شبانه من از ساعت یک که وصل شدن قطعه
برای کس دیگه ای هم اینطوریه یا فقط مشکل برای منه؟
Printable View
شبانه من از ساعت یک که وصل شدن قطعه
برای کس دیگه ای هم اینطوریه یا فقط مشکل برای منه؟
بله قطع هست و جالب اینجاست ی سری دانلود تو لیست داشتم اونارو زدم دانلود شد اما پیج وا نمیکنه
سلام دوستان منطقه مون دو تا دکل همراه اول داره که هر دوتاشون اول آبان 3 جی شدن ، سرعت تا هفته پیش بین 400 کیلوبایت تا 900 کیلوبایت بود . و چون بین دو دکل هستم و با هر کدوم از دکل ها هم حدود 1 کیلومتر فاصله دارم ، به نظرم سرعتم خوب بود. ولی یه هفته هست که سرعت به شدت پایین اومده و بین 20 کیلوبایت تا 80 کیلوبایت هست و نوسان زیاد داره البته گاهی به صورت لحظه ای سرعت به 200 کیلوبایت میرسه ولی زود میاد پایین.حتی در نزدیک ترین فاصله از دکل هم این مشکل وجود داره، به نظر شما از چه طریقی پیگیری کنم تا سریع تر مشکلش حل بشه ؟
سلام من با اینترنت همراه اول نمیتونم وارد بازی clash of clans بشم و میزنه اینترنت خودتون بررسی کنید درصورتی که اینترنت مشکلی نداره در باقی موارد! فقط برای این بازی اینطوری هست ولی با فندوق شکن باز میشه!
کسی این مشکل نداره یا راهکاری ندارین؟
تبلیغ کردن همه شهر ها ۳ جی شد... من که تهرانم بعد ۳ سال شکایت، هنوزمشکل انتن دارم، ۳-۴ جی کلا ندارم
حرف مفت که کنتور نمیندازه ! اینا همینجوری میگن -- هزینه که نداره !! داره ؟؟نقل قول:
من ساکن لاهیجان ( گیلان ) هستم و مودم 3g دارم
واسه اینکه سرعت بالای 150 کیلوبایت :n29: بگیرم باید جای مودمو عوض کنم تا شاید سرعت بهتری بده
اینقدر نقطه کور داره ! و آنتن دهی افتضاحی داره
تازه با کلی دردسر در بهتری حالت نصفه شب وقتی هیچکس استفاده نمیکنه و دکل خلوت میشه سرعت شاید برسه 500 600
بله همه جا 3g هست ولی با چه کیفیتی ؟؟
یه چیز جالب بگم
همراه بیشتر فیلترها رو برای سایت ها میذاره
اما فیلترینگ ایرانسل کمتره بخاطر همین سرعت بالاتری داره
مشکل همراه اول دقیقا همینه،فیلترینگ زیاد البته امروز یک سایتی بود با رایتل و ایرانسل فیلتر ولی با همراه اول باز می شد[emoji23]نقل قول:
mp3.big.az
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
این دهه زجر اومد 3CA رو راه ننداختن جا دزد ها
داداش معلوم نیست تو این مملکت چه خبره، انقدر میخورن و میچاپن که دیگه کسی به اصلاح فکر نمیکنه، اگرم حرف بزنی میگن یا تو هم بخور یا خفه شو. دیگه 3CA اوردن توش گمه، یه خر تو خریه که نگو و نپرس؛ میخوان یه کاری میکنن همه بذارن از این خراب شده برن.نقل قول:
خدارو شکر چین و کره اسلامی نیستن، وگرنه مدیر عامل سامسونگ به جرم رشوه وزیر ارتباطات میشد.
و چین هم بجای اعدام رشوه گیران باید میذاشتشون تو گمرک بخورن همینجور به اسم حمایت از تولید ملی.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk