منهم سرویس 16 دارم(حجمی) سرعتم همین حدوده و خوشبختانه در تمام ساعات روز ثابت هستنقل قول:
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Printable View
منهم سرویس 16 دارم(حجمی) سرعتم همین حدوده و خوشبختانه در تمام ساعات روز ثابت هستنقل قول:
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
همین الان رو یه شماره که adsl داره تست کردم ، اسم مرکز رو نوشت ! ( پس این سایت معیار دقیقی برای فهمیدن تخلیه بودن یا نبودن خط نیست )نقل قول:
حالا فردا شرکت جدید رو ثبت نام میکنم ببینم چی میشه
نتیجه رو هم اینجا میگم که دوستانی که مثل من سوال براشون پیش اومده متوجه بشن خط من تخلیه شده ، یا نه هنوز از طرف مخابرات تخلیه نشده و فقط از طرف شاتل تخلیه شده
آره نیم بها حساب میشهنقل قول:
تست سرعت 16 مگابیت همین الان با همان سرور Frankfurt :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با پشتیبانی هم تماس گرفتم در این مورد گفت مبنای ما تست داخلی و سایت پیسی دانلود هست !!!
قابل توجه اون هایی که میخوان از شاتل سرویس بگیرن این isp تا قبل از عید خوب بود و سرعتش در شبانه روز یکسان بود ولی الان فوق العاده متغیر شده سرعتش با سرور خارجی به خصوص شب ها و هر ساعت ممکنه سرعتش یک چیز دیگه باشه !
منم آسیاتک داشتم دقیقا عینا مشکلم همین بود. بعد کلی شکایت و پیگیری حدودا دو هفته ای مشکل حل شد اونم داخل عید بود، بعد از 13 فروردین دوباره شروع شد تخلیه کردمنقل قول:
دوست گرامی ، من طی یک سال اخیر تجربه 3 بار تخلیه خط در دو مکان متفاوت را از سرویس دهنده های مختلف داشتم و تا حالا نشده مخابرات چیزی رو جمع اوری کنه .تمام isp ها به سامانه مخابرات دسترسی دارند و و قتی قرار بشه خط کسی رو تخلیه کنن از توی سامانه خط رو ازاد میکنند و شرکت دیگه از طریق همون سامانه پورت جدید اختصاص میده به یوزر و مرکز مخابراتی هم خط رو روی پورت شرکت جدید رانژه میکنه .برای فهمیدنش هم سرویس دهنده جدید به راحتی میتونه خط شما رو بررسی کنه اگه خط شما از شرکت قبلی تخلیه نشده باشه توی سامانه میزنه پورت ازاد نیست .پس این جمله که از طرف مخابرات تخلیه نشده و از طرف شاتل تخلیه شده از نظر مفهومی صحیح نیست چون خط فقط از طرف سرویس دهنده باید تخلیه بشه و تخلیه مخابرات فقط شامل قطع سیم رانژه هست که میتونه انجام بده و میتونه انجام نده که معمولا انجام نمیدن و میزارن تا موقع رانژه جدید جا به جاش میکنن که اونم اصلا بود و نبودش اهمیتی نداره.نقل قول:
هرگز چنین چیزی رو نپذیر. خیلی کودن است که معیار سنجش سرعت اینترنت، سرعت اینترانت باشه ( شبکه محدود و خصوصی داخلی که با پول مردم ایجاد شده است و به مردم فروخته می شود ) . :n02:نقل قول:
اینترانت یک پول سیاه ارزش نداره و اگر بار دیگه چنین چیزی بهت گفتن در پاسخ بگو که تو برای اینترنت هزینه می کنی و نه اینترانت.
این هم از دلقک بازی جدید فراهم کننده های اینترنت. چه جالب! :n02: ISP - ( فراهم کننده ی خدمت اینترنت ) Internet service provider
حتی می تونی به کلمه مخفف ISP اشاره کنی و بهشون بگی آیا شما فراهم کننده ی اینترنت هستید یا اینترانت؟ :n08:پاسخ و واکنش شان دیدنی خواهد بود.
نقل قول:
حالا من مشکلم بر عکس شماست از ساعت 10 شب به بعد سرعتم خوب میشه
متاسفانه امسال فوق العاده نوسانی شده سرعت سرعتی که صبح ظهر شب میگیری فوق العاده متفاوته
مثلا من عصر کشش خطم روی8مگ بود با snr 10
الان کشش خطم شده 10 با همونsnr واقعا معلوم نیست چ خبره!!!
اره یا واقعا کودن هستند یا خودشون را زندند به کودنی من میگم با سایت speedtest تست کردم و سرعت اینترنت خارجی پایینه میگه ما قبول نداریم مشکلت الان با چه سایتیه میگم تمام سایتهای خارجی سرعتش پایینه میگه شاید این سایت ها محدودیت سرعت داشته باشن و با اوردن بهانه های مختلف ادم رو میپیچونند واقعا این شاتل فکر کنم چند تا از همین اراذل و اوباش را از خیابون جمع کرده کرده پشتیبانیش و اولین جوابشون هم همینه که برو سایت ایرانی ....نقل قول:
وظیفه ی اینهاست که همان مقدار پهنای باندی که خریداری کرده ای را در اختیار تو قرار دهند اما می خوان دزدی شون رو با این حرفها بپوشانند. به نظرم من اگر نوسان سرعت زیاد داری ( تک کانکشن ) حتماً در سامانه 195 شکایت کن و بگو که شرکت کمبود پهنای باند داره.نقل قول: