troy ممد جان بابا گوشيم ديروز قطع شد
خطم يه طرفه شده حي اس ام اس ميدي نميتونم جوابت رو بدم
Printable View
troy ممد جان بابا گوشيم ديروز قطع شد
خطم يه طرفه شده حي اس ام اس ميدي نميتونم جوابت رو بدم
درسته...لول2 تايد باعث ميشه....ولي هيچکي در مورده خنثي کردنش چيزي نگفت!!!!!!:10::10:نقل قول:
kasi inja ba witch doctor ashnaee dare?
ghara bod chand nafar bian dota bezanim adress ham dade bodam pas chi shod?
kal e doctor witch ba hamaton mindazam
چيزي در مورد WITcH DOcTOR ميخواي بدوني ؟
هر چي ميخواي سوال كن ميگم بهت
در ضمن كجا بودي اون موقع كه ما شرطي ميزديم آقاي WARloCk
هر هيرو داراي مشخصاتي است كه با توجه به شكل زير به توضيح آنها ميپردازيم.hp: يا همان hit point كه با رنگ سبز و درست زير عكس هيرو قرار مي گيرد و نشان دهنده سلامتي (Health) هيرو مي باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mana: نيروي جادويي هيرو است بسياري از توانايي هاي هيروها نياز به اين نيرو دارند كه با هر بار استفاده از جادو قسمتي از آن كاسته ميشود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Damage:
قدرت ضربه. خسارتي كه هيرو در هر حمله(ضربه) وارد ميكند. با رفتن روي شكل در بازي دامنه ضربه (Range) هيرو را نشان ميدهد كه در صوزت نزديك زن بودن هيرو عبارت (melee) هم نشان داده ميشود. و ضربه هاي هيرو كاهش خسارت ميشود توسط زره دفايي هيروي دشمن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Armor:
زره يا همان قدرت دفايي هيرو كه با افزايش آن خسارت وارده به هيرو از ضربه ها(Attacks) جادوها(Magic&Spells) و حتي ضربه هاي محدوده اي (siege attacks) كاهش ميابد و با رفتن روي شكل در بازي درصد كاهش خسارت وارده (Damage reduction) و سرعت حركت هيرو (Move speed) نشان داده ميشود. Hero Attributes: خواص هيرو شامل سه خاصيت كلي است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مقاومت (Strength)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چابكي (Agility)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هوش و زيركي (Intelligence)
وبا توجه به شكل خاصيت اصلي هيرو مشخص ميشود. كه با افزايش آن damege هيرو به همان مقدار اضافه ميشود همچنين Strength رابطه مستقيم با Hit Point دارد(1Strength = 19 HP) وAgility رابطه با زره و سرعت ضربه دارد(1Agility = 1% Attack speed & 7 Agility = 1 Armor) و Intelligence مربوط به Mana ميباشد (1Intelligence = 13 Mana)
heroye takhasosi man doctor witch-e bad to migi darbarash soal konam
kheily shakhi to safheye 398 adress dadam boro bekhon bia bazi konim
نقل قول:
بابا پرفشنالللللللللل:5::5::5::5:
حالا بگو چي ببندم واسش جلوي beast master تا LvL6 منو کنسل نکنه:31::31::31::31:
:41:aghaye warlock inja jaye kalkal kardan va shakh bazi nistنقل قول:
پسرم ميخواي جلويه Beast Master وايسي بايد LotharAGe (WindWalk ببندي lvl6 كه زدي هايد شو
ا نتونه كنسل كنه
البته اگه اون عاقل باشه ميتونه بوك ببنده BookOfNecromancy ببنده ميتونه تو رو ببينه
بعد در ضمن اقاي شاخ من Dota رو گذاشتم كنار اگه تو منطقتون تيمه شاخ ميشناسي ازشون بپرس تيمه AVA يا همون SAVAGES رو ميشناسن يا نه احتمالا غيافه من يادشون بياد id من بده ميدونن كي هستم
در ضمن شاخ بازي در نيار راستي اگه بخواي ميتونم شماره يكي رو بدم بهت سره زندگيت ميزنه باهات
09354066615 بهزاد
زنگ بزن بهش قرار بزار مياد
بگو اسمش رو من دادم مجيد static
ببینم آقایون شاخ هیچ کدومتون بلد نیستین تا کار مارو راه بندازین؟؟!:13:نقل قول:
salam Majid Migam Chera Javab Nemdi Bayad Be Irancell Bepeyvandi
bahbah Mibinam Ke Kal Kal Bala Gerefte Are Dash Behzad Payeye Sharti Ba Hamast..
