برای شما که خوبه . برای من که ازشون سرعت 8 مگ خریدم از خود شاتللند که رو سرورهای خودشون هست دانلود میکرد تک کانکشن حداکثر به 70KB میرسید !:n08:نقل قول:
Printable View
برای شما که خوبه . برای من که ازشون سرعت 8 مگ خریدم از خود شاتللند که رو سرورهای خودشون هست دانلود میکرد تک کانکشن حداکثر به 70KB میرسید !:n08:نقل قول:
اینکه با بعضی از هاست های داخل speedtest سرعت پایینتر نشون داده میشه شکی درش نیست.. و اگر با سرویس های جدید هستین هم تا 5% مشکلی نداره ،اما شما اول از همه بهتره با چندین هاست این پایین بودن رو تست کنید از یک کشور مثل امریکا بعد ایتالیا،هلند،آلمان،انگلیس ... و از همشون عکس بگیری و سعی کنید هاست معروف استفاده کنید مثل at&t امریکا در نیویورک....نقل قول:
اگر پایین بود درخواست رو توی سایت شاتل بصورت کتبی با مدرک ثبت کنید تا چک کنن و باهاتون تماس بگیرن...
اون موقعه اگر قانع نشدید کامل .. پوستشون رو بکنید.. کلا هم 30 دقیقه زمان میبره...
برای منم توی ساعات 10 شب تا 1 بامداد سرعت دانلود از سایت های خارجی شدیدا کم میشه و به حدود 100 تا 200 کیلوبایت در ثانیه میرسه که پشتیبانیش به منم میگفتن مشکل از سایت خارجی است!نقل قول:
بهشون میگفتم دارم از سیدباکس خارجی دانلود میکنم که سرعتش تا 31 مگابایت بر ثانیه باز هست. اما اصلا نمیدونستن سیدباکس چی هست. :n27:
واقعا بی دلیل نیست که توی نتایج نظرسنجی این همه کاربر ناراضی داشته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی که میخواد ISP عوض کنه توصیه میکنم فقط سمت شاتل نیاد. اتلاف هزینه و وقت! :n37:
کاملا درسته این حرفنقل قول:
از وقتی مشترکینش زیاد شد دیگه نتونست مثل قبل کیفیتش رو حفظ کنه
سلام
بچه ها سرویس های شاتل پهنای باند روی عدد سرویس فیکس هست یا همه سرویس ها تا 16 مگ بازه ؟ مثلا سرویس 4 مگ تا 16 مگ بازه یا تا 8 مگ بازه ؟
ممنون
رسما شبا از ۷ به بعد نت خارج تعطیل
اینقدر کند میشه که دوست داری بری شرکتو اتیش بزنی از خوشحالی
این همه یوزر مشکل دارند جالبه این دلقک ها خودشون را به کوچه علی چپ میزنن ...نقل قول:
من که دیشب 20 دقیقه با پشتیبانی سر و کله زدم و طبق معمول مشکل از همه چیز هست ... به جز شرکت شاتل ....
سرویس 8 مگ ساعت 00:10 :
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
روی عدد سرویس فیکس هستنقل قول: