میدونی قشنگ ترین گله دنیا چه شکلیه؟
نمیدونی؟
پس برو یه نیگا به عکسه من بنداز!!!!!!!!!
Printable View
میدونی قشنگ ترین گله دنیا چه شکلیه؟
نمیدونی؟
پس برو یه نیگا به عکسه من بنداز!!!!!!!!!
الو...
الو الو برج مراقبت...
اگه قلبتون جا داره اجازه فرود میخوام ؟...
جا هست؟؟؟
میدونی فرق لوبیا چیتی با پس گردنی چیه؟؟ اولی رو اگه بخوری میگوزی ولی دومی رو اگه بگوزی میخوری!
اخرین بیلبورد های تبلیغاتی شهر رشت: مادرم دو تا پدر کافیست!
يه بار يه چوپون ميره خواستگاري.پدر دختر ازش ميپرسه شما شغلتون چيه؟ چوپونه ميگه دامپيوتر. ميپرسه حالا تو چه شاخه ايش فعاليت ميكني؟ ميگه پشم افزار
اسپانيايي ها ميگن : "عشق ساكت است اما اگر حرف بزند از هر صدايي بلندتر است ايتاليايي ها ميگن: "عشق يعني ترس از دست دادن تو !" ايراني ها ميگن : "عشق سوء تفاهمي است بين دو احمق كه با يك ببخشيد تمام ميشود
افسوس...آن زمان که بايد دوست بداريم کوتاهي ميکنيم آن زمان که دوستمان دارند لجبازي ميکنيم و بعد...براي آنچه از دست رفته آه ميکشيم
تو که چشماي قشنگت خونه صد تا ستارست تو که لبخند طلاييت واسه من عمر دوبارست بياو مثل هميشه جز به من به همه شک کن من بدون تو ميميرم بياوو به من کمک کن
میگی بارونو دوست داری با چتر میری زیرش ! میگی گل رو دوست داری از شاخه می چینیش ! میگی پرنده ها رو دوست داری تو قفس نگهشون میداری ! بعد می خوای نترسم وقتی میگی دوستم داری ؟؟؟؟
کسي را که دوست داري،تورادوست نمي دارد. کسي که تورا دوست دارد ،تو دوستش نمي داري اما کسي که تو دوستش داري و او هم تو را دوست دارد به رسم و آئين هرگز به هم نمي رسند و اين رنج است . زندگي يعني اين
سوال کنکور : از اون بالا ....... میایه ؟؟ 1) کفتر 2) فنچ 3) گنجیشک 4) دختر
matne nameye ahmadijavad: Besme taala, heloo booosh, my name is mr ahmadinejad, i'm Iranian, i'm 40khoordei years old,i like Ghoran i am karate and very bruclee! my joorab is dirty and danjeres! i am interested in hooloo kast va enerjiehastei haghe mosalam mast va kashk, abgoosht ... with help of god, we can, we have this power, we have god and imam of time! and bimeie Abolfazl and rezazadeh, so i say to you if you don't listen to me you become soosk!!!
يک روز از من خواهي پرسيد: که تورابيشتر دوست دارم يا زندگي ام را؟ و من خواهم گفت زندگي ام را.... وتومرا ترک خواهي کردبدون اينکه بدوني: تويي تمام زندگي من
يك روز دو تا هزار پا همديگرو بغل مي كنن مي شن زيپ!
به یه خانوم میگن با عجیب جمله بسازمیگه از جیب من پول برداشتی
طرف مي ره و در يخچال رو باز مي کنه و مي بينه: ژله هه داره مثل بيد مي لرزه، بهش مي گه: نترس ميخوام پنير بخورم.
اگه حيوونا قرار بود شغلي انتخاب کنن، حتما وال ملوان، گورخر زنداني، لک لک شالي کار، دارکوب نجار، زنبورعسل قناد، بلبل خواننده، کرم ابريشم بافنده، ميمون بندباز و کبوتر پستچي مي شدند.
مردي مي ره لامپ مهتابي بخره، داخل دکوني مي شه ولي چون نمي دونست چي بگه، مي گه: ببخشين حاج آقا، لطفا ۱ متر لامپ بدين !!!
سوسکه مست مي کنه و مي ره جلوي دم پايي و مي گه: بزن، ده بزن ديگه لعنتي !!!
مورچه هه به تنهايي ۲ تا گندم ور مي داره، ديسک کمر مي گيره
پياز و سير با هم دعوا مي کنن، سير به پياز
مي گه: حيف که سيرم و الا مي خوردمت.
سير و پياز دعوا مي کنن، سير به پياز مي گه : برو گم شو ، بوي بدي داري.
يه راننده کاميون به سر پيچ مي رسه، دلا مي شه و برش مي داره.
وقتي گردنت رو ليس مي زنم، وقتي سينه ات رو چنگ مي زنم و وقتي رونت رو گاز مي زنم، اوه
مرغ کنتاکي، فراموشت نمي کنم.
يه جوجه مي ره پارتي، وقتي برمي گرده، مي گه: جيکس، جيکس!!!
یارو مي خواست گردو بشکنه، گردو رو ميذاره زير پاش، بعد با چکش مي زنه تو سر خودش!!!
يه روز به خره مي گن: گوش هات چه قدر درازه،
خره مي گه: آخه هر خوشگلي يک عيبي داره!
تركه مي ميره جوكها تموم ميشن!!!
يه روز يه مار با يک زرافه اذدواج ميکنند بچشون غوربآغه مىِشه چرآ؟
چون بچه دآر نمىِشدن از پرورشگاه بچه آوردند .
يک روز يک آفتاب پرست ميره روي يک جعبه مدادرنگي هنگ مي کنه
يه روز تو چين، دو تا چيني مي خورن به هم و
مي شکنن.
يک روز بامشاد ميره جلوي مدرسه دخترانه،
مي گه: واييييييييييي چقدر عيال؟
شخصي در اتوبوس بغل دست زن چاقي نشسته بود از او پرسيد:
- خانم اسم شما چيه؟
- غنچه.
شما وا بشين چي ميشين؟؟!!
اصغرآقا دكمه اي پيدا كرد و برد پيش خياط.
- آقا ميخوام براي اين دكمه يك كت بدوزيد!!!
بيوك آقا پدرش دچار سوختگي شد و مجبور شد مغازه رو تعطيل كنه و از پدرش پرستاري كنه.
پشت در مغازه نوشت:
- به علت پدرسوختگي, مغازه يك هفته تعطيل است!!!!!
اهدای اس ام اس اهدای زندگیست.
هم اکنون نیازمند یاریه سبزتان هستیم
انجمن بیماران اس ام اسی