are Bego Az Taraf Ostad ][t.r.o.y][ Omadam Bahat Mehrabon Tar Bazi Mikone
s.t.a.t.i.c Ino Bash Looooooooooooooooooooooooooooooooooool
مربا بده بابانقل قول:
اول باید PACH 1.21 رو دانلود کنی بعد انو نصب کنی بعد باید فایل NO CD رو همونجا COPY کنی بعد برو حالشو ببر البته در صفحات قبلی کاملا دوستان توضیح دادن ضمنا بنده شاخ نیستم اشتباه نشه
در آخر علت TYPE بعضی از کلمات به انگلیسی نداشتن حرف P÷ در کام÷یوتر است بنده را عفو کنید
بابا خفننقل قول:
لطفا موقع گذاستن مطلب منبع هم ذکر شود جزو قوانین است
فارسی فراموش نشود
مجید جان شما خونه خودتو کثیف نکن هر از چند گاهی یکی میاد اینجا میگه من باگمو میره بابا همه دیگه امیر ایمرتال رو میشناین کهنقل قول:
خودتم که امید ono میلاد fe@r رو که میشناسی که
بذار خوش باشن:10:
سلام به بچه های با مرام فروم.
بعد از یک سال دوباره برگشتم
اینجا هر کی garena بازی میکنه آیدیشو برام بفرسته تل باهاش بازی کنم.
آیدی من اینه feri_wolf
فعلن بای!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! به وبلاگ من هم سر بزنید .
کد:WWW.DotA-247.Blogfa.COM
N1 Feri WOlf
بابا آقا مجيد از شما ديگه بعيده!!!!!!! درسته که هايدن ميشه ولي بازم اگه beast master شيش بزنه که روي witch doctor اثر ميکنه و خنثي مکنه شيشو:18::18::18::11::11::10::10:نقل قول:
راستي دوستان عزيز....من يه باگه جديد ياد گرفتم که باهاش ميتونم regeneration و ساير نظير double damage رو ور دارم بيارم زير تاورم خودم بزارم:27::21::21::21::10::10::11:
katzong خشگل پسر وقتي هايد باشي طرفه روبروت ديگه نميبينت كه 6 بزنه روت كه
lvl6 Beast Master ============> sElecT TorgeT
هستش يعني بايد رو خوده هيرو يا موجودات زنده بزني lol
نقل قول:
عزيزم واسه زدن شيش beast master اگه اونو نبيني هم که مي توني از روي محل کار گذاشتن 6 اون بفهمي کجاست بعدشم چون شيش اون يک منطقه ي وسيعي !!! رو اثر داره حتي روي اونايي که غيب حستن و نميبينيشون رو هم اثر داره..شما اينو امتحان کن حتما قانع ميشيييييييي:27::27::11::11:
فقط کافي روي زمين دستور بدي
پسرم تو برو امتحان كن ببين ميشه يا نه برو يه گوشه بزن رو زمين ببين ميشه يا نه
من دانلود کردم قبلا ولی فایلش فیله اجرایی نیست شما یه لینک سالم از همین پچی که میگی بده دوباره دانلود کنم!نقل قول:
سلام
لول 3 پانچر چه کار میکنه ؟
وچرا وقتی اواتار هستی بازم بعضی از لولها روت کار میکنه مثل 6 بست مستر
ویه سوال در مورد ایتمهای orb efect چرا وقتی چین کامل رو میبندی بعد اون ایتمه که کله ابی (اسمشو نمیدونم)
همون که به همه چیت 25 تا میده میبندی بازم هرده کار میکنه هم چین و هم اهسته میکنه (من رو ریزور بستم جفتشم کار کرد؟
نقل قول:
اول اينكه پانچر كدومه ؟
در مورد اوتار : چون lvl6 اون هيرو هستش اگه اونم به بعشي ها نخوره كه ديگه اون هيرو رو بنداز دور ديگه (يذره مشكل ميشه بازي اگه نخوره )
