میشه بهم کمک کنید Rune برای هیرو های ap بخرم؟ هیرو هایی مثل kata , temmo , kassadin
Printable View
میشه بهم کمک کنید Rune برای هیرو های ap بخرم؟ هیرو هایی مثل kata , temmo , kassadin
هر هیرویی می خوای روش کلیک بکن نوشته چه جور Rune و Item ای بخرینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعید میدونم تیمی باشه که اینقدر هماهنگی داشته باشه :n02:نقل قول:
---------------
transfer بین سرور های EU فیری شد :n02: خوب فرقی نداره این لهستانی ها که تو هر 2 تا سرور هستن تازه همه نوبا از nordic & east میرن west اونجا هم به گند کشیده میشه :n02: نتیجه گیری: تو همون سروری که هستین باقی بمونین :n02:
گیم از کجا می فهمه که من تو کدوم کشورم؟ از روی آی پی ؟ یعنی با تغییر آی پی برای ما هم ازاد میشه ؟نقل قول:
پینگ ایران با West بهتره یا East ?
بکس west بگن پینگ چجوریه ؟
من توی east پینگم حدود 160-180 هست
برا من یکی بود تو هر دوشنقل قول:
برا تو هم همینه
فقط مساله اینه نوشته فقط برا برخی کشورها فعال میشه ظاهرا
من تو هر دو سرور اکانت lvl30 دارم ولی اکانت اصلیم که بیشتر فعالم تو nordic هست و فقط میخوام اینو بگم که هیچ فرقی ندارن باهم.نقل قول:
اینم که بعضیا میگن تو وست نوب ،ترول ، بچه و... کمتر از nordic هست اصلا قبول ندارم.
به هیچ عنوان توصیه نمیکنم که کسایی که تو nordic هستن به وست برن. البته این نظر شخصی منه خواهشا سریع موضع گیری نکنید!:n02:
Rune ها کلا سلیقه ایهنقل قول:
من یک مثال برات می زنم ، عمرا هیچ کسی توی این فروم نمیاد spell vamp بزاره واسه mundo اما همین الان oddone داره استریم می کنه و spell vamp quints گزاشته برای mundo
بعضی ها defensive دوست دارن بعضی ها offensive ، بعضی ها hybird و ...
بابا LVL 30 - PRO- اينكاره!!!نقل قول:
100 تا اكانتم داشته باشي Noobi :DD
خيلي مخلصيم داش ميثم
eeeeeeeeeeeeeنقل قول:
آقا مجید گل چه عجب! شما کجا اینجا کجا؟ چی شده تاپیک لول سر زدی؟:n02: افتخار دادین :42: