والا نمیدونم چرا برا من اینقدر سرعت افت داره فقط سایتای داخلی همیشه سرعت خودمو میدن ولی بقیه خیلی افت دارننقل قول:
Printable View
والا نمیدونم چرا برا من اینقدر سرعت افت داره فقط سایتای داخلی همیشه سرعت خودمو میدن ولی بقیه خیلی افت دارننقل قول:
نت خیلی مشکوکه سیترا مدام در حال قطع و وصل شدنه اگه ibs از کار بیفته خوب میشه
روح آدم شاد میشه با دیدن این تصویر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم:)))))))))))))))))))))))))))))))))))نقل قول:
واقعا نمیدونم چرا شما سرویس محدود گرفتید؟هر کی میاد مخابرات فقط بخاطر سرویسای نامحدودش است ولا غیر.اگه دنبال سرعت هستی میتونی از شاتل بگیری.نقل قول:
نه بابا با این ارور 908(که خیلی رو اعصابه) و تایم اوت بالای %70 واقعا به این میگن نت؟ قطعش کنن بهتره! اگه محدود بمونه که هیچ و اگه نامحدود با همین وضعیت داغون برگرده دیگه سرویس رو تمدید نمیکنم(تخلیه)! با خط ایرانسل بیام بهتره! نت رو خراب کردن (از 1 اردیبهشت)! اصلا نمیشه بازی انلاین بازی کرد:angry:نقل قول:
سلام دوستان.ی مدتی هست تقریبا 20 روز.پینگ ک میگیرم تایم اوت میده.برا شما هم اینطوره؟امروز پا نت بودم .یهو قطع شد .وصل که شدم دیدم با آی پی 5.221 که وصل میشم همش تایم اوت میده .انگار ب نت وصل نیس.دیس ک کردم با 2.185 وصل شدم مثل قبل تایم اوت میده ولی به نت وصل میشه مشکلی نداره 46.100 هم همینطور..نمیدونم چرا از ساعت 5 ب بعد 5.221 وصل میشم باش کار نمیده واسم صفحه پر تایم اوت میشه...خوب بود اصلا تایم اوت نمیداد ..نظری دارین بگین :n02:
بالاخره و بعد از کش و قوس های فراوان اینترنت مخابرات هم حجمی شد!!! واقعا نمیدونم چی بگم...تنها شرکتی که میشد واسه نامحدود روش حساب کرد همین مخابرات بود که گند زده شد بهش...آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا ما با ماهی ۲ گیگ چکار میتونیم کنیم؟؟ دوستان امیدی هست دوباره اینترنت نامحدودش برقرار شه؟؟؟
راستش من چند ساله از مخابرات اشتراک میگیرم بخاطر شبانش ولی الان شبانه هم داغون شده:n27:نقل قول:
کسی تا حالا زنگ زده پشتیبانی ببینه قضیه چیه؟
این شارژ اعصابمو خورد کرده امروز 1گیگ گرفتم زده 400مگش تو 5ساعت مصرف شده در حالی که اصلا اینقدر مصرف نکردم فقط چند تا صفحه باز کرده بودم:n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n 21::n21::n21::n21::n21::n21: