من تهرانمنقل قول:
مازندران یعنی چی فرق نداره ؟
من برای نوشهر هم سرویس میخواهم بگیرم اطلاعی دارین شما میشه اونجا گرفت یا نه ؟ سرعتش چه جوری هستش
Printable View
من تهرانمنقل قول:
مازندران یعنی چی فرق نداره ؟
من برای نوشهر هم سرویس میخواهم بگیرم اطلاعی دارین شما میشه اونجا گرفت یا نه ؟ سرعتش چه جوری هستش
مازندران که تو سرویس هاش فرقی تو سرعت نمیزاره سرویس 128 چه با محدود چه با نامحدود با 2 مگ فرقی هم ندارن.فقط اگه تو مازندران میخوای بگیری همون 128 رو بگیر زیاد هزینه نکن ضرر میکنی.نقل قول:
تازه مخابرات اعلام کرده محدودیت 128 لغو شد
زرگولاتوری محدودیت سرعت 128 كیلوبیت برثانیه را برداشته شد
مدیرعامل شركت مخابرات ایران از محدودیت سرعت اینترنت انتقاد كرد و گفت: در مصوبه جدید سازمان تنظیم مقررات كه بر اساس آن ارایه خدمات باید بصورت حجمی انجام شود، بصورت تلویحی محدودیت سرعت 128 كیلوبیت برثانیه برداشته شده است و افراد اگر بخواهند، می توانند از ظرفیت های بالا استفاده كنند.
پوررنجبردر مورد كندی سرعت اینترنت گفت: چالش كندی سرعت اینترنت در مخابرات نیست و در جای دیگری است.
وی افزود:مخابرات واردكننده پهنای باند نیست، ما خریدار پهنای باندهستیم،انحصار پهنای باند در اختیار یك شركت (شركت ارتباطات زیر ساخت) است.
سرعت واقعا افتضاحه تا حال سابقه نداشته واسم اینجوری بشه.(اکو 128)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اطلاعاتی از نوشهر هم دارین که به چه صورت هستشنقل قول:
باید یک روز کاری برم اونجا که خیلی برام سخته رفتنش
اصلا نمیتونم یک روز بیام شمال و اینترنت نداشته باشم :n02:
فقط برای 1 روز؟نقل قول:
تو کل مازندران سرویس های نا محدود با سرعت سرویس های محدود یکیه
من یک ماه هست سرویس ART1 گرفتم از شاتل. اولاش خوب بود با سرعت 100 دانلود می کردم . االان شده 16!!!:n28:
تو این یک ماه 25 گیگ دانلود کردم...چقدر طول میگشه مثل قبلش بشه؟
هر موقع که سرویس تموم بشه یا تغییر سرویس بدید .نقل قول:
پس یعنی شاتل جایزه مصرف منصفانش 25 گیگه؟نقل قول:
دوست من شاتل داره 256 روزا میگفت تا 400 میره شبا تا 70 ، البته مازندران.
فکر کنم بهترین سرعت رو مخابرات مازندران میده، فرقی بین سرویس هاش نیست.
سلام دو سه شبه سرعت شبانه رسیده به 10 کیلو بایت یک ماه هم بیشتر نیست که از اشتراکم می گذره 3یا چهار گیگ هم بیشتر دانلود نداشتم ...ایا محدود شدم.............
سلام
دوستان داستان این سرویسهای نامحدود چیه که حداقل سرعت واسش تعیین شده؟
مثلن واسه سرویس ART1 حداقل مصرف ماهانه 9 گیگ هست ، این یعنی اگه دانلود از 9 گیگ تجاوز کنه سرعت اینترنت کم میشه؟ اگه کم میشه این کم شدن چقدی هست؟
سرعت دانلود 128 نا محدود همون 2مگ دانلودی هست که برای محدود در نظر گرفته میشه یا کمتر؟
up...........
up......:n02:
هیچکس دیگع نمونده تو شاتل؟:n26:
بله دوست عزیز یعنی اگه از اون مقدار تجاوز کنه شما مخدود و سرعت نت شما به زیر5 میرسه که حتی همین صفه هم یا باز نمیشه یا اگر شانس با شما یار باشه با دهن.........30 باز میشهنقل قول:
ممنوننقل قول:
من 3 بار زنگ زدم به بخش فروش شاتل این قضیه محدودیت 9 گیگ رو سوال کردم ، بار اول یه خانمی گفت بعد از 9 گیگ احتمال این هست که سرعت کم بشه ولی بسته به شرایط اون زمان اینترنت داره ، یعنی به میزان دانلود افراد و وصل بود مشترکین به نت و حتی گفت اگه دانلودت بیش از حد مجاز باشه یک بار اخطار میدیم و اگه باز دانلودت زیاد باشه سرویست قطع میشه
بار دوم که زنگ زدم گویا به نمایندگیها وصل شد و از اینشون پرسیدم که گفت نه هیچ چیزی نمیشه و هیچ محدودیت از قبیل قطع شدن و کم شدن سرعت نداری ، بار سوم هم که زنگ زدم باز گفتن که هیچ محدودیتی پیش نمیاد و سرعت مثه قبل هست واستون
کلن من الان نمیدونم حرف کدومشون رو باید باور کنم :دی
شما هم که میگید محدودیت پیش میاد ، پس حتمن محدودیت پیش میاد
دیروز درخواست تغییر سرویس دادم حالا ببینیم چی میشه
شاتل که دیگه اصلا سایتهای https رو باز نمیکنه بجز سایت بانکهای ایرانی. فقط http باز میکنه. تمام سرویسهای چت آنلاینش هم قطعه مثل google talk,viber,skype,oovoo و .... من نمیدوونم واقعا اینترنت اینجوری دیگه چه فایده ای داره. الان 5 ساله مشترک اینترنت هستم تابحال اینترنت محدود شده به این شکل ندیده بودم.گویا مقصر هم شرکت مخابرات هست که اینترنت اصلی رو محدود کرده. امسال قراردادم تموم بشه احتمالا میرم روی یه شرکت دیگه.:n22:
فکر نمیکنم شاتل اینجوری کرده باشهنقل قول:
از کسای دیگه هم که از شرکتای دیگه دارن پرسیدی؟
ولی تو سایت خودش زده از این قوانین پیروی میشهنقل قول:
درسته؟
دوستان چرا با شاتل خیلی از لینک های دانلود از کار افتاده شاید از 10 تا 2 تا باشن که کار کنن ولی با 1 نت دیگه خلیی راحت دانلود میشه؟
از وقتی که یادمه شاتل این جوری بود!نقل قول:
آخر لینک دانلودت یه ? (علامت سوال) اضافه کن ببین چی میشه.
