سلام به همه دوستان این سرعت ده مگابایت یک ساله دوازده گیگ + مودم بیسیم رایگان + دانلود رایگان شبانه که قیمتش 1848000 هست سرعت دانلودش چجوره به نظرتون ؟؟؟؟؟
یعنی یه مگ بر ثانیه رو باید بگیره دیگه راحت ..چنده سرعتش اگه کسی اطلاع داره بگه ممنون میشم
Printable View
سلام به همه دوستان این سرعت ده مگابایت یک ساله دوازده گیگ + مودم بیسیم رایگان + دانلود رایگان شبانه که قیمتش 1848000 هست سرعت دانلودش چجوره به نظرتون ؟؟؟؟؟
یعنی یه مگ بر ثانیه رو باید بگیره دیگه راحت ..چنده سرعتش اگه کسی اطلاع داره بگه ممنون میشم
یکی از دوستانم گرفته 256 هست و حتی پورتش رو هم روی 2 مگ بستن !نقل قول:
کاربر cenam هم 6 مگ گرفته بازم 256 تا سرعت دانلودشه !
خوب الان من فیبر نوری شده خطم 2 مگ دارم محدود سرعتم 280 تا 320 تا متغیره چه رایگان چه طول روز یعنی شیش مگ و ده مگ هم همینه ؟؟؟؟ خوب چرا گذاشتنشون اصلا ؟؟؟؟:n23:
دوستان من نت 2048 محدود 1 ماه 5 گیگ گرفتم سرعت دانلود چه روز چه شب از 60 بیشتر نمیشه !
پینگ هم موقعی که دانلود میکنم یا وبگردی میره بالای 1000 + تایم اوت !
زنگ میزنم 2020 میگه مشکل از ما نیست اگه میخوای کارشناس بفرستیم و هزینه کارشناس با شماس!
کسی این مشکل رو نداره ؟ میتونه مال تنضیمات مودم یا ... باشه ؟ راهنمایی ؟...
پ.ن : جالبه بگم ماه قبل 1024 داشتم و اونم سرعتش دقیقا از 60 بالاتر نمیرف اما چون فکر کردم سرعتش کلا همینه تماسی با 2020 نگرفتم ...
شاید وضعیت خطت خوب نیستنقل قول:
یه عکس از وضعیت خطت بزار
برو تو قسمت device info بعد statics از اونجا عکس بذار تو این عکس معلوم نیستنقل قول:
از اون نوار سمت چپ روی adsl کلیک کننقل قول:
وضعیتت زیاد جالب نیست ولی دو مگو میکشهنقل قول:
چیزایی که به نظرم میرسه :
تعداد کانکشنایه idm رو تا آخر زیاد کن
اگه درست نشد چند تا فایل همزمان بزن دانلود
با لینکای داخلی هم بیشتر از 60 نمیشه؟