اقا من هارد لبتاپ ام فقط 40% ازش استفاده میشه د اخل تسک منیجر توی سنگین حالت مثل کپی و نصب بازی از 40 بیشتر استفاده نمیکنه میخوام از 100 درصد استفاده کنه تا سرعتش بیشتر بشه
Printable View
اقا من هارد لبتاپ ام فقط 40% ازش استفاده میشه د اخل تسک منیجر توی سنگین حالت مثل کپی و نصب بازی از 40 بیشتر استفاده نمیکنه میخوام از 100 درصد استفاده کنه تا سرعتش بیشتر بشه
حالا راهش فقط ریکاوریه دیگهنقل قول:
درسته ؟
راه ديگه اي بجزء ريكاوري نيست بنظرم .نقل قول:
اگه اهميت اطلاعات بالا هست بهتره ببريد كلينيكهاي تخصصي كه قيمت بالايي هم ميگيرن .
نه اونجوریم اطلاعاتش حیاتی نیسنقل قول:
حالا گذاشتمش واسه ریکاوری !!
سلام
من دوتا هارد دارم.یکی هارد سیگیت 1 ترا که روی اون دو تا ویندوز نصب کرده ام و فقط برای نصب ویندوز و برنامه ازش استفاده میکردم و هارد دومم وسترن 2 ترا هست که برای آرشیو و سایر فایلها استفاده میشه.
چند روز پیش من اخطار برنامه HD Control رو دیدم که هاردهام رو مانیتور میکنه.درصد سلامت هارد سیگیت ناگهان به %72 رسیده بود در حالیکه تا چند روز پیش و بعد از حدود 4-5 سال کارکرد،روی %99 بود.دیگر هاردم مشکلی نداره.
بعد از دیدن این وضعیت با hd tune up دیدم که دو اخطار زرد رنگ در قسمتهای current pending sector و reallocated sector count داده شده.اونموقع نتونستم hdd regenarator رو درست کرک کنم تا هارد رو اسکن و ریپیر کنه.
با dvd ویندوز،سیستم رو بوت کردم،دو پارتیشن روی سیگیت رو حذف کردم و دوباره به یک پارتیشن فرمتش کردم.اروری هم در هنگام پارتیشن بندی نداد.ویندوز جدید رو روی هارد وسترن ریختم و پس از نصب ویندوز،یکبار هارد سیگیت رو low level format کردم و سپس با mini tool patition wizard فرمتش کردم.
در آخر با hdd regenerator که بالاخره کرک شد،اسکن و تعمیر رو زدم.
نتیجه این شد که در گزارش hdd control سلامت هارد به %82 ارتقا یافت و در hd tune فقط اخطار current pending sector رفع شد و این وضعیت حال حاظر هارد هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم نتیجه اسکن hdd regenator و سکتورهای پیدا شده:
محتوای مخفی: نمایش
حالا سوالم اینهاست:
طبق نتایج،هاردم بدسکتور نداشته اما 27 تا دیلی داشته اونهم روی سکتور صفر.این فقط باعث تاخیر میشه یا مشکلات دیگه ای هم خواهد داشت؟
با وضعیت کنونی،آیا میتونم از هاردم دوباره برای نصب ویندوز و برنامه استفاده کنم؟
اون اخطار reallocated با روشی دیگه قابل رفع هست؟
سلام .نقل قول:
از اين هارد ديسك ميتوانيد براي نصب ويندوز و نرم افزارها و ذخيره اطلاعات غير مهم استفاده كنيد ، ولي پيشنهاد ميكنم اولين پارتيشن هارد ديسك حداقل 6 گيگ يا بيشتر حجم داشته باشد و بصورت Unallocated باقي بماند تا اطلاعاتي روي آن ذخيره نشود .
هیچگاه نمیتونید اخطار Reallocated Sector Count را از این قسمت بردارید مگر اینکه با تجهیزاتی خاص آدرس بدسکتوریها را از G-list به P-list منتقل و G-list را خالی و SMART هارد دیسک را ریسیت کنید (البته این یه حالت کلی هست و در هر هارد دیسکی و در هر تجهیزاتی ممکن هست روشهای مختلفی وجود داشته باشد) .
سلام دوستان.من دو هفته است که یه هارد western my passport 1 TB خریدم.ولی تو این مدت وقتی به usb3 وصل میکنم وسط انتقال دیتا هارد هنگ میکنه و not responding میده و سیستم هم قفل میکنه.البته همیشه اینجوری نیست. یه بار هم رو لپتاپ دوستم تست کردم هنگ کرد.به نظر شما خود هارد مشکل داره یا مثلا مشکل از کابلش هست؟
درود
هارد اکسترنال توشیبا از اولا این وارنینگ داشت فکر کنم حالا اسکن میزارم راهنمایی کنید خطری داره برای اظلاعاتم یا امکان داره الان قسمتی از اطلاعات چیزی شذه باشه
جدیدا هارد لپتاپهم به فنا رفته بود گفتم اینم بپرسم از اساتید اینچا
راهی داره درست بشه ب برنامه ای یا مثلا اون قسمت ها پارتیشن بگیرم استفاذه نشه جدا کنیم روشش راهنماییی کنید مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ارورها نرم افزاری قابل حل نیست اگر تعداد ارورها در حال افزایش هست حتما از اطلاعاتتون نسخه پشتیبان تهیه کنیدنقل قول:
درود
ممنون
دوستان تو پست های قبلی به یکی گفتن که مثلا فلان حجم پارتیشن کن بعد از اون پارتیشن استفاده نکن. الان برای من چنین راه حلی نمیشه؟ یعنی زیاد میشه؟ بد سکتوره ؟
لطف کنید چند ستون معنیش بفرمایید و اینکه کدوم ستون زیاد نشه ؟
اون ستون اخطار وصعیتش بهتره ؟
تو هارد گیم و موزیک و ... هست فکر نکنم اطلاعات خراب شده باشه چطور متوجه بشم ؟ کلا این اخطار ها یهو اطلاعات هارو به فنا میره یا کم کم هارد اطلاعات خراب میکنه؟
مرسی
بلخشید زیاد شد سوالا