سلام دوستان من یک لپ تاپ لازم دارم از برند ایسر تو رنج قیمت 450 تومان تا 600 تومان
سی پیو هم هرچی باشه بجز سلرون یعنی بالا تر از سلرون باشه
سلام دوستان من یک لپ تاپ لازم دارم از برند ایسر تو رنج قیمت 450 تومان تا 600 تومان
سی پیو هم هرچی باشه بجز سلرون یعنی بالا تر از سلرون باشه
سلام دوست جدید مننقل قول:
اولا وقتی گفتم جالبه منظورم اینه که اینا نمی دونستم و منظورم مسخره کردن شما نیست.
دوما اگر بهینه شدن چیپ گرافیکی برای بعضی آنتی ویروسها براتون خنده داره اینجا را مطالعه کنید:
خلاصش:کد:http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-Quadro-NVS-160M.11908.0.html
A short list of the applications which are certified for the NVS line can be [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (including MS Office, Exceed, Notes, McAffee, pcAnywhere, Bloomberg, Reuters, Tradestation)
همون چیپی هست که تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده شده.
بازم سلامنقل قول:
جواب مارم بدید ناراحت نشیم .:41:
بازم تشکر فروان:11:
سلام بر شما که شهرتان به ما نزدیکتر از تهران است.نقل قول:
ببخشید
در بحث Main نت بوک باید به عرضتان برسونم که بزرگترین تولید کننده مین لپ تاپ و کلاَ سازنده لپ تاپ شرکت تایوانی Hon Hai Precision است. اینجا را به دقت بخوانید:
همونطور که می بینید این شرکت برای شرکتهای مختلفی تولید داره و mac mini را بطور کامل خودش تولید میکنه.کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Foxconn
شرکت تایوانی دیگری که سهم زیادی از بازار مادر برد لپ تاپ داره Elite Group است که برای HP و DELL مادربرد میسازه!
تا اونجایی که من میدونم شرکتهای intel و DELL فقط مادربرد را طراحی می کنند و شرکتهای تایوانی آنها را بصورت OEM تولید می کنند(در چین).
فکر نکنم رابطه ای بین میزان فروش و زیان باشه! حداقلش اینه که ما تو درسامون همچین چیزی نخوندیم شاید جدیده!!! >> من جایی نگفتم که چون فروشش کم شده زیان ده است. این را در یک مقاله نیوز ویک که نشریه عصر ارتباط ترجمه کرده بود خوندم. در اونجا همچنین گفته بود سونی برای زنده ماندن در بحران اقتصادی مجبوره بسیاری از فناوریهاش را در اختیار شرکتهای تایوانی قرار بده تا اونها براش تولیدات را با قیمت کمتری تولید کنند. روزگاری کارخانه های سونی مانند پادگان نظامی مورد حفاظت بودند تا فناوری ساختشان سری بماند اما الآن ...
پایان غم انگیزی برای سونی و بسیاری از شرکتهای پیشرو ژاپنی مثل توشیبا، NEC، فوجیتسو و ... است.
در رابطه با گرافیک برای مهندسین عزیز مکانیک و عمران: برای نرم افزارهای شما Quadro NVS 160 حتی از Geforce G 105M هم پایینتره. بیخود خودتون را با اسم Quadro گول نزنید.
سلام خدمت دوستان عزیز
لطفا یه لپ تاپ تا سقف قیمت 1.300 معرفی کنید که ترجیحا 14.1 یا 13.3 اینچ و دارای کارت گرافیک قوی باشه
پیشاپیش از راهنمائی و کمکتون سپاس گزاری میکنم
acer 5738z=565000 tomanنقل قول:
نه سری latitude از هر لحاظ کیفیت بالا تری نسبت به vostro داره.استحکام و جنسش...ضد گرد و غبار بودنش....PORT های بیشتر...کیفیت صفحه نمایش سری latitude هم به مراتب بالاتره و LED هم هستنقل قول:
backlight کیبرد هم سری latitude داره که vostro نداره.
اگر چندان به بازی کردن اهمیت نمیدی و هدف اصلیت کار با نرم افزار های تخصصی هست .
latitude E6500 کاملا برای شما مناسبه
نوت بوک های 13 و 14 اینچی معمولا برای بازی نیستن و کارت گرافیک مخصوص بازی های سنگین رو ندارن.نقل قول:
در این رده شاید کارت گرافیک gf9300gs بهترین کارت گرافیک نصب شده بر نوت بوک های 13 باشه.
بهترین اون ها vostro 1320 هست که با توجه به امکاناتی که داره قیمت قابل قبولی هم داره
vostro 1320
cpu:t9550 2.66 6mb
ram 4gb
hdd 320++GB
gf9300gs
zigorat :1250T
دوستان من برای نرم افزارهای عمران مثل etaps, safe, sap , ... و دیدن فیلم و گاها بازی ( نه بازی خیلی حرفه ای نهایتا world of goo یا fifa ) یک لپ تاپ میخواستم . بودجه ام هم 1300 هست . اگر هم لپ تاپ زیبا باشه که چه بهتر !
یکی از دوستان HP HDX X16-1040 و دیگری HP PAVILION DV6-1215 رو پیشنهاد کرده . نظر شما چیه ؟ اگر شما هم مدل دیگه ای رو میدونید که با بودجه و انتظارات من سازگاری داشته باشه ممنون میشم معرفی کنید
فقط همین یک مدل رو سراغ دارین ؟نقل قول: