آره کلا تغییر نمیکهنقل قول:
الان 3 روزه آی پیم همینه :n09:
185.79.157.32
برم 5 دقیقه خاموشش بزارم ببینم فرجی میشه یا نه
Printable View
آره کلا تغییر نمیکهنقل قول:
الان 3 روزه آی پیم همینه :n09:
185.79.157.32
برم 5 دقیقه خاموشش بزارم ببینم فرجی میشه یا نه
خدا خیرت بده رفیق:n12:نقل قول:
عوض شد بالاخره :n02:
فکر کنم همون 5 دقیقه کار رو انجام داد
هر کاری که فکرش رو بکنی کردم تا این آی پی تغییر کنه اما نکرد
دقیقاً وقت خوبی تست گرفتم چون جزو ساعت رایگان شبانه است و ساعت پیک دانلودها
احتمال زیاد شما از افرادی هستید که اگر توی جاده ماشینتان پنچر بشود انتظار دارید همه ماشینهای دیگر در آن جاده هم پنچر بشوند:n02::n02:
کسی هم لازم نیست گول بخورد همه کسانیکه سرویس مخابرات با دانلود رایگان شبانه دارند لذت استفاده از دانلود رایگان شبانه را می برند
عقل سلیم هم حکم می کند که اگر بقول خودتان از سرویس افتضاح مخابرات ناراضی هستید تشریف ببرید سراغ یک سرویس دهنده دیگر که افتضاح نباشد
نقل قول:
دوستان تو بازی آنلاین تا 4-5 دقیقه همه چی خوبه
بعد یهو لگ میزنه و میپره بیرون
برای سرورهای خارج این مشکل چند وقتیه برای من وجود داره
پینگ رو چک میکنم تغییری نکرده فکر کنم اشکال از Packet loss باشه
شاید از طرف زیر ساخت دارن یه بلایی سر پروتکل udp میارن دوباره.قبلا هم اینطور شده بود علتش هم همین کرم هایی بود که روی udp میریختن.آخرش هم انقدر اعتراض کردن ملت تا درست شدنقل قول:
من که امروز یه ساعت آنلاین بازی میکردم مشکلی نبود.احتمال اون مسیر اینترنتی که شما دارید این تغییرات اعمال شده
سلامنقل قول:
مگه چیکار میکردی که ip پیت تغییر نمیکرد؟
من به جای اینکه مودم رو خاموش و روشن بکنم(حالا جدایی از اون 5 دقیقه همین خاموش و روشن کردن هم حدود 1.5 دقیقه زمان میبره) میرم داخل مودم تیکه گزینه WAN connection رو بر میدارم و submit اینجوری قطع میشه دوباره تیک رو میزنم و اینترنت وصل میشه اینجوری در هر بار ای پیم تغییر میکنه
این تقریبا سریعترین روشی هست که ای پی عوض میکنم هر دفعه این کار رو میکنم تا یه رنج خوب بهم بیافته
ولی یادمه یه زمانی کانکشنی بودم(بریج رو میگم) خیلی بد ای پی عوض میشد مثلا دیسکانکت و بعد کانکت میزدم بیشتر مواقع عوض نمیشد برا خودم خیلی عجیب بود ولی الان شکرخدا این مشکل رو ندارم بریج هم ندارم ببینم اون مشکل هنوز هست یا نه
تمام کارا از جمله همین خاموش روشن کردن مودمنقل قول:
منتها فرصت بهش نمیدادم
در جا روشنش میکردم مجدد
احتمالا مشکل همین بوده
چون الان که با قطع و وصل کردن pppoe هم به مدت 5 دقیقه مشکل تغییر آی پی حل میشه
فک کنم اکثر افراد این تاپیک با مخابرات مشکل دارند و تعداد کسانی که راضین ازش خیلی کمتر از ناراضی ها باشه !!!!نقل قول:
احتمال زیاد شما از افرادی هستید که اگر توی جاده ماشینتان پنچر بشود انتظار دارید همه ماشینهای دیگر در آن جاده هم پنچر بشوند
مث اینکه خودتون هم قبول دارید مخابرات فقط به درد دانلود شبانه رایگان میخورهنقل قول:
کسی هم لازم نیست گول بخورد همه کسانیکه سرویس مخابرات با دانلود رایگان شبانه دارند لذت استفاده از دانلود رایگان شبانه را می برند
من هم گفتم تو 2 تا پست قبلیم که تنها مزیت مخابرات شبانه رایگانش هست. همین و بس.
اینش به خودم مربوطه که برم یا نرم ولی فقط برای اثبات افقتضاح بودن یک شرکت همین بس که شما و پشتیبانی های دیگه راحت به مشترک میگین برن و این یعنی انقد دزدی کرده مخابران و انقد مشترک داره که از دست دادن تعداد معدودی مشترک براش مهم نباشه در صورتی که اکثر شرکت های دیگه خیلی سعی میکنند مشترکشون رو نگه دارند.نقل قول:
عقل سلیم هم حکم می کند که اگر بقول خودتان از سرویس افتضاح مخابرات ناراضی هستید تشریف ببرید سراغ یک سرویس دهنده دیگر که افتضاح نباشد
منم با سرور های داخیلی خیلی خوبه خارجی تست نگرفتم بگم خوبه یا نهنقل قول:
فقط با بعضی سایت ها مشکل داره که مجبور میشم چند بار بزنم لود شه تا لود کنه پیج رو
اکثر افراد؟؟!! این صفت "اکثر افراد" را از کجا آوردید؟؟ تمام کسانیکه در این تاپیک مطلب نوشته اند(چه مثبت و چه منفی) به 1000 نفر هم نمی رسند ، این حداکثر 1000 نفر چند درصد مشترکین مخابرات می شوند؟؟ برای مخابراتی با بیش از 250،000 هزار کاربر شما چطور به صفت "اکثر افراد" رسیدید؟؟نقل قول:
مخابرات فقط یکی از مزایایش دانلود رایگان شبانه اس ، چیزیکه خیلی از شرکتهای دیگر PAP حداقل در اصفهان ندارند ، اگر شما متوجه یکی بودن پهنای باند روزانه و شبانه مخابرات و عدم وجود محدودیت در سرعت چه در شب و چه در روز نمی شوید تقصیر مخابرات نیستنقل قول:
مسلماً قرار نیست ما اینجا بشینیم تا مرتب غرغرهای یکنفر را بشنویم یا به شعورمان توهین بشود، اگر شما با لفظ "شما و پشتیبانی های دیگه راحت به مشترک میگین برن" برخورد میکنید دو حالت بیشتر ندارد حالت اول فکر می کنید کسانیکه اینجا هستند یا پشتیبان مخابرات هستند یا سرویسشان بد است و وضعیتشان مثل شماست ، حالت دوم این است که سرویستان خوب است ولی دوست دارید بگویید نیستنقل قول:
در هر صورت عقل سلیم می گوید که پول نباید بابت چیز بد داد ، هیچکسی دوباره به رستورانی که غذای بد یا سرد برایش سرو کرده است برنمی گردد.