دیگه هم باید بخره؟
پس اون رو چیکارش کنیم؟:n04:
2.باید دید دانلود شبانه چه قدره!
من تو سایت های وب بودم زده 16 گیگ 8مگ ماهانه 45 و اون وقت شاتل 3 گیگ میده 42
چه قدر اختلاف قیمت
البته فکر کنم یکی از بچه ها گفت شبانه داره
سلام دوست عزيزمنقل قول:
بله اين سرويس ها شبانه داره ولي سرعتش معلوم نيست چنده .
من خط فن آوام رو دو روز پيش بخاطر كيفيت بسيار پايين تخليه كردم فردا ميرم اين سرويس 8مگ شاتل رو يه ماهه براي تست ميگيرم ببينم چه طوريه وضعيتش . تست هاش رو اشنالله فعال شد اينجا قرار ميدم كه ببينيم وضعيت و كيفيتش به چه صورته . گرچه شاتل قانون مزخرفي داره كه شبانه زياد دانلود كني محدودت ميكنه ولي براي من زياد شبانش مهم نيست چون روي سرور قرار ميگيره و شبانه با سرويس هاي ديگه تا 1مگ راحت دانلود ميكينم .
همه ی سوالات تو تست و گذشت زمان خاصی از ارائه سرویس معلوم میشهنقل قول:
در کل باید تست بشه
موضوع این سایت php.net چی هست ؟ من سرعت روزانم کم شده با ۵۰ بیشتر نمیشه دانلود کرد. زنگ که میزنم پشتیبانی شاتل میگه برم سایت php.net از اونجا دانلود کنم از اونجا هم که دانلود میکنم سرعتم ۵۰۰ میشه، حالا هر چی من به اپراتور میگم که سرعت دانلود از سرورهای دیگه به ۱۰۰ هم نمیرسه گوش نمیده میگه معیار ما سایت php.net هست.
آره معیار مخابرات هم همونه
هیچی حالیشون نیست فقط میکن برو این سایت قسمت دانلود بعد برو تو کشور ایران دانلود کن ببین چقدره