من سرعتم 1.15مگابایت ثابته شبی میتونم تقریبا 17گیگ باهاش دانلود کنم ولی متاسفانه دانلودی ندارم :n29:
Printable View
من سرعتم 1.15مگابایت ثابته شبی میتونم تقریبا 17گیگ باهاش دانلود کنم ولی متاسفانه دانلودی ندارم :n29:
این dmt تاثیری هم روی اونچه تو پشتیانی میخونن داره یا فقط اینور نتایج رتوش میشه ؟
من هروقت صحبت میکنم باهاشون snr که میبینن پایین تراز اونیه که من اینور دازم .
من امتحان کردم اعداد همونایی بود که پشتیبانی میبینهنقل قول:
فرشاد نویزت چنده ؟:n13:نقل قول:
صبحا سرعتم عالیه اما از بعدازظهر به بعد میپوکه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم نویزم برای آقا شایان
لینک مستقیم داخلی تموم شد
دانلود از 8 گیگ برگشت به 3:n27:
ولی خوب بود چندتا تورنتی که سید پایینی داشتند به سرعت دانلود شدند
دوست من.نقل قول:
با وضعیتی که خط شما داره، همون مدولاسیون G.dmt برای شما مناسبتره. اصولاً ADSL2+ برای خطهایی مناسبه که کشش بالای 8مگابیت رو داشته باشن. خط شما با وضعیت الآنش این کشش رو نداره.
اگه رو این مود ریت داوناستریم خط شما 8 مگابیت رو پر کرده بود و SNR Margin داوناستریم بالایی هم داشتید اون وقت منطقی بود که درخواست بدید مدولاسیون رو بذارن روی ADSL2+ تا ریت بالاتری رو بتونید بگیرید.
مدولاسیون ADSL2+ نسبت به ADSL (یا همون G.dmt) نویز بیشتری ایجاد میکنه و میرایی خط هم بالاتر میره.
بچه ها برید تو سایت وزارت بابت کاهش حجم سرویس های نامحدود و پایین نیاوردن قیمت ها شکایت کنید
چرا حجم رو کم کردن اما قیمت ها ثابت موند؟
نویز من 6 :n02: خوب میگیره پس :n09:نقل قول:
دوست عزیز.نقل قول:
الآن دقیقاً از چه اقدام غیرقانونی باید شکایت کنیم؟
یه هدیهای گذاشته بوده اونو کم کرده. وزارت ارتباطات هم شکایت کنی چی میخواد بگه؟ بر میگرده میگه این هدیه بیشتر از تعهدش بوده. الآن حذفش کرده.
سرویس نامحدود که حجم نداره. اینا برای جذب مشتری یه هدیه پرسرعت تا سقف 10 گیگ گذاشته بودن، حالا سقف این هدیه رو کردن 5 گیگ. بابت کم کردن هدیه که نمیتونی از کسی شکایت کنی.
دوستان شما تو تایم شبانه dc هم دارین من هر شب حداقل 3 بار dc دارم میخواستم بدونم این طبیعیه یا نه در ضمن دوستی میگفت من 512 دارم شبی 5 گیگ میگرم داداش ما 2 مگ داریم زور میزنه 3.2 گیگ میگیره اگه سرویسهای پایینتر بهتره ما هم بیایم بگیریرم :n02:
البته باید این رو در نظر داشته باشیم که اختلاف نامحدود پارس آنلاین با شرکت مخابرات و ... همین حجم هدیه بود که اگه قرار بر کم کردن این حجم هست باید قیمتشون رو کم کنن و به قیمت اینترنت نامحدود مخابرات نزدیک کنننقل قول:
سرویس 512 روی 9 مگ بسته شده
داداش دانلود شبانه سرعتت چقدر میگیری ؟نقل قول:
دوستان هیچ راهی هست که مودم بدون خاموش و روشن شدن ای پی جدید بگیره؟ مودم 2730 سفید
به تنظیمات مودم برید (192.168.1.1)نقل قول:
به قسمت Wan Setting برو
disconnect رو بزن بقیش بستگی به نوع مودمت داره
بعضی مودما اتوماتیک با آی پی جدید کانکت میشن بعضیا کانکت نمیشن باید بزنی Connect تا وصل بشه
این طوریا نیست. این که شرکتها قیمت سرویس نامحدودشون چند برابر قیمت سرویس نامحدود مخابراته به خاطر ضریب اشتراک سرویسهاست. مخابرات ضریب اشتراک حداقل 1 به 8 داره که تو مراکز شلوغ این ضریب رو خیلی بالاتر از اینا هم میبنده. واسه همین قیمت سرویس نامحدود 128 مخابرات درمیآد حدود 12500 تومن.نقل قول:
اما 128 پارسآنلاین یا شرکتهای دیگه ضریب اشتراک 1 به 1 یا حداکثر 1 به 2 دارن. واسه همینم قیمتاشون بالاست و مثلاً سرویس 128 نامحدود قیمتش تو پارسآنلاین 27 هزارتومنه.
تفاوت این ضریب اشتراک هم اینجاست که اگه شما تو مخابرات سرعت دانلودت با سرویس 128 به 2 کیلوبایت در ثانیه هم برسه از نظر قانونی هیچ حقی برای اعتراض نداری چون ضریب اشتراک سرویست 1 به 8اه و یعنی یه خط 128 (یا همون 16 کیلوبایت در ثانیه) میتونه بین 8 نفر تقسیم بشه که سهم هرکسی 2 کیلوبایت در میآد. اما اگه با 128 پارسآنلاین سرعتت از 15 کیلوبایت در ثانیه کمتر بشه میتونی شکایت کنی و باید برات جبران کنن.
شما اگه یه سر به سایت آسیاتک بزنی میبینی که 3 جور 128 نامحدود داره: برنزی، نقرهای و طلایی که به ترتیب حدود 14 هزارتومن، 23 هزارتومن و 31 هزارتومنه. این سرویس برنزی از نظر کیفیت مشابه سرویس مخابراته. یعنی با ضریب اشتراک 1 به 8. اون طلایی همون باکیفیته است که ضریب اشتراکش 1به 1 باید باشه یا حداکثر 1 به 2. نقرهای هم بینابینه. فکر کنم با ضریب اشتراک 1 به 4.
میشه. باید با telnet مودمت آشنا باشی راحت با یه اسکریپت میتونی اینکارو کنینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام این خط تا چند مگ میکشه ؟
با این مشخصات تا 13 یا حتی 14 مگابیت رو ممکنه بکشه. مدولاسیون ADSL ات چیه: G.dmt یا ADSL2+؟نقل قول:
من فقط تورنت میگیرم , لاگشو که نگاه میکنم دیس نداره و سرعت هم پلکانی از 2 حدود 250 شروع میشه تا نزدیک هفت به 850 میرسه در کل حدود 4,5 گیگ ولی خیلینقل قول:
مواقع هم بیشتره البته تورنت سرعت به سید و پیر وابسته است . برای امتحان از امشب فایلاتو با تورنت بگیر ببین بازم دیسی داره ؟
زیاد به ادعای دیگران گوش نده , معمولا درصدی از اغراق هم همراهشه.
نقل قول:
انتظار داشتم کسی جواب نده یا حداقل یه چه خبره بهش گفته بشه .
حتما میدونید که تو همه فورمهای معتبر کسی حق نداره حروف درشت بنویسه, یعنی داد زدن . .. ایشون برای پست اولش که داره عربده میکشه .
ADSL2 e khobe ya bad in?
من مخابرات خوزستان رو قبلا که نامحدود داشت امتحان کردم 512 رو میداد 27 تومن اگه اشتباه نکنم ، سرعت دانلود هم 60 بود همیشه ولی فکر کنم رسما ضریب اشتراک یک به 10 بودنقل قول:
دوست عزیز فینگلیش تایپ نکنید ممنوع هست تو انجمننقل قول:
بهتون توصیه میگم قوانین انجمن رو مطالعه بفرمایید
ADSL 2 هستش یا ADSL 2 plus ؟؟؟
اگه ADSL 2+ هست تا 13 یا 14 مگ میکشه
اگه ADSL2 هست بیشتر از 13 یا 14 مگ میکشه
دوست عزیز ایشون عضو جدید انجمن هستننقل قول:
شاید نحوه کار کردن با انجمن رو بلد نیستن
سرعت دانلود من از اکثر سایت ها در ساعت مجانی حالت دنده ای شده ... یک ثانیه ۴۰۰ ک ب یک ثانیه ۲ ک ب
دلیلش چی میتونه باشه؟
۲مگ محدود که روی ۴ مگ بسته شده
دقیقاً همینه. در حالت عادی 10 کاربری که خطشون روی یه پهنای باند 512 با هم به اشتراک بسته میشه، همزمان با هم استفاده نمیکنن. ممکنه در هر لحظه 3 یا 4 نفرشون آنلاین باشن. ضمن این که از این 3 یا 4 نفر هم، همهاشون همزمان دانلود نمیکنن. اما اگه شرایطی پیش بیاد که این 10 نفر با هم آنلاین باشن و در یک لحظه همزمان در حال دانلود هم باشن، این پهنای باند بینشون تقسیم میشه و به هر کدومشون بیشتر از 6 تا 7 کیلوبایت در ثانیه نمیرسه. البته در 80 - 90 درصد مواقع این پیک بار اتفاق نمیافته.نقل قول:
اما از نظر قانونی و حقوقی، این دست شرکتهایی مثل مخابرات رو باز میذاره تا جاهایی که متقاضی زیاده، همون پهنای باند رو بین تعداد بیشتری هم تقسیم کنن. چون اگه حتی ضریب اشتراک رو روی 1 به 15 یا 1 به 20 هم ببندن، در 80 - 90 درصد مواقع سرعت کاربرا زیر 8 کیلوبایت نمیآد کسی هم نمیتونه ادعای حقوقی کنه برای سرعت پایین. اما شما میبینی پینگ به شدت بالا میره. با این که متوسط سرعت دانلود خوبه، موقع مرور صفحههای وب حس ناخوشایندی داره و احساس میکنی یه جای کار گیر داره.
سلام کسی هست 128 محدود تهران داشته باشه سرعت روزانه و شبانشو بگه و این که خطش رو چند مگ بسته شده ؟
دوست عزیز این سفسطه ای هست که اپراتور با شما میکنه
نباید تو دامش بیفتید
این واژه هدیه اصلا اشتباهه
اینترنت 128، 10 تومنه
شما 30 تومن داری میدی
بابت اون 10 گیگ داری 20 تومن اضافه پول میدی
هیچیش هم هدیه نیست پولش رو کامل ازت گرفتن
حالا که کم کردن، باید هزینه رو هم کم کنن
نقل قول:
درباره این چیزی که شما بهش میگی سفسطه، تو یکی دو تا پست قبلیم توضیح دادم؛ دوست داشتی اونا رو بخون.نقل قول:
6 -7 سال پیش من از سپنتا سرویس 128 نامحدود داشتم قیمتش حدود ماهی 30 هزار تومن بود. یکی دو سال بعدش مخابرات هم سرویس 128 نامحدود گذاشت که حدود 10 هزار تومن بود. اما سپنتا همون سرویس نامحدودش رو به قیمت سابق میداد. تازه حجم هدیه و این جور چیزا هم نداشت. یعنی از اولش سرعت روی 15.5 تا 16 کیلوبایت در ثانیه ثابت بود.
علت اختلاف قیمت هم تفاوت در کیفیت سرویسها بود.
در راستای افزایش رضایتمندی کاربران عزیز و بهبود کیفیت اینترنت پرسرعت در تمامی ساعات شبانه روز، سیاست شبانه شرکت از تاریخ دهم آذر ماه 93 به شرح زیر تغییر خواهد نمود:
به ازای هر گیگابایت مصرف ترافیک از ساعت 2 بامداد تا 7 صبح، یک سوم میزان ترافیک مصرف شده از حساب کاربری سرویس شما کسر خواهد شد. بعنوان مثال اگر قبل از شروع ساعات مذکور، ترافیک باقیمانده شما 10 گیگابایت باشد و در این ساعات 3 گیگابایت مصرف نمایید، بعد از ساعت 7 صبح، ترافیک باقیمانده شما 9 گیگابایت خواهد بود.
من دیگه حرفی ندارم !!!!!!!!:n03:
خداخافظ دانلود شبانه
نفرین صبانت داره همه گیر میشه
اون زمان هیچکس گوش نکرد میگفتن فقط صبانت اینکار کرده
اره دوست عزیز همون موقع که ما داشتیم داد و بیداد میکردیم بعضی از بچه های همین تایپک پارس انلاین میگفتن تو الکی به خاطر خودت که صبانت هستی داری شلوغش میکنینقل قول:
حالا خدا گذاشت تو کاسشون
حالا هر چی دلتون میخواد برید اعتراض کنید ببینید فایده داره
من یقین دارم دیگه هیچ فایده نداره اگر همون اول جلوش گرفته میشد الان وضعیت این نبود
اینو کجا نوشته؟نقل قول:
این جوری که بدبخت میشیم.
به همشهری david ebi گفته بودند که این تصمیم برای گرفتن حق مشترک ها از شرکت هایی مثل شاتل (که 5 گیگ در ماه رایگان داره ) گرفته شدهنقل قول:
کم کم باید منتطر اجرا شدن این قانون توی شرکت های دیگه هم باشیم
:n21:
چی میگه بیچاره شدیم که :n29:
وات دِ فاز :n28:
من تازه ثبت نام کرده بودم و قراره شنبه سرویسم وصل بشه , با این خبر جدید تو ذوقم خورد :|
خوب دیگه مثل اینکه باید به فکر یه شزکت دیگه باشیم
الان حسرت اون شبایی رو میخورم که دانلود نکردم
هر چند خیلی هم زیاد نبوده
با این کار بیشترین ضرر رو به خودش میزنه چون خیلی از کاربرا مثل من از این شرکت میرن
دوست عزیز و دوستان عزیز طبق یکسری قضایا که سازمان تنظیم به شرکت ها ابلاغ کرده..همه شرکت ها برنامه تغییر تعرفه در دستور کارشون هست و در کنار اون دانلود نا محدود شبانه به تدریج در همه شرکت ها برداشته میشه..به هر شرکتی بخواید برید برید..ولی این موقتیه و بزودی شاهد عدم وجود دانلود نامحدود شبانه در همه شرکت ها خواهیم بود.نقل قول:
ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااا
تمام امیدمون همین دانلود شبانه هست.
آخه به کی بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
یعنی گوه تو قبر پدرش که روز اول این فکر به ذهنش رسید