ببخشین ولی یه سوال :
ایا باید حتما دوره زمانی تموم بشه تا بشه طرح رو عوض کرد یا وقتی حجم هم تموم بشه میشه ؟
چون الان من حجمم تموم شد فقط گزینه خرید حجم باز بود نه انتخاب طرح جدید . اگه اینطوری شده باشه که واقعا یعنی مخابرات ... :n21:
Printable View
ببخشین ولی یه سوال :
ایا باید حتما دوره زمانی تموم بشه تا بشه طرح رو عوض کرد یا وقتی حجم هم تموم بشه میشه ؟
چون الان من حجمم تموم شد فقط گزینه خرید حجم باز بود نه انتخاب طرح جدید . اگه اینطوری شده باشه که واقعا یعنی مخابرات ... :n21:
سلام دوست عزیز.اره باید شارژ ماهیانت تموم بشه که بتونی طرحتو عوض کنینقل قول:
چرا دوست عزیز.من طرح پاییزه طلایی دارم. تا چند روز پیش فقط گزینه شارژ حجمی بود ولی امروز دیدم هم شارژ حجمی هست.هم ماهیانه و هم تمدید طرح .نقل قول:
نقل قول:
شما همین طرحی که داری رو تمدید کن هم ارزونتر در میاد هم دانلود شبانه داری.
لطفا یک نفر تعر فه های جدید مخابرات رو بذاره:n16:
من با شاتل اصلا نمی تونم از اپلودباز دانلود کنم . چند شبه اینطوره . فک کنم سرورای اپلودباز پوکیدننقل قول:
خوب دیگه از اول اینو بگو شما از طرحهای جدید گرفتی که اینجوریه وگرنه طرحهای قدیم هیچکدوم به جز شارژحجمی گزینه دیگری ندارهنقل قول:
این طرح Post Paid خانواده شما=128- 1GB
شبانه داره یا نه؟
اگه داره چجوری میشه فهمید ؟
اگه نداره چجوری میشه فهمید؟
اگه داره سرعت اش چقدره؟
از این هاست که میاد رو قبض تلفن
از اسمش مشخصه دیگه .نقل قول:
شبانه نداره .
نـــداره
نـــداره
پهنای باندش اوایل تا 3 مگ هم بود ( اخیرا شده 1 مگـــ ) یعنی رو 1024 بســته میشه .
بله . هر ماه بابت یک گیگـــ شارژ که در ابتدای برج اتوماتیک شارژ میشه مبلغ 4500 تومان میاد روی قبض تلفن . میشه اونو با زنگ زدن به 2020 در ماه هم 3 بار ( فکر کنم ) بازم شارژ کرد که بازم هزینه اش میاد روی قبض تلفن.
نقل قول:
:n17:
.......