والا من خودم قبلا از همین تستر ها از همین جاها خریدم دیدم توشون چی بوده ! میگم که شما گول نخوری ! اگه نه به من چه اصلا برو 100 تا بخر !نقل قول:
Printable View
والا من خودم قبلا از همین تستر ها از همین جاها خریدم دیدم توشون چی بوده ! میگم که شما گول نخوری ! اگه نه به من چه اصلا برو 100 تا بخر !نقل قول:
رسید دستممیام رویومیزارم تا دوستان بیش از این گمراه نشن. یا حق.نقل قول:
ممنوننقل قول:
چهارفصله ؟؟؟
من این رو نتونستم تو نت قیمت دقیقشو پیدا کنم
حدود قیمتش چند هست ؟؟؟
ملایم و تلخ هست پس میتونه چهارفصل باشهنقل قول:
حدود 200 تومن
:n01:
وقتی یه چیزیو زیادی ارزون بهت قیمت بدن مشکوکه آخه عطر 300تومنیو چطور 150 قیمت دادن بهت ؟نقل قول:
اینجا کسی Dirty English داره ؟ میگن خیلی پخشش پایینه درسته ؟
دوستان کسی Creation داره؟
با سلام و تشکر از دوستان که زحمت این بحث رو میکشن.من با توجه به بودجم به چند مورد اشاره میکنم. دوستان لطفا راهنمایی کنند.Bvlgari aqva Pour HommeAzzaro Pour HommeDavidoff Cool WaterLalique Encre NoireLalique Encre Noire sportMont Blanc LegendVersace pour HommePaco Rabanne 1 Millionدوستان ماندگاری بالا خیلی برام مهمه. حداقل 5 ساعت ماندگاری داشته باشه. خوشبو(جذاب) ، ماندگار ، ملایم ( تند نباشه سردرد میگیرم)،چهارفصل(پول ندارم چندتا بخرم)
سلامنقل قول:
برای چه فصلی؟ ببینید ماندگاری بالا معمولا در مورد عطرهایی هست که بیشتر به گرم نزدیک هستند و نه خنک!
البته عطرهای خنک ماندگار هم داریم که رنج قیمتی خیلی بالایی دارند
اما در لیست شما از لحاظ جذابیت و ماندگاری بالا قطعا 1میلیون مقام اول رو داره منتهی بوش ملایم نیست و میتونه واسه بعضی ها تند هم باشه! کلا عطر گرمی محسوب میشه و نه خنک
مورد دوم هم مونت بلنک لجند هست که اینهم به شدت ماندگاری بالایی داره ولی این هم ملایم نیست مگر اینکه شیشه آبی رنگش (ادیشن جدیدتر هست) رو بگیرید که ملایم تر از شیشه مشکی هست اما ماندگاری کمتری داره ولی باز در مجموع از لحاظ ماندگاری خوبه
آزارو پورهوم منظورتون همون شیشه زرد رنگشه؟ بوی کلاسیکی داره بنظر من بیشتر مناسب اقایون میانسال هست تا جوانان در واقع اسپرت نیست! این هم عطر گرمی هستش و برای شخص من خاطره انگیز ...ماندگاریش خوبه اما نه در حد 1میلیون
کول واتر دایدووف عطر خنک و ملایمی هست رایحه خطی داره برای مصرف روزانه خوبه در بین عطرهای خنک ماندگاری عالی نداره اما ماندگاریش کم هم نیست ولی در حد 5 ساعت نباید ازش انتظار داشته باشید...
لالیک نویر هم عطر گرمی محسوب میشه خیلی هم زیاد و تکراری شده و وقتی در مقام مقایسه با 1میلیون و ازارو پورهوم بخواید حساب کنید من کلا به حسابش نمیارم :دی
اکوا بولگاری و ورساچه ای که اشاره کردید هردو رایحه خنکی دارند اما ورساچه از لحاظ ماندگاری ضعیف هست...
در مجموع در لیست شما
اگر عطر گرم مدنظرتون هست اولویت اینطوره:
1- وان میلیون
2- ازارو پور هوم
3- لالیک
اگر عطر خنک مدنظرتونه:
1- مونت بلنک لجند
2- کوول واتر
3- اکوا بولگاری
4- ورساچه
نکته ای که هست اینا نظر شخصی من هست عطر سلیقه ای هست و در نهایت انتخاب با شما
موفق باشید:n16:
مرسی از پاسخ شمانقل قول:
پس انتخاب من محدود شد به وان میلیون و مونت بلانک.
سوال اول : میگن 2 تاشو میشه 4 فصل استفاده کرد. درسته؟
سوال دوم : فقط مسئله پخش بو میمونه. حقیقتش دوس دارم پخش بو ملایم باشه . خیلی تند و آزاردهنده نباشه. 1 بار 1 عطری زده بودم پخش بوش خیلی زیاد بود.سوار تاکسی شدم . یکی شروع کرد سرفه و عطسه کردن. انقد اذیت شد مجبور شدم پباده شم.
سوال سوم : واسه استفاده روزانه (هر از گاهی نه همیشه) میشه رو وان میلیون حساب کرد ؟ آخه تو سایتا زده واسه مراسم و مهمونی خوبه؟