سلام
سرویس های آرت هنوز ترافیک ۵ شبنه و جمعه اش مجانی هست یا برداشته شده این طرح؟
Printable View
سلام
سرویس های آرت هنوز ترافیک ۵ شبنه و جمعه اش مجانی هست یا برداشته شده این طرح؟
سال به سال، دریغ از پارسال.... تازه دیروز که با پشتیبانی صحبت میکردم میگفت سرویس اکو 2 مگابیت هم روی همین دو بسته شده و فرقی با سرویس های پایین تر نداره و تنها فرقش روی سرعت دانلود در ساعات رایگان و زمانی هست که دیگه شاتل نخواد به سرعت بالاتر از سرعت اسمی سرویس خدمات بده.نقل قول:
یعنی شما هنوزم که هنوزه به اینترنت پرسرعت امیدوارین؟؟
جالبه سرعت آپلود شما عالیه !نقل قول:
من دقیقا همین سرویس را با همین سرعت دانلود داشتم اما به خاطر سرعت آپلود پایین آن ( 15 کیلو بایت ) از شاتل بیرون اومدم...:n22:
سلام دوستان من میخواستم بیام تهران و اینترنت بگیرم . تو تهران اولین بارم هست. تو خوزستان مخابرات و پارس انلاین تجربه کردم . به نظرتون به چه شرکتی مراجعه کنم منطقه 6 هستم
من حدودا سرعتی در حد 60 تا 70 میخوام نامحدود . اگر هم که 120 باشه ولی محدود مثلا 2 گیگ اما سرعت شبش افت نداشته باشه همچنین مانند پارس انلاین نباشه که بگه اگر 5 روز بعد از اتمام سرویستون اون رو تمدید نکنید تخلیتون میکینیم(حدودا یک ماه فرصت بدن ).
من الان مخابرات خوزستانم که سرعتی دو برابر اونچیزی رو که باید میده . مثلا سرعت 128 در حد 30 تا 40 هست . نامحدود 13 هزار تومان بدون افت سرعت
مثلا پارس که بودم شبا افت داشت سرعتشم غیر واقعی بود مثلا 256 میگرقتی یه موقع زیاد بود یه موقع بود و ....
دوستان این ترافیک هدیه که برای تولد میدادن رو برداشتن ؟
من از 88 سرویس دارم تولدم میشد 3 گیگ میدادن تماس میگرفتن نظر سنجی میکردن
امسال خبری نشد
دیروز تولدم بود
اتفاقا دیروز زنگ زدن به من اول تولد رو تبریک گفتن بعد هم خانمه از کیفیت سرویس ها و اینا پرسید منم دیگه روم نشد بگم افتضاحه گفتم خوبه!بعدشم گفت تا شب سه گیگ رو واستون میریزیم و یه ساعت بعد دادن.حالا یه روز صبر کن اگه بهت زنگ نزدن خودت زنگ بزن یاداوری کن.نقل قول:
عجب!نقل قول:
از ماست که بر ماست!
من که تقریبا 1 ماه هم از تولدم گذشته بود و نداده بودن یه روز اون هفته زنگ زدم گفتم چی شد پس؟
اول که اپراتور اصلا خودش رو به رو نمیاره که باید بدن
بعد میگه باهاتون تماس میگیریم
نیم ساعت بعد یه زنه زنگ زد در مورد کیفیت سرویسها سوال پرسید و اینا
منم قشنگ هیکلش رو به رنگ قهوه ای در آوردم
چند بار هم گفتم من که میدونم این حرفای من با شما هیچ نتیجه ای نداره و ما از روز اول ا حالا این جوابا رو عین نوار ضبط شده از شما شاتلی ها شنیدیم
خلاصه دیگه بعد از نیم ساعت زنه گفت بله حق با شماست و ما 3 گیگ به شما هدیه میدیم و اینا...
شاتل رو خط فیبر نوری اینترنت میده؟؟
نخیر. بنده هم همین مشکل رو داشتم. خط اولی که برای رانژه معرفی کردم فیبرنوری بود که بعد از 10 روز گفتن نمیشه.نقل قول:
نقل قول:
منم هرجا ثبت نام کردم نمیشه حتی مخابرات ...میخوام خط جدید بخرم
شما چیکار کردی؟
یه خط دیگه داشتم که خوشبختانه مسی بود. ظاهرن شما هم چاره ای غیر از خرید خط جدید ندارید، چون در حال حاضر وایمکس اصلن از کیفیت خوبی برخوردار نیست. من حدود دو سال مبین نت یک مگابیت داشتم که سرعش در بازکردن صفحات در حد 256 کیلوبیت بود.نقل قول:
یه نکته هم مد نظر داشته باشید که در خرید خط جدید، مراقب باشید که خط تون PCM هم نباشه.
pcm چه نوع خطیه؟نقل قول:
فیبر نوریه؟
نقل قول:
ممنــــــــــــــونم دوست عزیز :n12:
در بعضی مناطق مخابراتی به دلیل کمبود خطوط آنالوگ (همون سیم مسی خودمون)، با نصب دستگاهی یک خط مسی رو تبدیل به چند خط میکنن که بدون هیچ مشکلی امکان ارتباط صوتی رو بدون توسعه امکانات سخت افزاری فراهم میکنه (از طریق دیجیتاله کردن اطلاعات آنالوگ)؛ ولی روی این خطوط امکان استفاده از اینترنت پرسرعت وجود نداره.نقل قول:
شاتل الان فقط اسمش شاتله كيفيتش Dial Up هم نيست!
شعارشون اينكه حفظ رتبه اول ساده نيست در حاليكه رتبه 1 پارس آنلاينه رتبه 2 هم آسياتكه...
حالا حفظ كجاش ساده نيستو ما نفهميديم!
اگه مافيا بازي نبود مطمئن باشيد اسياتك و نداگستر اول بودن !!!
تست در طول روز :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست شبانه :
سرعت آپلود و دانلود شبانه من یکیه !! جالب اینجاس من تازه رسیدم شمال فقط یک شب دانلود کردم اینطوری سرعت رو پایین آوردن فکر کنم 2-3 شب دانلود کنم کلا قطع میشه شبانه :دی
سرویس آرت 1
پینگ رو ببینید :|
این پینگ طبیعی نیستنقل قول:
یک بار بعد دیگه تست بگیر شاید اون لحظه قطعی و وصلی یا اختلالی پیش اومده
من آرت ٦ داشتم بدك نبود ، تقريبا ٢ سال
الان خواستم ١ مگ بگيرم كه ميشه ٢٠٠ تومن !!
سرعتش پايينه و قيمتش بسيار بالا .
آسيا تك بهتر از اينو ميده ١٨٠
اگه دوست داريد ذهنتان آرام باشد از شغل خود به عنوان "رئيس كل دنيا " استعفا دهيد ؛)
وين داير
مهم جایزه مصرف منصفانستنقل قول:
من آسیا رو بیشتر قبول دارم
سلام
من آرت1 دارم از شاتل سرعتم تا دوروز پیش همیشه روی 100بود
حالا دوروزه شده 40-50 مصرفم هم 21گیگ بوده تا الان
به شاتل میگم میگن 128باید 16 باشه 40 خیلی عالیه شما هم براتون اتفاق افتاده دوستان؟حالا دوروز دیگه یک ماهم تموم میشه نمیدونم.آرت را تمدید کنم یا نه؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
این همون جایزه مصرف منصفانستنقل قول:
درسته؟
دوستان شاتل مثله اینکه وضعش خوب شده که این تاپیک خلوته//////
سرعتش چطوره؟
حالا باید چیکار کنم مثله قبل بشه؟نقل قول:
یا باید سرویست رو ارتقا بدی یا دوباره باید تمدید کنی.یه زنگ بزن به پشتیبانی بهت میگن که مصرفت بالا بوده یا نه
به نظر من اگر میتونی مصرفت رو کنترل کنی و قیمت برات مهم نیست برو حجمی بخر که سرعتت بالاست.
ولی به نظر من 128 رو دیگه نظر از این شرکتا اطمینانی نیست
زنگ زدم نگفتن دانلودت زیاد بوده گفتن خیلی عالیه 50داری دان میکشی باید 16بکشی حالا اکو گرفتم بعدش که تموم شد باز 128نامحدود ببینم چجورهنقل قول:
ولی به نظر دارن تبلیغات دارن میکنن
خودشون هم میدونن
اوضاع کیفیت خطوط چطوره؟
پسرداییم اکو 128 داره سرعتش 140 تا میره
اون چون که محدوده سرعت بالاستنقل قول:
مهم سرعت شبانه است
سرعت شبانه هست؟
پینگ بالاستنقل قول:
البته با سرورهای دیگه هم امتحان کن
خط رو 572 بسته شده ظاهرا
چرا رو 572 هست؟
از اول اینجوری بوده؟
ساعت تست که مربوط به همین ساعات می باشد و ظاهرا شبانه نیستنقل قول:
یا دوستمون به جای آرت نوشتن اکو (در صورتی که این تست برای روزانه باشه)
من که فکر میکنم برای شبانه باشه
نقل قول:
نخیر دوست عزیز کلن سرعتم همینه بصورت شبانه روزی.:n02:......خط رو روی 572 بستن! :n21:
تست هم مال همون 2 ساعت قبل میباشد.
نامحدود هم نیست؟
پس واسه چی موندی تو شاتل