با عرض سلام خدمت دوستان
من امپم خروجیش برا هر کانال 100 هست و کامپوننتم 80 چجوری باید امپ تنظیم بشه که به کامپوننت فشار نیاد؟
پیشاپیش ممنونم از دوستان.
با عرض سلام خدمت دوستان
من امپم خروجیش برا هر کانال 100 هست و کامپوننتم 80 چجوری باید امپ تنظیم بشه که به کامپوننت فشار نیاد؟
پیشاپیش ممنونم از دوستان.
آمپ خوبیه اما اگر سری قدیم وارد شده باشه.نقل قول:
جدیداش یه مقدار مشکوک هستند...
سلام.نقل قول:
مدل آمپ؟
========================================
محمد جان اون مدل فکر کنم آیو اکس از پشت باشند.پنل این هد هم معمولی هست برادر.
محمد رضا جان HDP4 که جدید و قدیم نداره.شما مگر موردی دیدی ازش؟
فدات شمنقل قول:
هی میگی محمد جان محمد جان فکر میکنم با محمد خودمونین
هی میرم بالا پایین میبینم آقا محمد سوالی نپرسیده جوابا به سوالای پستای من میخورن
کوچیکتون علیم
تنکسسسسس:n16:
امپم jvc 9004نقل قول:
الان تو بازار ساب و آمپ خوب تا یک میلیون چه مدلهایی هستند ؟
با سلام خدمت همه دوستان ممنون میشم از اساتید محترم:n18: منو راهنمایی کنن
من یک پخش 5050 پایونیر قدیمی دارم با 6975 قدیمی ژاپنی تا به حال هم آپلی فایر نبستم
من ماشینم ال 90 هست شما چه نوع باند و آمپلی فایر و ساب به من پیشنهاد میکنید که 700 الی 800 برام آب بخوره و یه سیستم خوبی باشه
خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتون
از آمپت راضی هستی؟چه جوره؟ مشکلی نداشته؟نقل قول:
علیرضا هرتز الان هرتز 3.4 سال پیش نیست برادرجان اون موقع که تازه اومده بود انتخاب های خوبی از دل این برند بود.الان هم سری های بالاش واقعا قابل اطمینان هست مثل: تسیس کواترو و vrx و ... اما اما اما... بیخیالش.ادعای ما هیچ هست در مقابل سود جیب بازرگان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .بازم دم مسعود گرم که با همه ی اینا جنس های اصلیو میفروشه به بچه های اهلش.نقل قول:
خدانکنه پسر اینجور نگو بزرگواری شما.من فکر میکردم اسم شما محمد هست علی جان. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به اگر بخوای جنس خوب بخری که 8015 مونو برای ساب و یه ساب ام اکس 12 بگیرید.باقی پول هم برای خرید 4 کانال کنار بذارید.نقل قول:
البته بازم میگم نظر من روی 75.4 آدیو سیستم + ساب ام اکس 12 یا آر اس 12 هست که با بودجتون همخوانی داره.
اکزیون 70.4 فوق العاده هست برای این ست تا رنج 700 تومن. بانداتون خوبه اگر اصل و سالم باشند ارزش این خرجو دارند.اما خوب باید شرایطو دید که چه میخواهید و توقع چیست؟نقل قول:
ببینید آمپ شما 4 شما به فرض 100 وات واقعی بازده داشته باشه.این بین یه سری اتفاقات مطمعنان باعث میشه افت ولتاژ و افت واتیج داشته باشید.مثل مقاومت سیم ها در اثر خلوص پایین مس و یا افت ولتاژ در اثر مقاومت کابل برق متصل به آمپ.درنتیجه نگران وات اضافی نباشید چون با احتساب اون دو نکته کاملا با هم برابری میکنه.نقل قول:
برای تنظیم گین هم تاپیک جداگانه هست که داخل فروم هست طبق دستور العمل همون تاپیک فیلتر هارو اعمال کنید.
فیلتر ها هم hpf و lpf هستند.
های پس فیلتر رو بهتز روی 80 هرتز قرار بدین من دقیق نمیدونم شما چه کامپی برای چه استیجی استفاده میکنید.
2 جفت هستند کامپها یعنی استیج جلو و عقب هستند؟
جناب mohammad reza_2010 ممنون از راهنماییتون میشه اسم باندی که فرمودین به انگلیسی بنویسین؟ آمپلی واسم چی پیشنهاد میکنید؟باندام اصله ژاپنن بله تا به حال براشون آمپ نبستم :n08:
بانده پیشنهادیتون قیمتشون چنده؟ طرح یا اصل بودنشو از کجا بفهمیم؟؟؟بی نهایت ممنون از راهنماییتون