آشنا بگردید پیدا می کنید در دوست و فامیل
این دوره گذشته که بگی من آشن ا استفاده نمی کنم و مثل مرد میرم خدمت و ازین حرف ها. 2 سال دیگه به حرف من میرسید.حق کسیو که نمیخوایید بخورید. اگر میتونید بد نیست به فکرش باشید.
دوره آموزشی برای همه سربازها یکسانه و چیزهایی مثل راننده و آشپز و ازین دست رو معمولا به آموزشی ها که دو ماه دیگه دارن میرن از اون پادگان نمیدن و به سربازها میسپرن.
همیشه راننده شدن هم خوب نیست. اما اگر دیدید وقتی بعد آموزشی در یگان افتادید و جوری بود که میشد راننده شد برای دور زدن رژه و رزم و ارین چیزها میتونید راننده بشید تا از تو مخی های داخل صف و نظامش رهایی پیدا کنید.
یک نکته هم به شما بگم اینکه در سربازی قبول کردن مسولیت داستان های خودش رو هم داره . یعنی ممکنه خیلی مواقع به سود شما باشه اما در مواردی هم همش بشه دردسر و از اینکه مثلا راننده بودید پشیمون بشید.
در کل بسته به قسمت و زرنگی خودتون داره که بتونید ازین پست ها بگیرید. چیزهایی مثل آشپزخونه و راننده و منشی رو باید پیگیر باشید تا بتونید بهش برسید. بخشیش هم بخت و اقباله دیگه.
در ضمن این هم یادتون باشه پست های راحت و ازین دست هم به درجه های بالاتر میدن تا پایین تر. دیگه بسته به توانایی های شما داره و ...
در کل در آموزشی و خدمت کسیو نمیخورن و اصلا فکر نکیند خبری هست. 4 تا بیگاری و تهدید و ازین مسایل هست تا شما به شرایط مثلا سخت هم عادت کنید.
نترسید و اگر در شهر دیگه ای افتادید فکر کنید اومدید اردو و دوره ایه که باید بگذره. با شرایط خودتونو یکی کنید.
دنبال کل کل و دعوا نباشید و فقط بگذرونید.
در ضمن تهران هم کلی پادگان داره که امکان افتادنش درش خیلی دور از انتظار نیست.
درباره تغییر محل سربازی هم امکان نداره اصلا. وقتی ارتش باشید باید در ارتش خدمت رو تمام کنید . البته مگر اینکه شرایط خاص داشته باشید. مثل اینکه شما ازدواج کرده باشید و در نیروی دریایی افتاده باشید. حالا باید در محل زندگی خودتون خدمت رو بگذرونید. این قانونه. اما اگر محل سکونت شما نیروی دریایی نداشت میتونید مثلا به انتظامی و سپااه تغییر بدید .