طرح پاییزه 9گیگ گرفتم.از اینترنت شبانه که استفاده میکردم انگار کم کرده از حجم.
چه جوری باید این کار رو بکنیم؟
ساعت چند تا چند دقیقا؟روش خاصی داره؟
جریان این طرح مصرف آزاد دقیقا چیه؟
Printable View
طرح پاییزه 9گیگ گرفتم.از اینترنت شبانه که استفاده میکردم انگار کم کرده از حجم.
چه جوری باید این کار رو بکنیم؟
ساعت چند تا چند دقیقا؟روش خاصی داره؟
جریان این طرح مصرف آزاد دقیقا چیه؟
از ساعت 1 تا 7 صبح هست. روش خاصی نداره خود سیستم دانلودهای میان این مدت را از حجم باقیمانده کم نمیکنه.نقل قول:
مصرف آزاد برای سرعت های 128 و 256 هست، تو این روش شما بر اساس میزان مصرفی که می کنید از مقدار اعتبار موجود در حسابتون کسر میشه.
دوستان پینگ ایرانسل چطوره ؟ بالا نیستش ؟ تایم اوت داره ؟ بعد اگه 512 با 8 گیگ در ماه بگیرم سرعت دانلود چقدر میده ؟
پینگش بد نیس اما اینجا سرعتش مزخرفه برای سرویس ۲مگ تو کل روز همش در نوسان بین 240 و 20 مخصوصا شبا که عملا از 30 بالاتر نمیره.نقل قول:
ssid مدلwifi-130 کسی میدونه چیبوده ?
سلام
این محاسبه گر حجم ایرانسل قاطی کرده ؟!!!
نگاه کنین حجم ها رو چطوری واسه من محاسبه کرده : (2مگ نامحدود)
یکیش که اصلا حتی روی کاغذ و تئوری هم ممکن نیست و 2 تا هم من باید خیلی شدید و حرفه ای بی وقفه دانلود کنم که انصافا عملا غیر ممکن هست و کارکرد آخری (این دوره ) هم فقط در صورتی درسته میشه که من توی این 5 روز حداقل بیشتر از 140 گیگ دانلود کرده باشم که بازم نمیشه :
به نظرتون به 707 رنگ بزنم و بگم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان تغییر مودم از ایرانسل به مبین نت چطوریه؟ بعدا میشه دوباره برگشت ایرانسل؟ ممنون
من 1 مگ نامحدود دارم و الان که دقت کردم دیدم مسأله ای شبیه شما واسه من هم اتفاق افتاده و میزان مصرف ماه های قبلم همگی دو برابر شده!نقل قول:
من هم احساس می کنم کارکرد دو ماه قبل رو اشتباه زده.نقل قول:
512 4 گیگ داشتم که مصرف یک دوره رو نزدیک 30 گیگ زده. یعنی من همه سی روز رو با سرعت ثابت در ساعات رایگان در حال دانلود باشم بیشتر از 40 گیگ نمی شه!!!
با سلام
دوستان ایرانسل طرح تخفیفی برای مودماش نداره؟
اگه داره کدوم مودمش و اینکه چطور میتونم بگیرم؟