B Nazaninنقل قول:
از خود ورد خروجی گرفتم
ورد 2013
Printable View
B Nazaninنقل قول:
از خود ورد خروجی گرفتم
ورد 2013
سلام
من جدولی رو در word طراحی و مقادیر مورد نظرم رو داخلش قرار دادم اما متاسفانه امروز با تصحیح کل فایل word ام همه بخش ها منظم شد به جز اینکه دیدم که کادر جدول قسمتیش ناپدید شده است و با جابجا کردن ruler بالا table ثانیه ای درست و مجددا به حالت قبلیش بر می گرده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مشکل رو چه جوری می شه حل کرد؟
سلام .من یه متن انگلیسی رو تو ورد تایپ کردم که اعدادش فارسیه. چطوری این اعداد رو انگلیسی کنم؟
سلامنقل قول:
در تنظیمات به بخش Advanced بروید و تنظیمات Numeral را بر Context تنظیم کنید.
با سلام به دوستان عزیز
یه سری لغت زبان هست که معانی اون جلوی هر کلمه نوشته شده . مشابه عکسی که قرار دادم . x نمایانگر جای هر کلمه هست
راهی هست که بتونم کل صفحه رو انتخاب کنم و جوری مرتب کنم که کلمه انگلیسی منتهی اله سمت چپ نوشته بشه و معنی فارسی آن در جلوی کلمه و منتهی اله سمت راست قرار بگیره؟
از راهنمایی دوستانم سپاسگزارم
ایام به کام باد
یه جدول با تعداد 2 ستون و ردیف های دلخواه درست و اطلاعات رو وارد کنید.نقل قول:
هر ستون رو جداگانه انتخاب کرده و از قسمت Table tools > layout >alignment ، راست چین یا چپ چین رو تنظیم کنید.
حالا کل جدول رو انتخاب کرده و از بخش Table tools > table styles > Borders ، گزینه ی No Border رو انتخاب کنید
نقل قول:
راه حل خیلی ساده تر:
کلمات فارسی و انگلیسی رو تایپ کنید و بعد کلیدهای ترکیبی Shift و Enter رو بزنید.
فقط دقت کنید بین کلمات باید فاصله (space) باشه
سلام.یه سوال.ممنون میشم جواب بدین.
من افیس 2010دارم وبرا متنی که تایپ کردم یه سری نمودار از یه فایل pdfباید کات کنم وانتقال بدم به متنم ولی نمیدونم چه طوری .لطفا کمک کنید:n16:
سلام دوستان من
این قالب مقاله isi می خوام درستش کنم ولیهر کاری میکنم درست نمیشه
لطفا راهنمایی کنید ممنون
یه طرفش که درست میکنم بقیه اش بهم میریزه
سلام
مشکلی که من دارم شماره صفحات یه دفعه از جایی که page break شدن از سر گرفته می شوند این در حالی هست که در صفحات page break شده تنها Header اونها تیک Link to previous غیرفعال شده و برای footer اون صفحات تیک Link to previous فعال هست.
در عکس که می بینید صفحه 6 خاتمه پیدا کرده و صفحه بعدش که می بایست از 7 شروع بشه باز از یک شروع شده.
ممنون می شم راهنمایی بفرمایین