بعد عم در مورد اورب افكتها اگر دقت كرده باشي همه اورب افكتها روي استت هيروها اثر ميزارن مثلاً يا آرمور مفني ميكنن يا اسلو ميكنن
اما آيتم چين يا همون ژول نير فقط ظربه ميزنه يعني كارش رو استت هيروها اثر نميزاره وقتي هم كه با اتك اسلو يا همون اسكدي ميبندي با هم كار ميكنه
پانچر ====> butcherنقل قول:
لول3 بوتچر جادو هايي که روت ميخوره رو ضعيف مي کنه!!!!!!!!:5::5:
مرسی
از جواباتون
:18: :18: :18:نقل قول:
لول 3 اين هيرو علاوه بر اين كه 16% مجيك رو كمتر ميخوره بعضاي هر چند يونيت يا هيروئي كه بكشي
به استرنجت اضافه ميكنه
یه لینک برای پچ 1.21 b بدین
لول 3 butcher چه کار میکنه ؟
همون طور که دوستمون آقایT-AVA_STATIC گفت لول3 butcher باعث میشه که 16% از مجیک کمتر دمیج بخوری و به ازای هر 10 یونیت یا 1 هیرو که میکشی 1.2 واحد به استرنجت اضاف میکنه
البته تو مپ 6.52 این لول با دینای کردن هم کار میکنه
و مقدار استرنجی که بهت داده رو میتونی با تایپ (fs-) مشاهده کنی
دهنم ... شد تا این همه فارسی تایپ کنم:10:
ميگم که دوستان بياين در مورده اين silencer صحبت کنيم.....چه جوري اين LvL6 اونو کنسل کنبمممممممممممممممممممممم ممم:37::4::4:
راستي من توي گوگل يه ويدئو ديدم که طرف با پرنده مي رفت از دم چشمه ي حريف ايتم مي دزديد....ولي خودم هر کاري کردم نتونستم..کسي تا حالا همچين چيزي ديده ها انجام داده!!!!!!!!!!!!
مپش Stable نبوده صد در صد. چون پرنده تو فانتین حرف توسط آبشار کشته میشه. اگه ضد ضربه اش هم بکنید، تو فانتین تیم مقابل آنتی اتک/مجیکش از بین میره. به نظرم برای همین موضوع این قضیه رو گزاشتن که آیتم نشه دزدید. کلا فانتین یه حرمت خاصی داره!!!!!!
ولی آیتم اتک کردن زیاد دیده ام. با انواع و اقسام روشها!!
روش های اتصال به سرور رو بگید
و
شما داخل کدوم سرور بازی میکنید
نقل قول:
در مورد آيتم دزيدن كاري نداره امتحان كني ميشه (ولي نونه بازوتو بخور زشته )
در مورد سايلنسر هم اگر تيمي كه روبروش بازي ميكنه حرفه اي باشه
به راحتي ميتونه كنسلش كنه Cyclone - lvl6 doom و.......
بريد ريپلي هاي جديد كه تو سايت www. Mymym.com هستش رو ببينيد مخصوصاً بازي MYM Vs Mouz
سلام
مجید جان من یه چند تا از ریپلیای این تیم رو دیدم به نظر من نکته شاخص بازی این تیم تیم ورک هست که معلومه خیلی با هم بازی کردن هم از gang کردنشون معلومه هم hero pickکردنشون
جون هیچ کس دنبال هرو کیل نیست همه در خدمت تیم هستن وگر نه خودت که بهتر میدونی تو دوتا solo زیاد مهم نیست تو ایران خیلی بازی ها بوده soloبازای خوبی بودن ولی بازیو باختن
آره ولي ديگه نمي توني خودم تو 6.43نقل قول:
اين كارو كردم با رفيقاي جوجو LOL
شما می تونید با تاپیک زیر برید :نقل قول:
کد:http://www.p30world.com/forum/showthread.php?t=139853