هنوز رایگانش تا 8 صبح هست؟
طبق گفته ی خودشون و سایتشون:نقل قول:
بنابر سیاست های تشویقی شرکت شاتل، ترافیک مصرف شده کاربران سرویس های اقتصادی ECO بین ساعت ۱ تا ۸ بامداد در تمامی روزهای هفته ، رایگان خواهد بود
دوستان شما هم مشکل ترافیک مصرفی دارید؟
دزد بودن شاتل برای من ثابت شده دیگه
من سرعتم محدود شده به زور چندا صفحه با سرعت 8 کیلوبایت باز میکنم
بعد ترافیک مصرفیم رو نوشته 560 مگابایت!!!!
یعنی با این سرعت باید به مدت 19 ساعت دانلود کرده باشم!!!!!! که نکردم اصلا
به پشتیبانیشون زنگ بزن و سروصدا کن.اگر نشد شکایت کن درستش میکنن شرکت آسیاتک هم همین کار رو کرد کاربراش اعتراض کرد درست شد
معلوم نیست ، من امروز یه نگاه به ترافیکم انداختم و دیدم 28 مگ مونده از حجمم ، دو تا صفحه خیلی سبک باز کردم و بعد از چند لحظه دیدم حجمم تموم شد
نمیدونم شاید من اشتباه میکنم
به کجا شکایت کنم؟ هر باز زنگ میزنم قبول نی کنن.هی میگن دیو متر نصب کن از این حرفا منم حوصلشو ندارم...نقل قول:
آپلود من روزی 300 مگ شده. من اصلا آپلود ندارم
سازمان رادیویی شکایت کن
باسلام خدمت دوستان
من میخوام مودم رو عوض کنم
اولا که این مودم که الان دارم مدل زایکسل معمولیه(یه پورت لن فقط داره)
بعد اگه بخوام مدل جدید بگیرم (تی پی لینک دی لینک و... )مشکلی پیش نمیاد؟ یهنی مثلا ساپورت نکنه و... یا اینکه حتما زایکسل باید باشه؟
دوما باید اینو به خود شاتل اطلاع بدم چون شنیدم مک آدرس (یا یه همچین چیزی) از مودم رو ثبت میکنن اگه مودم عوض بشه کار نمیکنه درسته؟
کلا اگه بخوام مودم رو عوض کتم چیکار باید بکنم؟ باتشکر
خب یه بار دییو متر نصب کن ، اینکه میگی آپلود نداری شاید خودت خبر ندارینقل قول:
یه موقعهایی آنتی ف ی ل ت رایی مثله فریگیت خودشون آپلود میکنن واسه خودشون که معلوم هم نیست چی داره آپ میشه (حالا مشکل امنیتی پیش نیاد خوبه)
حتماً دییو متر نصب کن
سلامنقل قول:
اخرین باری که از پشتیبانی سوال کردم جواب این بود:
اون حداقل 9 گیگ که توی سایت گذاشته شده برای اینه که وقتی شما سرویس ART1 که 128 هستش رو می گیری و باید روی 16کیلوبایت دانلود داشته باشی در ابتدا سرعت دانلودت بین 80-90 کیلوبایته و تا زمانی که اون حداقل میزان تبادل ترافیکی رو که برای هر سرویس تو سایتشون نوشتن رد نکنی سرعت همون مقدار می مونه.
در اصل اون حداقل تبادل ترافیک برای اینه که ما بدونیم و از اگه می خوایم به اصطلاح خودشون از طرح تشویقیشون همیشه استفاده کنیم مصرف رو کنترل کنیم.
نقل قول:به نظرم با این تفاسیر بهتره شما یه دیومتر نصب کنی. احتمالا یه چیزی داری که داره آپلود می کنه و خبر نداری. معمولا آپلود الکی ماله ویروسی بودن سیستم هم میتونه باشهنقل قول:
اگه چنتا سیستم داری و مودمت زاکسله تو سایت شاتل یه نرم افزار جدید گذاشتن STG ترافیک کل مودمو بهت نشون میده .
نقل قول:
سـراسـریه
آره مشکل سراسری هست / من هم شاتل دارم هم داتک ..... داتک که بدتر هم هست اما کلا داخل کشور مشکل دارهنقل قول:
سلامسرعت ECO512 حدوداً چقدره؟
اگر امکانش هست یک تست سرعت هم قرار بدید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ممنون
شاتل - اکو 128 - اصفهان
شاتل یه مدت اکو 128 رو 4 میبست الان چطور 512 روی 2 مگ ست شده ؟نقل قول: