سلام بر همه رئالی های عزیز
میبینم که پرز غوغا کرده
کاکا که اومد
ریبری و ویا هم که انشالله میاد
دمش گرم
سلام بر همه رئالی های عزیز
میبینم که پرز غوغا کرده
کاکا که اومد
ریبری و ویا هم که انشالله میاد
دمش گرم
چشمان مادرید حالا به رونالدو
سران رئال مادرید پس از خرید کاکا، حالا قصد خرید کریس رونالدو را دارند.
سران رئال مادرید چندسالی است که به دنبال خرید کریستیانو رونالدو از منچستر یونایتد هستند و علاقه زیادی به جذب این مهاجم پرتقالی دارند. البته ممکن است با قیمت بالای رونالدو و خرجی که برای خرید کاکا از میلان کردند، مقداری در پول به مشکل برخورند.
پرز قدرت و استعداد مثال زدنی در جذب بازیکنان بزرگ دارد و این را در دوره اول ریاستش با خرید امثال، لوییس فیگو، زیدان، بکهام، رونالدو و اوون نشان داده است. این قدرت به هواداران مادریدی این امید را می دهد که رونالدو را هم در تیم خود و با لبسا معروف رئال مادرید ببینند.
البته پرز می داند که خرید تمام ستاره های لیستش کار مشکلی است و قصد هم ندارد اشتباه خرج کند و اینکه رابطه ای را با باشگاه حریف بر هم زند. به همین دلیل وی تصمیم دارد ابتدا به سران منچستر مذاکره و سپس به سراغ خود رونالدو برود.
فلورنتینو پرز در مصاحبه با شبکه Sky Sport 24 گفت: "ما همیشه به خرید بازیکنان بزرگ فکر می کنیم. کریستیانو رونالدو و زلاتان ابراهیموویچ هم جزو همین بازیکنان هستند. ما دوست داریم که این بازیکنان را به رئال مادرید بیاوریم، ولی خرید همه آنها برایمان مشکل است و نمی شود مه آنها را در یک تیم برای یک فصل جای داد. ما اول به سرغ منچستر یونایتد برای خرید رونالدو می رویم و سعی می کنیم با منچستر یونایتد مذاکرات خوبی داشته باشیم، چرا که قبل از هرچیز برای ما روابط بین دوباشگاه مهم است."
===========================================
رقابتی جدید
کاکا به دنبال این است تا در رئال مادرید تاریخ سازی کند.
ستاره برزیلی آ.ث میلان با انتقالش به رئال مادرید توانست جدول رکورد نقل و انتقالات را دچار جابجایی کند و در رده دوم این لیست با انتقال 68 ملیون یوروییش به رئال مادرید جای بگیرد.
کاکا قبل از اینکه تصمیم قطعیش را بگیرد با چند تن از بازیکنان تیم ملی برزیل که سابقه حضور در رئال مادرید را داشتند مشورت کرده بود. وی حتی از دیوید بکهام هم که اخیرا در میلان توپ میزد درباره رئال مادرید و فضای آن سوال کرده بود.
کاکا 27 ساله که قراردادی 6 ساله با رئال مادرید به امضا رسانده است، امکان تمدید دوباره قراردادش در 6 ساله آینده و حتی بازنشتگی در رئال مادرید را رد نکرد.
وی در کنفرانس خبری دیشب که رسما پیوستنش به رئال مادرید را اعلام کرد چنین گفت: "من فقط با چند تن از همی تیمهایم که سابقه بازی در رئال مادرید را داشتند صحبت کرده بودم. اخیرا هم که دیوید بکهام را به عنوان هم تیمی در میلان داشتم و وی کمک زیادی برای شناختن رئال مادرید کرد. وی به من گفت که رئال مادرید باشگاه فوق العاده ایست و بازی کردن در این باشگاه تجربه ای بزرگ است. برای من این یک رقابت جدید و جذاب است. من 27 سال دارم و هنوز جای زیادی برای پیشرفت و بازی در سطح اول اروپا دارم. می توانم رئال مادرید بهترین دورانم را سپری کنم."
وی همچنین افزود: "در رئال مادرید تنها به دنبال یک دوران موفق با جامهای متفاوت فکر می کنم و چی کسی می داند شاید در پایان قرارداد 6 ساله ام و در 33 سالگی، قراردادم را دوباره به مدت دو سال تمدید کنم و فوتبالم را در رئال مادرید تمام کنم."
========================================
رقابتی جدید مابین مادرید و لندن
سران دوباشگاه رئال مادرید و چلسی، به دنبال خرید داوید ویا از والنسیا هستند.
آبی های چلسی 38 میلیون پوند و رئال مادرید 24میلیون پوند به علاوه آلوارو نگردو را برای این این مهاجم به والنسیا پیشنهاد داده اند.
