سلام
تو بعضی از ایستگاه مترو سیم رو رایگان به 4Gتعویض میکنن(دروازه دولت مثلا) اگر سیم 3g دارید ببرید عوض کنید...
Printable View
سلام
تو بعضی از ایستگاه مترو سیم رو رایگان به 4Gتعویض میکنن(دروازه دولت مثلا) اگر سیم 3g دارید ببرید عوض کنید...
همه جا همین شکلیه !!نقل قول:
اصلا تعویض سیم کارت به 4g پولی نیست !
در واقع دفاتر خدمات ارتباطی رایگان هست و پولی دریافت نمیکنن ! ( نباید هم بکنن )
وقتی که در دفتر خدمات میگن که باید سیم تون 6 تومن شارژ داشته باشه پس رایگان نیبست!اگر این مبلغ رو بصورت نقدی دفاتر میگرفتن ممکن بود فکر کنیم که دارن سو اسفاده میکنن...نقل قول:
من رفتم سیم کارتم رو 4G کنم، گفت 8 هزار تومن هزینه اش میشه و نقدا هم گرفتن.نقل قول:
در اصل نباید پولی بگیرند؟
برای این موضوع کجا باید اطلاع داد تا جلوشون رو بگیرن؟
اخرش رایگانه یا پولی؟ باید به اسم خودم باشه؟
اگر سیم کارت به مدت ۱۰ روز داخل گوشی فورجی باشه رایگان هست و ۵ تومن برای اعتباری از اعتبار سیم کارت کم نمیشه و ۷ تومن برای دائمی روی قبض نمیاد در غیر اینصورت رایگان نیست و دفاتر هم تحت هیچ عنوانی نباید پول بگیرن اگر داخل گوشی فورجی نباشه ۱۰روز از اعتبار خط کم میشه باز هم به دفاتر ارتباطی نداره که پولی دریافت کنن البته اکثر دفاتر اگر به طور مثال سیم کارت اعتباری ۵ تومن شارژ نداشته باشه میگن شارژ کن که خود فرد می تونه شارژ کنه یا مبلغو بده به اون ها تا براش خط رو شارژ کنن مکان هایی هم که به صورت رایگان تعویض می کنن که دوستمون آدرس دادن در هر صورت رایگانه حتی اگر گوشی فورجی نباشه و از اعتبار کم نمیشه
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
بنده تعویض کردم و کاملا رایگان بود !نقل قول:
سیم کارتی که دست برادر من هست به اسم منه بعدش برادرم با کپی کارت ملی من رفت واسش 4g کردن رایگان !نقل قول:
سیم کارت بنده 1 روزم داخل گوشی فورجی نبود ( اصلا داخل گوشی لمسی نبود :n02: )نقل قول:
ولی کاملا رایگان و بدون هیچ هزینه ای تعویض کردن
--------
دفاتر پیشخوان دولتی تا اونجایی که میدونم رایگان انجام میدن ( ربطی هم به 4g بودن گوشی نداره جون من با هر 2 حالت تست کردم )
هیچ هزینه ای چه نقدی و چه شارژی نمیگیرن و 15 گیگ هم هدیه دریافت میکنید
همون لحطه سیم کارت فورجی میکنن تحویل میدن ( کمتر از 5 دقیقه )
من هم با هر دو حالت تست کردم اتفاقا همین دو هفته پیش از دفاتر پیش خوان عوض کردم ۵ تومن کم کرد چون تو گوشی فورجی نبود.دو ماه پیش هم یک سیم کارت دیگه عوض کردم اون هم چون تو گوشی فورجی نبود ۵ تومن کم کرد اما سیم کارتی که داخل گوشی فورجی بود مدتی از شارژ کم نکرد هنگام تعویض اون ۱۵ گیگو ۲۰ گیگ هم در حالت داده میشه.طرح رایگان هم یکی عوض کردم با وجود اینکه سیم کارت کلا گم شده بود چه برسه به اینکه تو گوشی فورجی باشه از اعتبار کم نکرد(سیم کارت ها مال خودم نبود همه ی وقت براتون سئوال پیش نیاد[emoji4])نقل قول:
در اینکه شخمی هست شکی نیست ( کدوم کار همراه اول درست بود تا این رو برنامه باشه ؟؟ ))نقل قول:
یکی میگه 6 تومان یکی میگه 8 تومان
یکی نقد میخواد یکی شارژی
ولی خب بدون گوشی 4g هم تعویض میشه !( واسه ما شد )
زیاد سخت نگیرید - اینا هیچ کاریشون رو برنامه نیست چه برسه این :n09:
در کل پول نباید بگیرن اگر پولی هم باشه یا رو قبض میاد یا از شارژ کم میشه اتفاقا دو ماه پیش که رفتم عوض کردم طرف گفت ۶ تومن بده گفتم برای چی مگه رایگان نیست گفت نه می خوام خطو شارژ کنم گفتم نمی خواد ۲۰ تومن شارژ داره هیچی آخر ندادم بهش ولی سیم کارت رو که روشن کردم ۵ تومن کم شد از شارژ(قبلش تو گوشی فورجی نبود)نقل قول: