چه اروری میده؟
یعنی بازی اجرا نمیشه؟
روی خود این نرم افزار یک لانچر داره...باید با اون اجرا بشه
Printable View
چه اروری میده؟
یعنی بازی اجرا نمیشه؟
روی خود این نرم افزار یک لانچر داره...باید با اون اجرا بشه
سلام بچه ها
من تو اون کلیسا که باید 3 تا چرخ دنده رنگی رو بچرخونیم گیر کردم ، ببینید اینجا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا یه عکس از نحوه قرار گیری چرخ ها بذارید .
قرمز : يك بار به سمت راستنقل قول:
سبز : سه بار به سمت راست
آبي : يك بار به سمت راست
تو این جا گیر کردم :
در قلعه رو خراب کردم ، اون کشیش سیاه پوش هارو هم کشتم حالا برای باز کردن این در نمی دونم چیکار باید بکنم .
اي بابا ديگه زشته آدم اينجا گير كنه! همون طبقه ي پايين يه قاب همين شكلي هستش كه بايد شمشيرشو اينجا بذاري يعني جابجا كن شمشيرا رو
آرم جان چرا اینقدر با بی حوصلگی جواب می دی ، خوب من ایکار رو می کنم اما باز نمیشه شمشیر رو میزاره رو در بعد که می زنم باز کنه شمشیر رو برش می داره ، الان 12 بار اینکار رو کردم 12 تا شمشیر دارم . یعنی هربار که اینکار رو می کنم یه شمشیر بهم اضافه میشه !
بالاخره ردش کردم . باید جای شمشیر طلائی رو با نقره ای عوض می کردم . آرم ممنونم از راهنمائیت . فقط الان 14 تا شمشیر دارم 10 تا نقره ای و 4 تا طلائی ، اگه به درد نمی خورند پاکشون کنم ؟
حالا رسیدم به اینجا نمی دونم چیکار باید بکنم :
تمام کشیش ها + لباس قرمز پوش رو کشتم اما اینجا نمی دونم باید کجا برم ، ته همیجا که عکسش رو گذاشتم یه اتاقه که توش چیزی نیست . برگشتم هم بازم درها بسته بودند .
سلام. اجازه... :20:
Ar@m عزیز کاملا درست گفته. باید جای شمشیرها عوض بشه؛ نقره ای تو قاب نقره ای و طلایی تو قاب طلایی. این که شما الان 12 تا شمشیر داری، فقط می تونه اشکال نرم افزاری بازی باشه. که البته عجیبه. تا حالا همچین موردی رو من یکی نه شنیدم و نه دیدم. احیانا شما از trainer استفاده نمی کنی؟نقل قول:
برید داخل اتاق کوچیکی که پایین وجود داره. به اشلی فرمان بدید تا روی یکی از پدال های بزرگ بایسته، خودتون هم برید روی اون یکی. بقیش فکر می کنم مشخصه... شمشیر ها رو هم حذف کنید.نقل قول:
:10:
:40::40::40::40::40:
مسئله بي حوصلگي نيست لذت يه بازي خوب وفتي كشف مي شه كه تا مي توني براي حل معماهاش به خودت تكيه كني البته شما بازيت مشكل داشت عذرت قابل قبوله ولي صد در صد داري از ترينر استفاده مي كني !نقل قول:
12 تا شمشير!!! به!
خیلی ممنون از پاسخ هاتون ، خیلی ممنون . نه ترینرش رو دنبالش یه بار گشتم اما پیدا نکردم . ببینم این شمشیر اضافه ها رو میشه فروخت ؟
این هم که میگید "لذت يه بازي خوب وفتي كشف مي شه كه تا مي توني براي حل معماهاش به خودت تكيه كني" کاملا درسته اما من مانیتورم رو تاریکترین حالت گذاشتم (به خاطر ضعیف بودم چشمام) ، این بازی هم نمی دونم چرا همش تو شب هست واسه همین وقتی دنبال چیزی بگردم یه کم اعصابم خورد بشه دیگه سر درد می گیرم :)
بازیم هم مشکل داره ، آخه ورژن فارسیه ، زیرنویس شده هست ، مثلا به جای Lion بعض موقع ها مکس پین میاد فقط تو فیلم های بازی همیشه خود Lion میاد ، یا لباس اشلی تو بازی سفیده و موهاش بسته هست اما تو فیلم هاش اشلی لباس قهوه ای داره و موهاش باز هست . بعضی موقع ها هم لیئون لباس پلیس میپوشه !
Snagilt 9 رو نصب کردم ، دکمه پرین اسکرین رو که می زنم از بازی میاد بیرون بعد عکس میگیره ، یعنی منظورم اینه نمی تونم راحت از بازی عکس بگیرم ، وگرنه از همه حالتش هاش عکس می زاشتم . همین عکس رو هم با بدبختی گرفتم .
خلاصه از راهنماییاتون خیلی ممنونم ، خیلی خوب کمک می کنید .
راستی میشه اصلحه های بازی رو عوض کرد ؟ مثل جی تی ای ؟
مال منم همینطوریه ، جای این پسر خوشگله توش کارل جانسون بود . همش هی گیر میکرد ، مال شرکت "نوین پندار" هم بود . روش بعضی از دیوارها هم نوشته بود "نوین پندار" . واقعا این شرکت های ایرانی هم شورش رو دراوردن ، یه بازی دوبله یا زیرنویس می کنن توش رو با عقده پر آرم خودشون میکنند .
من كه تا حالا يه دونشم نداشتم كه بفروشم تو مي توني امتحان كني!نقل قول:
خیلی ممنون از پاسخ هاتون ، خیلی ممنون . نه ترینرش رو دنبالش یه بار گشتم اما پیدا نکردم . ببینم این شمشیر اضافه ها رو میشه فروخت ؟
تقريبا تمام بازي توي يه فضاي تاريك و كم نوره بهتره يه فكري به حالش بكني فكر كنم با نرم افزارهاي تنظيم مانيتور خيلي كارت راحتتر بشه بدون كم كردن نور اون حالت ضرباندار از مانيتور گرفته مي شهنقل قول:
این هم که میگید "لذت يه بازي خوب وفتي كشف مي شه كه تا مي توني براي حل معماهاش به خودت تكيه كني" کاملا درسته اما من مانیتورم رو تاریکترین حالت گذاشتم (به خاطر ضعیف بودم چشمام) ، این بازی هم نمی دونم چرا همش تو شب هست واسه همین وقتی دنبال چیزی بگردم یه کم اعصابم خورد بشه دیگه سر درد می گیرم :)
مثل جي تي اي يعني چي؟نقل قول:
راستی میشه اصلحه های بازی رو عوض کرد ؟ مثل جی تی ای ؟
يعني منظورت اينه همين بلايي كه سر لئون و مكس پين اومده (!) سر اسلحه هاشون بياد؟ نفهميدم!
آره بابا خاك بر سرشون!نقل قول:
مال منم همینطوریه ، جای این پسر خوشگله توش کارل جانسون بود . همش هی گیر میکرد ، مال شرکت "نوین پندار" هم بود . روش بعضی از دیوارها هم نوشته بود "نوین پندار" . واقعا این شرکت های ایرانی هم شورش رو دراوردن ، یه بازی دوبله یا زیرنویس می کنن توش رو با عقده پر آرم خودشون میکنند .
سلامنقل قول:
من مظورشون رو فهمیدم چون خودم تو جی تی ای زیاد اسلحه عوض می کنم .
منظورشون اینه که یه اسلحه که یه نفر با یه برنامه ساخته رو دانلود کنیم بعد با یه اسلحه دیگه عوضش کنیم .
مثلاً یه ماشین کانز که تو کانتر هست دانلود کنیم بریزیم تو اویل 4 به جای شات گان .
مثل ماشینای جی تی ای که با زنرا مدلر می سازن و ما جایگزین می کنیم .
خودم در این باره نه چیزی شنیدم و نه خوندم و نه دیدم .
نمیدونم دیگه بقیّه مثل آرام جان دیدن یا نه !
خدا نگهدار تا 10 سال دیگه !
منظورت از کارل جانسون همون شخصیت سان آندریاسه دیگه ؟نقل قول:
---------
راستی من پدرخوانده فارسی محصول شرکت دارینوس رو که می خواستم نصب کنم ، در موقع کپی کردن فایلها روی سیستم و نصب کردن ، یکسری از محصولاتش رو نشون می داد ، بین اینها چندتا محصول بود به نام "مدساز" که برای بازی های : مدال افتخار ، جنگ جهانی 1-2-3 ، مکس پین و رزیدنت اویل 3-4 بودن . نمی دونم مدساز چیه اما واسه جی تی ای وقتی میگیم مد یعنی یکسری فایل و مکمل اضافه برای تغییر دادن جی تی ای ، حالا اگه منظور از این مدساز همون مد باشه ، خب یهنی با اون برنامه میشه تو اصلحه ها و لباس ها تغییر ایجاد کرد ، مثلا همین نوین پندار که "سرور همتون" میکن رو دیوار بازی نوشته بود "نوین پندار" پس حتما میشه تو اصلحه ها هم تغییر داد .
البته من که هنوز چیز زیادی از این بازی نمی دونم اما خب گفتم شاید کسی دنبالش بره :)
با سلام خدمت دوستان
من اخیرا این بازی رو خریدم حدود 2 سال قبل روی ps2 بازی رو تموم کردم اما با pc مشکل دارم
1. مشکل اول من توی کنترل بازی هست که فقط با صفحه کلید امکان پذیره
2. ومشکل دوم با گرافیک بازی هست که از مدل ps2 بسیار پایین تره
اگه راه حل ویا patch برای برطرف شدن این مشکلات دارین حتما بگذارید.
باتشکر
برای کنترل با ماوس یک فایل اومده بود که چند صفحه قبل گذاشتم
گرافیک بد بازی هم بخاطر پورت بد این بازیه...
من هم نمیدونم چرا اینقدر تفاوت گرافیکی بین نسخه pc و ps2 هست!
این بازی چند مرحله داره ؟
من الان رسیدم به اونجا که "اشلی رو می برن تو یه معدن و سالادز هیولا میشه ، اونم کشتم . اشلی رو زندانی می کنن و برای باز کردنش نیاز به یه چیپی داره که به بدن یه مومیایی خاردار وصله ، چیپ رو گرفتم و اشلی رو آزاد کردم"
خدا کنه تازه وسطاش باشه !
راستی کسی تو اینجا مجله دوست نوجوان می خره ؟
خب مي شه گفت سه چهارم بازي رو رفتينقل قول:
سلام دوستان من يك سوال داشتم
من بازي رو نمي تونم 100درصد كامل كنم
حتي باز ي رو با 2ساعت و نيم تمام كردم تمام جواهرات رو جمع كردم معموريتهاي ابي رو تمام كردم با كماندوها 5 ستاره شدم ولي درصد پاياني بازي هميشه رويه 30 يا بالا يا پايين تر بوده اگه كمك كنيد ممنون .
1- با گیم پد هم امکان پذیره که با گیم پد از نظر من از همه راحت تره .نقل قول:
2- گرافیک این بازی کجاش از ps2 بد تره ؟نقل قول:
من که اصلاً از گرافیک ps2 خوشم نیومد بازی تار بود ولی اینجا (pc) مشکل تاری رفته شما دقّت کنی متوجّه می شی .
یکی از راه های فهمیدن این مسئله اینه که وقتی یه تیری رو از رو زمین بر می داری و میاد که بردارم یا نه اونجا خیلی خوب کیفیّت رو میشه مقایسه کرد و دید که در ps2 کیفیّّتش پایینه .
راستی Resident Evil 4 برای psp نیست ؟
من که خیلی دنبالشم یا حتّی یه اویل شبیه اویل 4 ؟
تو پی اس پی خیلی حال میده اینو مطمئنّم .
خدانگهدار
بچه ها من بازی را تمام کردم هرجا مشکل داشتید تو پست خوصوصی بهم بگید
فک کنم همه تمومیدنش :46:نقل قول:
اخه بازی به این اسونی(از نظر معمای) کی مشکل پید میکنه البته یه قسمت بود که بطری رو باید میزدیم یه دوساعتی داشتم مرحله رو دور میزدم:31:بازی باحالی بود یادش بخیر اون موقع که تازه اومده بود فک و فامیل به هم پز میدادن که من re4 رو خریدم و فلان زود گذشت:20::23:چند باری تموم کردم هی لباس ازاد کردم و تفنگ :46::wub:
سلام دوستان
عجب بازی توپیه ، تو مجله دوست نوجوانان (یادم نیست کدوم شمارش) نوشته بود : اویل5 مافیا2 GTA4 و چندتا دیگه قطعا از رقیبهای سرسخت یکدیگر 2008-2009 هستند .
خب بگذریم
اینبار تو جنگ با "کراوزر" موندم . هرچی می زنمش اینگار نه اینگار . حتی 5 تا با آرپیچی زدمش اما نمی میره .
منظورم قسمت آخر جنگ با کراوزر هست . خیلی جونش زیاده تازه هرکدوم از ضربه هاش نصف جون لیئو رو میگیره . اگه راهی برای دور زدنش یا ... هست بگید .
لطفا اگه میشه درمورد این وسایل توضیح بدید .
حتي باز ي رو با 2ساعت و نيم تمام كردم تمام جواهرات رو جمع كردم معموريتهاي ابي رو تمام كردم با كماندوها 5 ستاره شدم ولي درصد پاياني بازي هميشه رويه 30 يا بالا يا پايين تر بوده اگه كمك كنيد ممنون .
با چاقو کلّی از جونش میره فقط باید سریع عکس العمل نشون بدی چاقو رو نگه دار تا اومد جلو خواست حمله کنه بهش اهمیّّت نده چاقو بزن هیچّیت نمیشه .نقل قول:
نقل قول:راستش چون این بازی از نظر من خسته کننده است دو تا از مراحل اظافی یعنی اونجایی که با 5 نفر باید 5 ستاره بشی و با لباس سیاه ایدا بری رو نرفتم و نمیدونم مشکلتون از کجاست .نقل قول:
خدانگهدار
با چاقو بزنش خیلی بهش حساسهنقل قول:
خب اون اسپری سفید سلامتی کامل رو برمی گردونهنقل قول:
اون سه رنگه هم همونکارو می کنه تخم طلایی هم همینطور
قهوه ایه 3 تا اضافه می کنه
گیاه زرد تنهایی به هیچ دردی نمی خوره اما در ترکیب با سبز میزان کل سلامتت رو زیاد می کنه مثلا دو تا خونه رو می کنه سه تا
قرمزم تنهایی هیچی همین!
اگه درست یادم باشه همه ی زامبی ها رو هم باید بکشینقل قول:
ممنونم دوستان
چشم چی ؟ اینو از اون غول تشن ریشو گرفتم . اگه میشه راجع اونم بگید .
اون چيز خاصي نيست فقط باهاش دروازه ي ورودي به محوطه ي قصر رو باز ميكنه ;)نقل قول:
فوق العاده عالی بود
بهترین حالت ، بهترین داستان ؛ بهترین قیافه ها ، بهترین ...
محشر بود
حرف نداشتن
حیف ، بالاخره تمومش کردم ، به نظرم بهنرین بازی ای بود که می شد با سیستم 2005 من انجامش داد . خـــیــلــی بـــاحـــال بود .
راستی الان که بازی رو تموم کردم یک گزینه دیگه هم به منو اضافه شده ، اون واسه چیه ؟ Extras
رفتم توش اولین گزینه رو انتخاب کردم بازی رو از دید "آدا" نشون می داد . یعنی دوباره با آدا باید تا آخر بازی بریم ؟
بقیه گزینه ها هم مثل همین هستند ؟
اینقدر ازش تو مدرسه تعریف کردم ، همه خاطرخواش شدن ، تا الان به 7 نفر دادم نصبش کنن ، همشون هم راضین و اوناهم هروقت منو میبینن میگن :"عجب بازی مشتی ای هست."
فقط تنها مشکلی که داره کرکش هست ، همین .
از همه دوستان هم ممنونم که به آخر رسوندن بازی بهم کمک کردن .
و در آخر ، حالا که بازی رو تموم کردم دیدم انیمیشنش هیچ ربطی به بازیش نداشت .
اون گزینه ها متفاوت یکیش تو خط داستانی از دید ادا هست یکی دیگه هم با دید ادا و بعدیش به صورت امتیازیه شما باید زامبی با هر کاراکتری که میخواید له کنید:31:نقل قول:
این هم به خاطر ارادتی که تو این چند روزه نسبت به بازی اویل پیدا کردم :
یک والپیپر مشتی با دوکیفیت :
دانلود والپیپر با حجم 1 مگابایت با رزولشن 4002 در 2158 ، فوق العاده با کیفیت ، لینک مستقیم :
کد:http://upload.--------.com/1/1235035314.zip
دانلود والپیپر با حجم 3.85 مگابایت با رزولشن 4002 در 2158 ، فوق العاده با کیفیت ، لینک مستقیم :
کد:http://upload.--------.com/1/1235016286.zip
فرق زیادی با هم ندارند ، اما دومیه کیفیتش بیشتره ، حتی اون کم حجم رو مانیتورهای 17 با رزولشن 1024 در 980 هم جواب میده .
با مانیترهای Width قشنگتر میشه .
نظرتون رو راجعش حتما بگید ، سر درست کردنش پدرم در اومد ، البته درسته که 3 تا از عکس هاش آماده بودند اما اون دوتای دیگه و بقیش طاقت فرسا بود .
اگه از این خوشتون اومد یک اسکرین سرور هم درست می کنم می ذارم .