مدیر ورزشی چلسی، فرانک آرنسن و خورخه والدانو از رئال مادرید هم اکنون در والنسیا هستند تا با سران والنسیا و همچنین وکیل داوید ویا، خوزه لوییس تامارگو مذاکره کنند.
قرار است ویا تا آخر این هفته تصمیم خود را اعلام کند که به چلسی می رود یا رئال مادرید یا حتی در والنسیا بماند. ولی وکیل وی که قبلا اعلام کرده بود، ویا قصد ندارد سرزمین مادریش و اسپانیا را ترک کند، رفتن وی به چلسی کمی کمرنگ می شود و احتمال پیوستنش به مادرید پررنگ تر.
تامارگو در مصاحبه با The Sun گفت: "ملاک برای ما اصلا پول نیست و ویا هیچ وقت والنسیا را به خاطر پول ترک نمی کند. وی بیشتر دوست دارد در جایی باشد که بتواند افتخارات متعدد را کسب کند."
دو باشگاه چلسی و رئال مادرید هنوز متنی درباره این خبر به چاپ نرسانده اند.
بچها از همین الان بهتون میگم
ببینید کی گفتم
کریستیانو رونالدو بهترین بازیکن جهان رو از همین الان جزو رئالیها حساب کنید
بچهای عزیز همین الان بهتون میگم
ببینید کی گفتم
داوید ویا برترین مهاجم اسپانیا رو از همین الان جزو کهکشانیها بدونید.
-----------------------------------------------------------------------------------
ببینید کی گفتم
ای کوفت ! ( شوخی ! رفتی رو اعصاب آخه احمد ) !نقل قول:
کی میـــــــــــــــــــــــ ـــــــان ؟!
وقتی بازیهای لیگ شروع بشه دی (اخه ناجور شوخی کردی دی)نقل قول:
به زودی
تا دو شنبه که روز اول هفته برای اروپایی ها هستش همه چیز مشخص میشه.
ولی میگم مطمئن باشید و اصلا فکر غیر این نکنید
روبینیو " با اعلام اینکه دوست دارد در بارسلونا بازی کند بار دیگر شایعه جداییاش از منچستر سیتی را بر سر زبانها انداخت.
" روبینیو " در اولین فصل حضورش در لیگ برتر انگلیس 14 گل برای منچستر سیتی به ثمر رساند اما در پایان فصل با این تیم به جایگاه مناسبی دست نیافت. اکنون ستاره سابق باشگاه رئال مادرید از آرزوی خود برای بازی در بارسلونا سخن میگوید.
" روبینیو " به Sport گفت: « شایعاتی مطرح شده است اما جای نگرانی است و من هیچ پیشنهادی دریافت نکردهام. فقط میتوانم بگویم بارسلونا تیم خوبی است و هر کسی دوست دارد در این تیم بازی کند. »
ستاره برزیلی منچستر سیتی هنوز هم معتقد است از ترک رئال مادرید پشیمان نیست. او گفت: « من مادرید را ترک کردم چون در آنجا راضی نبودم. من از این تصمیم پشیمان نیستم و در منچستر سیتی راحتم. »
==============================================
به به بلاخره این نارگیل کله فهمید فرق تیمی مث رئال رو با منچستر سیتی
فکر کنید الان چه زجری میکشه
هم تیمیش کاکا تو پر افتخارترین تیمی بازی میکنه که قبلا خودش اونجا بود
واقعا زور داره به نظرم لجش گرفته و صد در صد خیلی ناراحته از ترک رئال
=======================================
اینم از 1100 مین پست بنده
خسته نباشم
دی
مث که بارسا و اینتر سر عوض کردن زلاتان با اتوو + 10 !!!!! میلیون یورو دارن به توافق می رسن !
موراتی خل شده !؟ فقط 10 میلیون !
عجبا....دروگبا رفت بارسا کم نبود...؟(خاک بر سرش)
دیگه دارم کفری میشم....
همه بازیکنارو دارن به گند میکشن....عجبا.... به زلاتان چکار دارن دیگه؟!!!!!!!!!!!
سام فیشر جان رفتن دروگبا به بارسلون دروغ بود!! من که کل سایت گل رو گشتم خبری از مذاکره بارسلونا با دروگبا هم ندیدم چه برسه به رفتنش!!! احتمالا منبع اون خبر هم خبرگزاریه فارسه!:2:نقل قول:
عجبا....دروگبا رفت بارسا کم نبود...؟(خاک بر سرش)
بعد میان میگن رئال بازیکن خراب میکنه ! ما نیاز به بازیکن داریم ! اونا برای اینکه من نیارن بازیکن میگیرن : دی !