لينكش خرابهنقل قول:
Printable View
لينكش خرابهنقل قول:
اقا یکی به من کمک کنه
نمیدونم چرا ولی الان 2-3 روزه بازیم یکی در میون فریز داره یعنی هی تیک تیک میزنه نمی دونم چرا گرافیمک رادونه و 4 برابر سیستم مورد نیاز بازی رو هم دارم حتی وقتی کیفیت رو کم هم می کنم باز هم مشکل داره
یکی کمکم کنه لطفا چیکار کنم؟؟؟؟
دوستان یک سوال مبتدی
اخه من زیاد پس بازی نکردم
این رنگی که جلوی نام بازیکنان میزنن
قرمز
سبز
نارنجی
آبی
بنفش
کدوم از این ها نشون دهنده بازیکن آماده هس
اگه کسی معنی همه رنگ ها رو میدونه به ما هم بگه
سلام.
یکی لطف کنه برای این آپدیت آخر یه آپشن فایل ردیف بزاره.
نقل قول:
کسی نیست جواب بده?
قرمز یعنی آماده بنفش یعنی آخر بیخیالینقل قول:
دارم کار می کنم روش:46:نقل قول:
سلام.
آرمین جان چرا بعد زا هر آپدیت آپشن فایل از بین میره؟
چون من خودم کارهایی رو توی آپشن فایلم انجام دادم ولی وقتی این آپدیت اومد همش از بین رفت.
یعنی کنامی با خودش نمیگه یه بدبختی میاد با هزار زحمت یه عالمه وقت میزاره و یه عالمه تغییر میده و بعدش کنامی با یه آپشن فایل مسخره اونها رو از بین میبره!!
بله میره متاسفانه کاریشم نمیشه کرد.نقل قول:
راستی قراره DLC اصلاح بشه کونامی یه گندکاری کرده حالا مونده چه کار کنه استایل ضربه آزاد VILLA DIEGO و چند تا دیگه از بازیکنان تعریف نشده و ناقص هست کلا ظاهرا نواقص خیلی تابلویی داره این DLC اونایی که دانلود نکردن فعلا دست نگه دارن احتمالا دوباره DLC گذاشته بشه. واقعا که!
پ. ن.
امسال کونامی یا واقعا گیج شده و یا اینکه مخصوصا خودش رو زده به گیجی. واقعا تیم سازنده PES2010 داره سریال گندکاری هاش رو تکمیل و تکمیل تر می کنه. واقعا یکی از ضایع ترین سال های PES همین 2010 بود. به نظرم تیم سازنده از الان بهتره به فکر 2011 باشن و سعی کنن بازی رو درست بسازن و 2010 رو بیخیال بشن خیلی سنگین تر هستند. واقعا کم کم داره شورش در میاد.
نقل قول:
اگه منظورت فلش های بازیکناست ، در حالت قرمز (فلش به سمت بالا) در بهترین وضعیت قرار دارد (روحیه بالایی دارد)و کاملا بر عکس در حالت فلش به سمت پایین.ولی اگه منظورت رنگ کنار اسم بازیکنا (هنگام بازی ) هستش ، اون واسه وضعیت تیمهدر حالت قرمز تیم رو به جلو بازی میکنه و سعی در گل زدندر حالت عکس روبه عقب و سعی برای دفاع
DLC 1.05 هم اومد البته قرار نبود بیاد همون DLC4 هست ولی خوب اصلاح شده