سلام آرام جاننقل قول:
باور کن قاطی کردم خودمم نمیدونم چرا چیزی ننوشتم حتماً یادم رفته کلّی خندیدم نقل قول کردم اون وقت هیچّی ننوشتم !
ببخشید kakaesi جان
و آرام جان ممنون
خدانگهدار
اون آقاي mgs اون وسط چي كار ميكنه !!!
ای بابا به عکس خانوادگی مردم چی کار داری؟:31:نقل قول:
اتفاقا منم میخواستم بپرسم !:31:
کودوم انیمیشن ها منظورته؟نقل قول:
فكر كنم منظورش Resident evil Degenration باشه !!!نقل قول:
سلام بچه ها
نقل قول:
برای ساختش دنبال کاراکترهای بازی خیلی گشتم اما جز شخصیت های اویل 5 ، از 4 عکس با کیفیتی پیدا نکردم واسه همین گفتم این 3 تا هم غنیمتن ، اون 2 تا عکس رو هم از لیئون از یک عکس دیگه جدا کردم ( سر اینکار پوستم کنده شد ) . حالا اینا زیاد مهم نیستند ، مهم اینه که یه والپیپر از اویل شد دیگه :) ( البته به جز اون وسطیه )
نقل قول:
آقای Resident_evil درست گفتن منظورم همون Resident evil Degenration ، البته من زبان اصلی دیدم نفهمیدم چی میگن و داستان چیه ، شاید هم ربط داشته باشه .
یه مشکل فنی دیگه ، اولای بازی همونجا که قبرستون و یه کلیسا هست ، پشتش یه دستگاه هستش که باید با چرخونده عقربه بازش کنیم ، اینم عکسش البته نمی دونم چرا اینجوری افتاد :
دفعه قبل با لیئون که بازی می کردم شانسی زدم بازش کردم و الماس توش رو دراوردم اما اینبار که با آیدا دارم میرم گیر کردم . لطفا یه راهنمائی کنید .
راستی تریلر اویل 5 رو داشتم می دیدم متوجه شدم بعضی از قسمت هاش رو مثل همون 4 ساختن . به این عکس دقت کنید :
این همون شخصیت اره به دست با صورت پوشیده هست که در شماره چهارش هم بود .
اینم میگم حالا نمی دونم تو عکس خوب معلومه یا نه ، تو عکس سمت راست این زنه داره به زامبی اره داره لگد می زنه ، این حرکتش با شمار 4 هیچ فرقی نکرده .
یا این عکس رو ببینید :
این زامبیه (تو عکس سمت راست دورش خط کشیدم) مثل همون زامبی هائی هست که وقتی سرشون کنده میشد یه موجودی مثل زرافه از سرشون میزد بیرون .
فکر کنم این صحنش خیلی باحال باشه .
خب این بازی هنوز نیومده ، جای نقد و تشویق زیاد داره ولی فعلا نمی شه چیزی گفت ، حداقل نه در اینجا . شماره چهارش که عالی بود ولی حیف مراحلش کم بود .
سلامنقل قول:
شما باید ( ای خدا حروف رو دکمه ها یادم نیست ) فکر کنم x y z رو روشن کنید یعنی می شه گفت :
...........
................
..........
........... ...........
................ ................
.......... ...........
.......... .............
.................. ...................
.......... .............
........... ...........
................ ...................
.......... ...........
منظورم رو که فهمیدی ؟
اینا همون چراقا هستن قرمزا روشنن سیاها خاموش .
باید قبل از این که برش داری بری از پل رد بشی ارّه برقی ها رو هم بکشی بعد الماسه رو که بر میداری می ری اونجا اون رو بازش می کنی کلید در کلیسا رو از توشبر میداری و به جاش الماسه رو میذاری تا ---- بیاد برش داره .
البتّه الماس نیست ولی بیخیال !
بابت این پستت هم ممنون متوجّه تمام چیزایی که گفتید شدم .
خدانگهدار
---------------------------------------------------------------------------------------
ای بابا
دوساعت با فونت کوچیک نقطه گذاشتم آخرش اینجوری شد .
بابا این انجمن چشه ( چش نیست گوشه ! ) انگار اصلاً فاصله حالیش نیست !
بی خیال عکس خودتون رو ویرایش می کنم :
خداحافظ
براي به دست آوردن الماس بايد توي قبرستان گشت بزنيد و سه علامت رو پيدا كنيد و اونها رو روشن كنيد ;)
+
لطفا در مورد اويل 5 در تاپيك خودش بحث بشه :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=152682&page=123